Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 565
  • Total: 566
  • Leon

Ε ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ 8ΕΟ

Ξεκίνησε από Tsaxpina, Απριλίου 15, 2004, 04:18:02 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Tsaxpina

ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ 8ΕΟ
ΜΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΙΔΟΛΟΛΑΤΡΗΣ
ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ 8ΕΟ
ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ

ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΙΝΑΤΕ ΑΠΑΝΩ
ΜΑ ΕΓΩ ΣΤΑ ΜΑ8ΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΥΟ
ΤΣΙ ΠΡΟΣΕΦΧΕΣ ΜΟΥ ΚΑΝΩ

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ
8ΕΜΟΥ ΣΙΧΩΡΕΣΕ ΜΟΥ
ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΙΣΕ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ
ΝΑ ΣΕ ΣΚΕΥΤΩ ΠΟΤΕ ΜΟΥ

papi

ουτε εγω πιστευω!Η ΑΕΚ ειναι η ΘΕΑ ΜΟΥ!!!!!Ολεεεεεεεεεεεεεεεεεε Ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε(ωραια ομαδα εχουμε...να την χαιρωμαστε!χαχαχα) :twisted:  :lol:  :twisted:  :lol:  :twisted:

KiSSeS

ops........ se la8os 8ema mphka...... gia thn ekklhsia pou einai akrivws????

:roll:  :roll:  :roll:

freak

Πρασινε Θεε Παναθηναικε....

gon

avra

Ο Θεός είμαστε εμεις, είναι αυτό που έχουμε μέσα μας! Η ψυχή μας, η δύναμή μας!
Εμείς πάμε τον εαυτό μας στον παράδεισο ή στην κόλαση!
Τι και αν προσκηνάς τις εικόνες , τι και αν πηγαίνεις στην εκκλησία κάνοντας μεγάλους σταυρούς, όταν ο ίδιος καταστρεφεις την αγάπη καταστρέφεις τον άνθρωπο!

energizer

...δεν θα με χαρακτηρισω & δεν θα σας χαρακτηρισω!
...παντως η εννοια του ΘΕΟΥ ειναι ηθικης ταξεως αναγκη!
...συνισταται στο γεγονος οτι η αναφορα σε "κατι" παντοδυναμο,πανσοφο,(δικαιο ελπιζω!) προλαμβανει την ανθρωπινη αλαζονεια,εγωισμο & την πιθανοτητα συλληψης του συμπαντος ΕΓΩκεντρικα!
...ελπιζω να υπαρχει!
 :idea:

fmas

Ένας είναι ο ΘΕΟΣ!!!!!!! [size=9](Για τους Διαιτητές Μπάσκετ 2 βέβαια αλλά δεν το κάνω Θέμα)[/size]

Ο Άνθρωπος που άλλαξε τον Ρου του Ελληνικού Μπάσκετ....... [size=24]ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ[/size]

Η Υποδοχή του στο Παλέ ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης από 3500 Αρειανούς στον Τελικό του Champions Cup... Όλοι όρθιοι και να φωνάζουν: Είσαι Θεός, Είσαι Θεός, Είσαι Θεός Μοναδικός.....

Για τους διαιτητές τώρα.... Θεό αποκαλούμε τον Στέλιο Συμεωνίδη Αρχιδιαιτιτή και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.......

tristana

Μια μαντινάδα έγραψε η Τσαχπίνα και ιδού... χεχεχεχε  :evil:  :twisted:  :mrblue:

heinrich

εγώ είμαι διαμαρτυρόμενος ποδολάτρης έως που ξαναήρθε στη μόδα η ωραία, ψηλή, εσπατριλια και έγινα απλώς ποδολάτρης...

θεε μου, τι καλοκαίρι ήταν και αυτο!

kuria

ελπιζω οι ωραιες, ψηλες εσπαντρίγες να συνοδευονταν απο καθαρες φτερνες...  :razz:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

kodikas

[quote user="kuria" post="300430"]ελπιζω οι ωραιες, ψηλες εσπαντρίγες να συνοδευονταν απο καθαρες φτερνες...  :razz:[/quote]

επιβαλλεται διοτι αλλιως ο καλος κυριουλης με το μουσι
δεν σε αφηνει να μπεις στο μεγαλο μπαχτσε του
και να παιζεις με τα αγγελακια του που κανουν γκλινγκ γκλινγκ..

lucretia

Οι άθεοι δεν κατεβάζουν "καντήλια";

:roll:

heinrich

αν ρωτήσεις στο χωριό για τον παππού μου, θα σου πούνε πως επρόκειτο για πολύ καλό άνθρωπο, άνθρωπο της εκκλησίας, που έτρχε πάντα για εκείνη όποτε είχε ανάγκη τις υπηρεσίες του... Οι χριστοπαναγίες που έχει φάει η γιαγιά μου όμως είναι άλλο θέμα

spellbound

Ασε, δε θελω να απαντησω στο θεμα γενικα... Νευριαζω αλλα ισως επειδη δεν εχω ακομη αποφασισει "μεσα μου" παρ οτι βλεπω τα χαλια.

Επιφυλασσομαι παιδια...   αρνητικα προς το παρον

φιλικα
σπελλ

565 Επισκέπτες, 1 Χρήστης