Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 169
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 237
  • Total: 237

Παράγοντες που οδηγούν στην απιστία!

Ξεκίνησε από gon, Σεπτεμβρίου 11, 2005, 12:25:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

gon

Παράγοντες που οδηγούν στην απιστία!

Η απιστία τις περισσότερες φορές σηματοδοτεί το τέλος μιας σχέσης ή ενός γάμου. Σε μερικές περιπτώσεις αποτελεί όμως το σήμα κινδύνου και για τα δύο μέλη που εμπλέκονται σε αυτήν , ότι η σχέση τους περνάει μια σοβαρή κρίση. Είναι τρομερά δύσκολο για ένα ζευγάρι να καταφέρει να ξεπεράσει την ύπαρξη της απιστίας. Δεν είναι όμως ακατόρθωτο!

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να οδηγήσουν στην απιστία και αυτοί οι παράγωντες μπορούν σε αρκετές περιπτώσεις να λειτουργήσουν και συνδιαστικά. Ας δούμε μερικούς από αυτούς.

Ένας από τους ποιο σημαντικούς παράγοντες που οδηγούν στην απιστία είναι η απογοήτευση και η μοναξιά που μπορεί να νιώθει ο εμπλεκόμενος , μέσα στην υπάρχουσα σχέση του ή στον γάμο του. Οι συνεχής καυγάδες , η επικριτική συμπεριφορά ενός συντρόφου ή και τον δύο , κλίμα έντασης και υποτίμησης του ενός προς τον άλλο , η γκρίνια , η ειρωνεία , ο σαρκασμός και η αδιαφορία προκαλούν τα προαναφερόμενα συναισθήματα. Η απομόνωση επίσης που προκύπτει από την έλλειψη κοινών ενδιαφερόντων μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην εκδήλωση μιας συμπεριφοράς άρνησης που θα οδηγήσει τελικά στην απιστία. Άλλοι τρόποι δημιουργίας απογοήτευσης και αρνητικών συναισθημάτων είναι η έλλειψη επικοινωνίας και η άρνηση για συζήτηση , η αποχή από το σεξ , το σεξ χωρίς συναισθηματικούς δεσμούς , η έλλειψη καθημερινού ενδιαφέροντος για τον / την σύντροφο , η δημιουργία της εντύπωσης πως όλα είναι σημαντικότερα και προηγούνται στις προτεραιότητες από τον /την σύντροφο. (παιδιά , εργασία , πεθερικά κλπ).Απογοήτευση δημιουργείται και όταν δεν υπάρχει κατανόηση και ευαισθησία προς της συναισθηματικές ανάγκες του /της συντρόφου καθώς και η έλλειψη της πρόθεσης συμφιλίωσης ή συμβιβασμού μετά από μια λογομαχία ή διαφωνία. Ο εγωκεντρισμός , η καταπίεση και ο υπερβολικός έλεγχος , επίσης δημιουργούν κλίμα έντασης και άρνησης ως προς τον / την σύντροφο.

Με τον ίδιο τρόπο που δημιουργείται η απογοήτευση , μπορεί να δημιουργηθεί η ευτυχία η ικανοποίηση και η ολοκλήρωση σε μια σχέση εάν και οι δύο βλέπουν ο ένας τον άλλο καλοπροαίρετα , μαθαίνουν από τα λάθη τους και ξέρουν να συγχωρούν , αποφεύγουν τη αρνητική κριτική.

Bijoux

και να τρωμε το ιδιο φαγητο καθε μερα;

τα γονίδια οδηγούν; :wink:

gon

Bijoux  έγραψε
και να τρώμε το ίδιο φαγητό κάθε μέρα;

τα γονίδια οδηγούν;  

μπορούμε να τρόμε διαφορετικό φαγητό αν το επιβάλουν οι καταστάσεις

apol

η απιστια ειναι η αληθινη πιστη στον ερωτα

viki

apol...δεν σε έπιασα... :roll:

apol

βικυ θεωρω οτι αν αληθινα πιστευει κανεις στον ερωτα ειναι αδυνατον να αποφυγει την απιστια ,για να μη πω  και φανει υπερβολικο οτι ειναι δεδομενη και συχνη......

