Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 191
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 266
  • Total: 267
  • Leon

ΣAΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ TATTOO-ΤΑΤΟΥΑΖ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ PIERCING?

Ξεκίνησε από papi, Σεπτεμβρίου 12, 2005, 08:01:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papi

ΠαράθεσηΣας αρεσουν τα τατουαζ?
1.Που θα θελατε να κανετε τατουαζ?
2.Εχετε?και σε ποιο μερος του σωματος
3.Τα μεγαλα ή τα μικρα σας αρεσουν?
4.Γενικα σας αρεσει να βλεπετε καποιον καποια με τατουαζ και τι ειναι αυτο που σας εξιταρει?
5.Δεν μου αρεσουν τα μονιμα σχεδια,θα ηθελα κατι που να κραταει για ενα μηνα.
6.Δεν μου αρεσει καθολου.

ΠαράθεσηΤα σκουλαρικια piercing σας αρεσουν και που ακριβως θα θελατε να εχετε ή που εχετε?

Το κανω ως απλο θεμα και οχι ως δημοψηφισμα. :wink:

gavrina

Μόνο το τατουάζ μου αρέσει αρκεί να είναι μικρό και διακριτικό!

freak

κ τα δυο μου αρεσουν πολυ. δυστυχως σκουλαρικια μονο σε αυτι κ μυτη ειχα.... αλλα θα ηθελα πολυ να εχω στο φρυδι, στην γλωσσα η στο χειλος.

τωρα τατουαζ ψαχνω ενα σχεδιο να κανω. καποτε ηθελα να χτυπησω κ ενα τρυφυλι... οχι οτι το χω ξεχασει... θελω παντως να κανω. τωρα που θα ηθελα να ειχα? χμμμ.....θα μου αρεσε να ειχα στο στηθος, στο χερι (το λεγομενο μανικι), στην κοιλια, στην πλατη (κυριως στην βαση της σπονδυλικης στηλης), λιγο πανω απο τον αστραγαλο....ο μονος ανασταλτικος παραγοντας, κ το λεω εν πληρη γνωση, ειναι ο πονος οσο στο χτυπανε...

συντροφικα.

papi

Φιλτατε freak

Απο οτι εχω ακουσει για τον πονο,βαζουν μαλλον ξυλοκαίνη πριν κανουν τατουαζ για 3 ωρες και μετα στο κανουν.
Εγω που θελω να κανω στην μεση δλδ στο τερμα τις σπονδυλικης στηλης θα πρεπει να βαλω αυτο το υγρο για 3 ωρες.Σε αυτο το σημειο ποναει!Εχω γμτ το σημαδι απο την ενχειριση που εκανα  στη μεση το Δεκεμβριο του 2005 και θελω να βαλω και ενα σχεδιο εκει διπλα.

kitty!

Yeeeeeeeeeeeeessssssssss!!!!! Αλλά πάντα σε λογικά και σεμνά πλαίσια...
Έχω piercing στη μύτη κ μόλις το Φεβρουάριο χτύπησα tattoo στην ωμοπλάτη...

kitty!

Papi, ειχα ρωτήσει κ εγώ για ξυλοκαϊνη επειδή φοβόμουν τον πόνο ( που τελικά δεν πόνεσε τόσο ) κ μου είπαν ότι κανονικά απαγορεύεται.. :roll:

Bijoux

αυτο στο μάτι κιτι σκουλαρίκι ειναι;

ή ασχετη η φωτο;

πιπι το παπιιιιιι
και το κορμακι σου θα ψαξωωωωωω ποντο ποντο
μια πεταλουδα οπισω αριστερα

kitty!

Όχι καλή μου, το tattoo μου... :wink:

Bijoux

και δεν σε ενοχλει;
το βλεπω καπως παχυ
δακρυ ειναι

papi

Παράθεση από: "kitty!"Papi, ειχα ρωτήσει κ εγώ για ξυλοκαϊνη επειδή φοβόμουν τον πόνο ( που τελικά δεν πόνεσε τόσο ) κ μου είπαν ότι κανονικά απαγορεύεται.. :roll:

Τελειοοοοοοο το τατουαζ σου!!
Και εγω σε ματια θα ειναι το σχεδιο που θα κανω.
Πχ αυτο στην παρακατω φωτο αλλα οχι ακριβως το ιδιο.

