Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 243
  • Total: 243

ΦΑΝΤΑΣΟΥ...

Ξεκίνησε από Jezebell, Σεπτεμβρίου 08, 2005, 01:11:31 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Jezebell

Που θα ήθελες να είσαι τωρα ή με ποιόν ή...ή.... :?:  :D  :)  :wink:  :arrow:  :idea:

Anonymous

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll: Mazi sou....................................... :sonstige:  :sonstige:  :sonstige:  :sonstige:  :sonstige:

Jezebell

:P  :roll:  :53:  :flower: ti allo na pw?pio vathu?pio megalo? lollllllllll mwro mou esu

aiollus

Που θα ηθελα να ειμαι???
Χμμμμμ.........η ωρα ειναι 01:35 θα ηθελα να ειμαι σε μια παραλια σε ενα νησι με μια αιθερια υπαρξη και να απολανβανω νυχτερινο μπανακι και να καθομαι διπλα απο μια φωτια που εχουν μεινει μονο τα αποκαιδια απο τα ξυλα και να περασω μαζι της ολο το βραδυ εκει!!!

Sotis

σε  φανταζομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...........σε   φανταζομαι........................ :wink:  :wink:

Jezebell

ki egw ekei thelw na eimai an exaireseis tin aitheria uparxi :shock:  :lol:

LEYTERHS

φανταζομαι εμενα   και  τον  αντρεα  με  2  μανουλια  σε  ενα  παρτυ....... :wink:  :wink:

viki

Θα συμφωνήσω με τον aiollus με την μόνη διαφορά της ώρας (02:40) και το φύλο της αιθέριας ύπαρξης...

kuria

να ημουν στο κρεβατακι μου να συνεχιζα τους αιωνιους καυγαδες με το μαξιλαρι μου...
χτεσινο σκορ kuria-μαξιλαρι 25-3... δεν τα παω κι ασχημα ε; το νικαω το αφιλοτιμο!!!
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

minoraki

:roll:  :roll:  :roll: πολλη φαντασια πεφτει σε αυτο το θεμα.....φαντασιοπληκτοι ολοι...... :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

PoiSoN_GiRL

ειμαι εκει ακριβως που θελω να ειμαι .. !  :girl:

pingo

Η ώρα είναι 10.15 πμ.
Δεν ξέρω που θα ήθελα να είμαι αυτή την στιγμή...(ή μάλλον ξέρω, αλλά δεν θέλω να σας πώ)
Ξέρω που ΔΕΝ θέλω να είμαι.....ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ
 :twisted:  :evil:  :twisted:  :evil:

spellbound

Πινγκο, μαζι σου και εγω  :cry:  :cry:  :cry:

Αλλα ξερω που θα θελα να ειμαι  :wink:
Καπου εξωτικα, σε ενα ξυλινο σπιτακι χτισμενο μεσα στη θαλασσα (ιδε Μαλδιβες κλπ κλπ κλπ) , να ακουω ροκ μπαλαντες και να εχω ενα πιπινακι τραγανο και ετοιμο για ολα  :twisted:

Ουφ, το πα και ησυχασα!!!

xhmeia

k ego ekei 8elooooooooo
alla malvides?????? ligo makria
fovamai k t aeroplana gmt
kala to idio parakalo se nhsi ellhniko
einai eykolo? :lol:

Jezebell

ama fadazesai vre pas opou thes den uparhoun aeroplana opote pigaine oso pio makrua mporeisssssssssssssssssssssssssssss :P

243 Επισκέπτες, 0 Χρήστες