energizer

Η απιστια(σεξουαλικης κατευθυνσης & στα πλαισια 1 σχεσης,αντεληφθην!)ειναι
απο τις πλεον χειραγωγουμενες/κοινωνικα αναπτυσομενες συμπεριφορες....
Βιολογικα ειμαστε ολοι συμβατοι για σεξουαλικη συνευρεση(μην γελατε δεν βαζω ιδεες πανσεξουαλισμου!)ακομη & οι ομοφυλοι οπως και εκπροσωποι διαφορετικων ειδων(κτηνοβασια...)
Αλλωστε το ζητουμενο ειναι η ηδονη!
...αυτη η εγγενης ηδονη που η φυση δημιουργησε για να εξασφαλισει την αναπαραγωγη των ειδων εχει μεταλλαχτει σε κυρια παραμετρο/ζητουμενο της ολης πραξης(δεν διαφωνω καθολου!)
...τα δε ζωακια το κανουν μαλλον ασυνειδητα(εκτος των δελφινιων αν θυμαμαι καλα),οι δε ανθρωποι το εχουν αναγαγει σε επιστημη!
...στα πλαισια της εξελιξης & της φιληδονιας(εγγενης)του ανθρωπου η σεξουαλικη συνευρεση εχει αναχθει σε υπερτατο αγαθο & υποκαταστατο αλλων υψηλων αγαθων!
...η συγχρονη κοινωνια λοιπον(με ολη τη μιζερια που εκαστος αντιλαμβανεται) προσφερει 1 υποκαταστατο ΨΕΥΤΟΥΠΕΡΣΕΞΟΥΑΛΙΣΜΟ (βαζω στοιχημα οτι οι παππουδες μας εκαναν περισσοτερο σεξ)..& σ'αυτο το πλαισιο ΟΛΟΙ μας οδηγουμαστε σε 1 ψευτοεπιβεβαιωση/καταξιωση καταμετρωντας score & recor(ds)...
Πρακτικα πλεον ποσοι απο τους προηγουμενους/ες(& νυν) σεξ.συντροφους
σας μυριζαν ασχημα...κανατε κακο σεξ...βαριοσασταν πριν/μετα το σεξ...τους βρισκατε αντιαισθητικους  η & κρετινους(ες);
...βρισκοντας λοιπον τις απαντησεις(συν τω χρονω!)καταληγουμε σε πιο ουσιαστικες αναζητησεις περι συντροφου...
Επειδη ομως η σχεση ειναι αμφιδρομη απαιτειται & η αντιστοιχη σοβαροτητα
(της αλλης πλευρας)!
Λοιπον...συμβατοτητα,ωριμοτητα,σοβαροτητα & κλειστα αυτια στις σειρηνες της ΑΝΤηδονης κοινωνιας που ταζει λαγους & πετραχειλια αλλα προσφερει
απογοητευσεις,ΦΠΑ & ακριβο πετρελαιο!

Υ.Γ
...οποιος εχει βρει την απολυτη ηδονη σε 1 μονογαμικη σχεση του εκφραζω απεριφραστα τα πιο θερμα μου συγχαρητρια!

:salut:

gon

Σύμφωνα με έρευνες που έγιναν στις Ηνωμένες Πολιτείες, φάνηκε ότι 44% των ανδρών και 25% των γυναικών είχαν τουλάχιστο μία εμπειρία εξωσυζυγικής σεξουαλικής σχέσης.

titica

Εμένα πάντως η απιστία πολύ με εξιτάρει. 'Ολο αυτό το παιχνίδι αλλά ακόμα και η διαδικασία να αποσπάσω κάποιον από κάπου αλλού, έχει ενδιαφέρον, δεν έχει?
Δεν ζηλεύω κιόλας, οπότε μου αρέσει να είμαι σε θέση να εξολοθρεύσω το κακό μου αντίγραφο, δηλαδή την άλλη!!! :lol:

skou70

dokimases na apospaseis kapoion apo ti tv vradia champions league? :mrgreen:

KostasD33

Το καλύτερο καμάκι το κάνεις μέρα που παίζει ολυμπιακός παναθηναϊκός σε Αθηναϊκές καφετέριες τα θηλυκά μόνα ανά δυάδες τριάδες στην γύρα να εκδικηθούν τους δικούς τους που τις γραφούν για τον αγώνα

titica

Τίποτα, τίποτα, εγώ αν δεν δω τα παλληκάρια να σφάζονται στην ποδιά της Γκόλφως δεν βλέπω νοστιμάδα.
Ειδικά με τα ξίφη ένα φετίχ το έχω! Να βλέπω άντρες σε ξιφομαχία για πάρτη μου, το καλύτερό μου. Κι ας είναι και στα λόγια..........
Τώρα εδώ βέβαια εδώ προδίδομαι ότι συνήθως εγώ απατώ, δεν ξέρω αυτό το ψυχοτζέρτζελο μετά πολύ το γουστάρω. Και δε θέλω σχόλια, ο καθένας έχει τη διαστροφή του!!! :evil:  :lol:

skou70

ayto me ti ksifomaxia einai ligo kinky ontws ... eidika an milame gia ksifomaxia xwris rouxa lol

KostasD33

titica

[quote user="KostasD33" post="334836"]δεν πάτε καλά λέμε.......[/quote]

Εσύ μήπως είσαι κρυφοπουριτανός???  :evil:  :???:

Ο Σκού τα λέει περίφημα........ :lol:

237 Επισκέπτες, 0 Χρήστες