Εγω ειχα 5 piercing στα .......ναι εκει και μου τα ειχαν βαλει με υγρη ξυλοκαίνη οπου δεν πονεσα καθολου.

Παντως πολυ ομορφο το τατουαζ σου.Εχω δει απειρα σχεδια.Hμουν μελος στο bmezineworld.Εκει να δεις τι εχει απο tattoo kai piercing kai extreme!

8)

papi

Παράθεση από: "Bijoux"αυτο στο μάτι κιτι σκουλαρίκι ειναι;

ή ασχετη η φωτο;

πιπι το παπιιιιιι
και το κορμακι σου θα ψαξωωωωωω ποντο ποντο
μια πεταλουδα οπισω αριστερα

Βιζουξακι γιουχουυυυυυυ!δεν θα βαλω βρε πεταλουδα...μια ωραια πεταλουδα μια ωραια πεταλουδα που την λεγανε βιζουξ!τραλαλαλα χαχαχα

kitty!

selene

Τα λατρεύω τα tatoo! Για να καταλάβετε, θέλω 4!! Ένα στην σπάλα (ωμοπλάτη) κ να είναι το ιδεόγραμμα του μαύρου πάνθηρα! Ένα χαμηλά στην κοιλιά κ να είναι το ιδεόγραμμα του ονόματός μου!! Ένα στη μέση tribal!! Κ ένα στον αστράγαλο το ιδεόγραμμα της φωτιάς! Πολλά είναι, ε;;!!  :wink:
 Βέβαια άμα τα κάνω αυτή την εποχή το μόνο σίγουρο είανι ότι δε θα με ξαναδείτε ζωντανή!!  :lol:    :wink:   :lol:

Αντίθετα τα piercing τα σιχαίνομαι! Δύο τρύπες στο κα΄θε αυτί έχω κ είμαι μια χαρά!  :wink:

Bijoux

πι πι το παπι
δεν σου προτεινα να κανεις τουτου πεταλουδας
αν προτεινα θα σου λεγα ενα παπι χαχαχα

αλλα μπρε σι ακου κει σκουλαρικι στα ουμπαλα

βρε τι αλλο θα διαβασωωωωωωωωω εδω μεσαααααααααα

papi

Παράθεση από: "selene"Τα λατρεύω τα tatoo! Για να καταλάβετε, θέλω 4!! Ένα στην σπάλα (ωμοπλάτη) κ να είναι το ιδεόγραμμα του μαύρου πάνθηρα! Ένα χαμηλά στην κοιλιά κ να είναι το ιδεόγραμμα του ονόματός μου!! Ένα στη μέση tribal!! Κ ένα στον αστράγαλο το ιδεόγραμμα της φωτιάς! Πολλά είναι, ε;;!!  :wink:
 Βέβαια άμα τα κάνω αυτή την εποχή το μόνο σίγουρο είανι ότι δε θα με ξαναδείτε ζωντανή!!  :lol:    :wink:   :lol:

Αντίθετα τα piercing τα σιχαίνομαι! Δύο τρύπες στο κα΄θε αυτί έχω κ είμαι μια χαρά!  :wink:

μιας και απανταω σε ολους ας απαντησω και εδω :D

Μια χαρα σε κοβο!μονο 4?σε ωραια σημεια θα τα κανεις!ειδικα στον αστραγαλο ειναι τελειο!Αλυσιδα στο ποδι και τατουαζ!!μμμμμμ!! 8)
ΚΑΝΤΑ ΛΕΜΕ!Μην φοβασε...θα εισαι ζωντανη..... :twisted:

266 Επισκέπτες, 1 Χρήστης