Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 618
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 544
  • Total: 544

Β Α Ρ Ι Ε Μ Α Ι!!!!!!!!!

Ξεκίνησε από Prigkipissa, Σεπτεμβρίου 03, 2005, 01:58:50 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Prigkipissa

'Εχετε νιώσει αυτό που λέμε βαρεμάρα?
Και τι κάνετε σε αυτή την περίπτωση?
Απο πού προέρχεται και τί την προκαλεί? ]

aiollus

Αν εχω νιωση??Πολλες φορες και προκαλητε απο την μοναξια την ανια και την ελήψη πραγματων η συναισθηματων που σου ληπουν!!!

Prigkipissa

Εγώ τις περισσότερες φορές αυτό νιώθω...
καθώς έχασα ότι πιο ενδιαφέρον είχα...αυτό που με γέμιζε απόλυτα...τα βλέπω όλα ανιαρά!Πάνε 2 χρόνια τώρα...
θα μπορέσω άραγε να ξεπεράσω την οξεία βαρεμάρας που με δέρνει? ]

aiollus

Θα μπορεσεις οταν ξεχασης το παρελθον και κοιταξης μπροστα και βαλης στοχους στη ζωη σου!!!
Πρωτα πρωτα κοιτα την ζωη σου και μετα ολους τους αλλους!!!
Οπως στρωσης θα κοιμηθης!!!
Ειναι δικη σου η επιλογη!!!!

papi

και εγω βρε παιδια βαριεμεεεεεεεεε

vicky_lav

παντως εγω αυτην την στιγμή βαριέμαι πολυ... να μου πεις γιατι δεν παω για υπνο... ελα μου ντε...

Anonymous

Πολλές φορές, συνεχώς βαριέμαι...χμμμ κακό αυτό αλλά που θα πάει θα αλλάξει ]

Enia

συγνώμη, αλλά επειδή το θεματάκι είναι στην ενότητα΄'σχέσεις'... προφανώς εννοούμε τη βαρεμάρα μέσα σε μια σχέση έτσι?!
κα΄τι τέτοιο νομίζω είναι ότι χειρότερο...
για εμένα πάει να πει πως αυτή η σχέση έχει όχι μόνο πεθάνει από καιρό, αλλά έχει βρωμίσει τόσο πολύ που ούτε το παίρνεις πια χαμπάρι γιατί έχεις πεθάνει κι εσύ από την μπόχα!!
είναι μάλλον μια κατάσταση βολέματος...

κι αν στη ζωή μου το λέω συχνά το 'βαριέμαι', δεν θα ήθελα να το πω σε μια σχέση μου...

τώρα πάλι, πριγκιπισσα, αν εννοείς στο μεσοδιάστημα δυο σχέσεων... ε, οκ... μην χάνεις το ενδιαφέρον σου, κυνηγησέ το... καταρχάς πρέπει πρώτα να έχεις ξεπεράσεις το προηγούμενο... ειδικά αν το έχασες παρά τι θέλησή σου... αν τον είχες εξιδανικεύσει, τότε ότι και να συγκρίνεις μαζί του θα σου φαίνεται λίγο...
δεν είναι κακό να έχεις ψηλά τον πήχη, αρκεί να είσαι ρεαλίστρια... έχε υπομονή, βάζε πρώτα τον εαυτό σου, να είσαι σίγουρη για τα θέλω σου, και είμαι σίγουρη πως κάποια στιγμή θα έρθει κάτι στη ζωή σου που θα σε συγκλονίσει...

(ελπίζω να έπεσα έστω και λίιιγο μέσα! :P)

AdminForum

Μεταφέρθηκε το θέμα από το σχέσεις

Enia

Φτου! Πάλι εκτός θέματος ήμουν...!? Άει στο καλό, και να θες να αγιάσεις δεν μπορείς! Άααααμα πια! :P
Αχ μεσσιέ-Άντμιν τι μας κάνετε...!

Ε, λοιπόν, ΒΑΡΕΘΗΚΑ! :P

cuba

ego otan barieme kano ayto poy barieme. barieme na pao kapou? sikonome kai pao. aplo einai

mourmouritsas

βαριεμαι να ακουω τα τζιτζικια :evil:

junkie

Και γω βαριέμαι μερικές φορές...

mourmouritsas

εμ με τοσο μεγαλο στηθος πως να μην βαριεσαι... :roll:

junkie

Παράθεση από: "mourmouritsas"εμ με τοσο μεγαλο στηθος πως να μην βαριεσαι... :roll:

μπα ελαφριά είναι.... ] :lol:  :P

544 Επισκέπτες, 0 Χρήστες