Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 586
  • Total: 586

Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή?

Ξεκίνησε από Prigkipissa, Σεπτεμβρίου 03, 2005, 01:55:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KostasD33

είπαμε εσύ είσαι μικρό και αθώο....  :P

saliara

ααααα είναι πονηρό?? Ε ναι, τότε δε κάνει να μάθω...

KostasD33

καλά αν επιμένεις να στο δείξω κάποια στιγμή καλόμ ...

saliara

Όχι όχι, αν είναι πονηρό δε μ' αφήνει ο μπαμπάς μου...

katinaki

[quote user="larus audouinii" post="373936"].......

Έχουν παρατηρηθεί συχνά, φαινόμενα όπου μετανάστες  προσκολούνται σε οικογένειες , συνήθως ηλικιωμένων και μάλλον μόνων και συχνά ανήμπορων και να οικιοποιούνται την περιουσία τους. Δεν είναι κάτι το τωρινό, μάλλον ανήκει και αυτό στις νέες συνήθειες της κοινωνίας μας.
Οπου υπήρχαν ανήμποροι ηλικιωμένοι με συγγενείς και παιδιά μακριά, ανέλαβαν στην αρχή τις δουλειές του σπιτιού, το κοίταγμα και κατέστησαν οι κληρονόμοι. Τυχαίο το ότι είχαν μεγάλες περιουσίες; Δεν νομίζω.
Αυτό που κάνει εντύπωση σε μια δεκαετία κρίσης για την Ελλάδα, είναι το να γίνονται οι καλύτεροι ιδιοκτήτες και προύχοντες σε προνομιακές περιοχές εκτοπίζοντας τους ντόπιους.
Τι φταίει;[/quote]

Η αδιαφορία των συγγενών και γενικά των γειτόνων. Αυτή η περιουσία θα μπορούσε να πάει σε κάποιον Έλληνα γείτονα με καλή καρδιά και ενδιαφέρον προς το συνάνθρωπο.
Αν ξέρετε και άλλους ανήμπορους με μεγάλη περιουσία μπορώ να γίνω ένας καλός γείτονας με ενδιαφέρον προς τον συνανθρωπο  :mrgreen:  :lol:

saliara

Να κάνω αυτό που θέλω, ή να μη το κάνω...?? :roll:

pixie

[quote user="saliara" post="374019"]Να κάνω αυτό που θέλω, ή να μη το κάνω...?? :roll:[/quote]

Αυτό που θέλει ή που κάνει ο καθένας για τον εαυτό του, αυτό είναι το σωστό... ;-)

saliara

...Που να ξεσπάσω...!!!
Βλέπω την μάνα μου μπροστά μου και σκέφτομαι να της ρίξω μία, αλλά  μετά ποιος θα την μαζεύει... :?

larus audouinii

Πιπεράκι στο στόμα  :lol:. Αχ αυτές οι τόσο δυνατές σχέσεις.  :lol:

larus audouinii

Έλληνας  γιατρός στην Συρία χαρακτήρισε τον πιο βρώμικο πόλεμο που έχει ζήσει εκεί. Όχι άδικα.
Όμως υπήρξε ποτέ  "πόλεμος" ηθικός απέναντι στην πνευματικότητα του ανθρώπινου είδους;
Βλέποντας τις φωτογραφίες της αγγλίδας κυρίας Άσαντ, ενώ ο κόσμος καίγεται, αναρρωτιέμαι.  Στην εποχή της ανάπτυξης της τεχνολογίας πόσο έχει εκπολιτιστεί ο άνθρωπος ;...
Καλό και ήσυχο φθινόπωρο.

saliara

Τι να ήταν εκείνο το πορτοκαλί φωτάκι που μία δυνάμωνε μία χαμήλωνε... :?

kuria

εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

katinaki

larus audouinii

Το μόνο σίγουρο είναι το μπάχαλο που ζούμε :-)

Katinaki ! κράτα γερά τα σύνορα εκεί ώρε χεχε :p ( Θα τα πούμε στο τηλέφωνο)

katinaki

κρατάμεεε! προχτές ασκήσεις έκαναν, οι Τούρκοι ήταν... ποιος ξέρει; πετούσαν χαμηλά στρατιωτικά αεροπλάνα το πρωί. Δεν έμαθα λεπτομέρειες

586 Επισκέπτες, 0 Χρήστες