Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 612
  • Total: 612

Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή?

Ξεκίνησε από Prigkipissa, Σεπτεμβρίου 03, 2005, 01:55:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tristana

Τελευταία όλο και την τριγυρίζεις την κόλαση, έτσι; 'Ακου "φλογερές"
Να έλεγες "φλογέρες" να πω ότι ασχολείσαι με κάτι ποιοτικούν (κλίνεται κατά το Οστό-Οστούν λέω στην ΜανίαΤ  για να μην ρωτήσει, ΟΚ;)

Α, και ωραία η φωτό σου... Βελ... βούλης είπαμε; Εως... και φόρος; Πώς είναι το ονοματάκι σας;  :twisted:

barby

spellbound

τα ρημαδοποσειδωνια  :evil:  και τα σουρτα φερτα σε δεξιωσεις και λοιπες βαρετες εκδηλωσεις  :evil:

minoraki

ααααααααααχχχχχχχχχχ βρε σπελλιτσα μας με τις δεξιωσεις σου και τα σουρτα φερτα σου......ακρως κυριλου μαρηηηηηηη......αιντε παλι σουφεξε..... :D  :D  :D  :D  :D

spellbound

Παράθεση από: "minoraki"ααααααααααχχχχχχχχχχ βρε σπελλιτσα μας με τις δεξιωσεις σου και τα σουρτα φερτα σου......ακρως κυριλου μαρηηηηηηη......αιντε παλι σουφεξε..... :D  :D  :D  :D  :D

:evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:
ζε σελω

:evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

γκρουμφ :!:

spellbound

Πως γινεται να φτιαξω τα κεφια του απολ  :roll:  :?:

apol

δυσκολο το βρισκω για την ωρα.....

barby

[size=24][/size]ΟΤΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΚΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ....ΓΙΑΤΙ?

junkie

ότι σμφωνώ με την barby....ότι πολλές φορές μας κάνετε κακό με την συμπεριφορά σας απέναντι μας.......Γιατί νομίζετε ότι έτσι θα μας "προστατέψετε"....

Maniat

να βάψω τα νύχια μου ένα παχύ μπορντώ? αλλά μετά θα αναρωτιέμαι πώς κλίνεται  :P

minoraki

Παράθεση από: "barby"[size=24][/size]ΟΤΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΚΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ....ΓΙΑΤΙ?

ότι σμφωνώ με την barby....ότι πολλές φορές μας κάνετε κακό με την συμπεριφορά σας απέναντι μας.......Γιατί νομίζετε ότι έτσι θα μας "προστατέψετε"....

ας απαντησω και εγω στη τζανκι μας.....διοτι και εμεις οι γονεις ειμαστε ανθρωποι, και οχι υπερανθρωποι, Θεοι, και κανουμε λαθη.....απλως προσπαθουμε να κανουμε ο,τι ειναι καλλιτερο για σας τα παιδια μας.....
 :arrow: οποτε μην κακιωνετε μαζι μας και μη μας κρατατε μουτρα   :D

junkie

Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "barby"

Πωλίνα μου, και μεις τα έρμα τα παιδάκια σας άνθρωποι είμαστε και κουραζόμαστε με όλη την πίεση που ίσως έχουμε από τα σχολεία,από τις δουλειές μας ,από τις σχέσεις μας, πολλές φορές έχουμε και τους γονείς από πάνω και μας τρελαίνουν.....Αυτό που πρέπει να ξέρετε όλοι οι γονείς εδώ μέσα είναι ότι για να σας "ακούσει" το παιδί σας και να μην κακιώνει να το παίρνετε με το καλό και η κουβέντες σας απέναντι του να 'ναι ήρεμες(όσο μπορείτε...)  ......

Αυτάααα... Γλυκιά μου Πωλίνα....Μάκιαααααα   ]

xhmeia

στο καλο καρδουλα μου κ η Παναγια παντα μαζι σου

Labelle

o theos na valei to xeri tou....

spellbound

τι στην ευχη πρεπει να κανω για να μου φυγουν οι ρημαδοεφιαλτες μου ?? :(

612 Επισκέπτες, 0 Χρήστες