Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 707
  • Total: 708
  • Leon

M|sOS-yparxoun anhtrwpoi pou miseite?

Ξεκίνησε από TaKs|D|_PoLyTaRaXo, Σεπτεμβρίου 05, 2005, 05:30:20 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

TaKs|D|_PoLyTaRaXo

Sth diapaswn................
misos akratito.........
H PIO MEGALH TOU KOSMOU ANOHSIA

xhmeia

ναι καποτε μισησα ...πολυ...ντρεπομαι που το ενοιωσα ..δεν ντρεπομαι να παραδεχτω οτι το ενοιωσα....οταν καταλαβα οτι τον μονο που μισουσα αληθινα ηταν ο εαυτος μου ...λυτρωθηκα!!εγινα παλι ανθρωπος!!ζωντανος...
πιο ψυχοφθορο  συναισθημα δεν υπαρχει ...σε κανει πραγματικα κακο, νεκρο,αψυχο σωμα...απουσιαζουν τα υπολοιπα  αισθηματα και συναισθηματα....δεν πιστευεις ...δεν ελπιζεις ...τιποτα .....χανεις ...εσενα
ολα αξιζει να τα νοιωθει κ να τα βιωνει καποιος ,ολα τα συναισθηματα....ολα εκτος απο το μισος
ποτε μισος ......ΠΟΤΕ

Enia

an euxomai ena pragma gia ton eauto mou, einai na mhn ftasw pote na niwsw misos...  :roll:

to misos den to katalabainw san sunais8hma, einai peran ths logikhs mou... eutuxws, kai do3a tw 8ew!

to anti8eto ths agaphs einai h adiaforia...[/b]

Anonymous

Το ένιωσα στα 16 μου και μπορώ να σας πω πως ήταν από την πρώτη φορά που ένιωσα να δηλητηριάζεται η ψυχή μου. Τρόμαξα τόσο, που δεν άφησα να ξανασυμβεί αυτό. ]

selene

TaKs|D|_PoLyTaRaXo

i pio megalh tou kosmou anoisia.....

xhmeia

junkie

Μια φορά ένιωσα μίσος για κάποια γυναίκα πριν 2 χρόνια περίπου και αυτό γιατί ενώ ήταν φίλη μου από πίσω μου έκατσε και είπε τα χειρότερα και το πιο ακραίο που έκανε ήταν να με βρίσει ενώ εγώ την άκουγα χωρίς εκείνη να το ξέρει...Με πείραξε πολύ γιατί την εκτιμούσα και την αγαπούσα σαν "φίλη" που τελικά μόνο φίλη δεν αποδείχτηκε και όσα προσωπικά μου της είχα πει τα είπε όλα αλλαγμένα σε πολλά άλλα άτομα...Από κει και πέρα τι να τις κάνεις τις΄φίλες αφού υπάρχουν και οι εχθροί.......

Δεν μετανιώνω για όλα αυτα τα κακά συναισθήματα που ένιωσα για κείνη,βέβαια το χω ξεπεράσει εδώ και καιρό και την θυμάμαι σαν μία κακιά ανάμνηση που δεν υπάρχει πια για μένα...

TaKs|D|_PoLyTaRaXo

Labrokratis

Σε αυτό το θέμα, γινομαι καθρευτης: Όσο με μισούν, τόσο τους μισώ.
Δεν χαρίζομαι....

kap

μόνο άνθρωποι που σιχαίνομαι ή μου την σπάει η φάτσα τους. Μίσος όχι

minoraki

οπως λεει και η junkie δυστυχως και εγω καποια στιγμη χωρις να το θελω ακουσα πισω απο μια κλειστη πορτα εναν δικο μου ανθρωπο να ξεστομιζει τα χειροτερα για μενα.....ακομα πιο δυστυχως δεν ηταν φιλη μου, αλλά (ας το αφησουμε καλλιτερα).....δεν την μισησα....απλως την εκδικηθηκα.....σε χρονο και με τροπο που δεν το περιμενε....και δεν καταλαβε οτι ημουν εγω....οπως ξερουμε η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο.....σκορπιος γαρ δεν ξεχναω ποτε το καλο ή το κακο που καποιος προκαλει σε μενα ή σε καποιο μελος της δικης μου οικογενειας.....και πραττω αναλογα.....αν ειναι κατι καλο, το ανταποδιδω στο δεκαπλασιο.....αν ομως ειναι κατι κακο..μαυρο φιδι που τον εφαγε! :twisted:  :twisted:  :twisted:

spellbound

Να μισω???  Μπα, θυμωνω μεν αλλα μετα απο λιγο το εχω ξεχασει :roll:  (παντα βουρλο υπηρξα :P )

Αλλα για να μη "χωνευω" καποιους, ε ναι, η αληθεια να λεγεται, υπαρχουν καποια ονοματα στη λιστα  :wink:  και απλα δεν ασχολουμαι καθολου μαζι τους  8)  γιατι απλα δεν το αξιζουν κατα την ταπεινη μου γνωμη  :P

olive

...ε, οχι βεβαια.... απλα αδιαφορω, γυριζω την πλατη και τερμα...!!!! :roll:

τα υπολοιπα ...ειναι ακρως βαρετα για να ασχολεισαι..!!! :D

TaKs|D|_PoLyTaRaXo

kalimeres all:D:D
 olive xairomai gia tin apopsi sou ayti peri adiaforias .....isws einai oti kai to megalitero kako pou mporeis na kaneis xwris na noiwseis asxima ystera..........
Agapito mou minoraki....:) kalimera kai se sena.......
me olo to sevasmo pou epivalletai na sou exw kai me oles tis kaloproeraites diatheseis pou exw pros to proswpo sou .......
sou lew to kesis (panw sti teleytaia sou apantisi sto thema ayto)....  :
pws An oloi akolouthousan to rito "ofthalmos anti ofthalmou"......
isws twra zousame se ena kosmo tyflwn......  :)
kalimeres all kai pali:D:D:D:D:D

707 Επισκέπτες, 1 Χρήστης