Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 594
  • Total: 594

Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή?

Ξεκίνησε από Prigkipissa, Σεπτεμβρίου 03, 2005, 01:55:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

apol

γαμο την ατυχια μου

isabella

Το Σ/Κ που θα ειμαι στο εξοχικό μου και θα κάνω το πρώτο μου μπανάκι!!!

chriastina

μην ξεχάσω τις εισπνοές μου......

junkie

Τι δώρα θα πάρω για την γιορτή Κων/νου και Ελένης....

minoraki

color=yellow]Πωλίνα μου, και μεις τα έρμα τα παιδάκια σας άνθρωποι είμαστε και κουραζόμαστε με όλη την πίεση που ίσως έχουμε από τα σχολεία,από τις δουλειές μας ,από τις σχέσεις μας, πολλές φορές έχουμε και τους γονείς από πάνω και μας τρελαίνουν.....Αυτό που πρέπει να ξέρετε όλοι οι γονείς εδώ μέσα είναι ότι για να σας "ακούσει" το παιδί σας και να μην κακιώνει να το παίρνετε με το καλό και η κουβέντες σας απέναντι του να 'ναι ήρεμες(όσο μπορείτε...)  ......

:arrow: το χασμα των γεννεων....αι γεννεαι πασαι καπως ετσι θα ειμαστε εις τους αιωνας των αιωνων....ΑΜΗΝ....ΑΜΑΝ.....
εμεις δλδ δεν ειμαστε κουρασμενοι απο τις σχεσεις μας και τις δουλειες μας, αχ μαρια μαρακι μαριω????? καποια στιγμη ειπα στα παιδια μου οτι εφηβεια και κλημακτηριος μπορουν να συμβαδισουν???? ναι ή οχι???? τους εβαλα σε διλημμα.....καποιος πρεπει να κανει ενα βημα πισω.....να υπαρχει κατανοηση και σεβασμος οπως σε ολες τις σχεσεις αλλωστε.....και καπως ετσι τα ψιλοβρηκαμε για να πω την αληθεια.....μια χρυση τομη θα πρεπει να βρεθει....δεν γινεται διαφορετικα!!!!!
 :D  :D  :D αχ μαρια μαρακι μαριω....σε φιλω!!!!! :hug2:  :hug2:

junkie

Παράθεση από: "minoraki"color=yellow]Πωλίνα μου, και μεις τα έρμα τα παιδάκια σας άνθρωποι είμαστε και κουραζόμαστε με όλη την πίεση που ίσως έχουμε από τα σχολεία,από τις δουλειές μας ,από τις σχέσεις μας, πολλές φορές έχουμε και τους γονείς από πάνω και μας τρελαίνουν.....Αυτό που πρέπει να ξέρετε όλοι οι γονείς εδώ μέσα είναι ότι για να σας "ακούσει" το παιδί σας και να μην κακιώνει να το παίρνετε με το καλό και η κουβέντες σας απέναντι του να 'ναι ήρεμες(όσο μπορείτε...)  ......

:arrow: το χασμα των γεννεων....αι γεννεαι πασαι καπως ετσι θα ειμαστε εις τους αιωνας των αιωνων....ΑΜΗΝ....ΑΜΑΝ.....
εμεις δλδ δεν ειμαστε κουρασμενοι απο τις σχεσεις μας και τις δουλειες μας, αχ μαρια μαρακι μαριω????? καποια στιγμη ειπα στα παιδια μου οτι εφηβεια και κλημακτηριος μπορουν να συμβαδισουν???? ναι ή οχι???? τους εβαλα σε διλημμα.....καποιος πρεπει να κανει ενα βημα πισω.....να υπαρχει κατανοηση και σεβασμος οπως σε ολες τις σχεσεις αλλωστε.....και καπως ετσι τα ψιλοβρηκαμε για να πω την αληθεια.....μια χρυση τομη θα πρεπει να βρεθει....δεν γινεται διαφορετικα!!!!!
 :D  :D  :D αχ μαρια μαρακι μαριω....σε φιλω!!!!! :hug2:  :hug2:

Έτσι είναι έχετε και από μέρος σας ένα δίκιο Πωλίνα μου.....
( Εγώ είμαι στεναχωρημένη γιατί ανέβασε στα καλά καθούμενα πίεση ο πατέρας μου και φοβάμαι..  ]

ena_megalo_keno

Skeftomai to poso .....anorima antidroun merikes fores ...oi antres  :(  :(

olive

...σκεφτομαι οτι χρειαζομαι ..ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΩΩΣ.. μινι διακοπες...!!!!!! :evil:  :evil:  :roll:  :wink:

minoraki

Εγώ είμαι στεναχωρημένη γιατί ανέβασε στα καλά καθούμενα πίεση ο πατέρας μου και φοβάμαι..

μαρακι να μη φοβασαι....και εγω ειχα καποτε πιεση, το προσεξα και τωρα ειμαι μια χαρα.....ειναι κατι που θελει προσοχη και να κοιταξει απο τι προηλθε η πιεση....βλεπεις καλοπερναμε ολοι μας γι αυτο μας συμβαινουν ολα αυτα..... :evil:

minoraki

Παράθεση από: "ena_megalo_keno"Skeftomai to poso .....anorima antidroun merikes fores ...oi antres  :(  :(
μερικες φορες???? :roll:  :roll:  :roll: εγω θα το διετυπωνα διαφορετικα.....
γιατι ολοι οι αντρες ειναι [size=18]τοσο[/size] ανωριμοι???? :roll:

junkie

Παράθεση από: "minoraki"Εγώ είμαι στεναχωρημένη γιατί ανέβασε στα καλά καθούμενα πίεση ο πατέρας μου και φοβάμαι..

μαρακι να μη φοβασαι....και εγω ειχα καποτε πιεση, το προσεξα και τωρα ειμαι μια χαρα.....ειναι κατι που θελει προσοχη και να κοιταξει απο τι προηλθε η πιεση....βλεπεις καλοπερναμε ολοι μας γι αυτο μας συμβαινουν ολα αυτα..... ]

Έχει αγχωθεί για πολλά τελευταία...Δεν ξεσπάει...Και ίσως αυτό να τον επηρέασει...Αλλά επιδή ο πατέρας μου αρρωσταίνει σπάνια,έχω ανησυχήσει... ]

junkie

Παράθεση από: "minoraki"Εγώ είμαι στεναχωρημένη γιατί ανέβασε στα καλά καθούμενα πίεση ο πατέρας μου και φοβάμαι..

μαρακι να μη φοβασαι....και εγω ειχα καποτε πιεση, το προσεξα και τωρα ειμαι μια χαρα.....ειναι κατι που θελει προσοχη και να κοιταξει απο τι προηλθε η πιεση....βλεπεις καλοπερναμε ολοι μας γι αυτο μας συμβαινουν ολα αυτα..... ]

Έχει αγχωθεί για πολλά τελευταία...Δεν ξεσπάει...Και ίσως αυτό να τον επηρέασει...Αλλά επιδή ο πατέρας μου αρρωσταίνει σπάνια,έχω ανησυχήσει... ]

junkie

junkie

color=yellow]Έχει αγχωθεί για πολλά τελευταία...Δεν ξεσπάει...Και ίσως αυτό να τον επηρέασει...Αλλά επιδή ο πατέρας μου αρρωσταίνει σπάνια,έχω ανησυχήσει... :cry: [/color]

junkie

594 Επισκέπτες, 0 Χρήστες