Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 605
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 617
  • Total: 618
  • Leon

ΣAΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ TATTOO-ΤΑΤΟΥΑΖ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ PIERCING?

Ξεκίνησε από papi, Σεπτεμβρίου 12, 2005, 08:01:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

vencedor

jcdenton

Εγώ έχω ένα (αρκετά μεγάλο) στο δεξί (γραμμωμένο) μου μπράτσο. Ένα σπαθί, στο οποίο τυλίγεται ένας δράκος. Μου άρεσε το σχέδιο & το έκανα.

[quote user="saliara" post="359162"]Εγώ φοβάμαι τις συνέπειες οπότε δεν νομίζω να αποκτήσω!! :lol:  :lol:[/quote]

Απ' όσο ξέρω, το να κάνεις τατουάζ δεν έχει (νομικές) συνέπειες. Από άποψη υγείας, είναι στο χέρι σου να προσέξεις (να απαιτήσεις να ανοίξει τις βελόνες μπροστά σου, ώστε να είσαι σίγουρη πως δεν είναι χρησιμοποιημένες & να φοράει γάντια).
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

saliara

Kαι επειδή θα ανοίξει το σακουλάκι μπροστά μου σημαίνει ότι είναι καινούργιο??Μπορεί να το έχει κλείσει με ατμό!!Έτσι φαίνεται σαν καινούργιο..Εμένα οι βελόνες με νοιάζουν..
Γιατί τα πάντα τα κολλάς απο κει..Θα μου πείς αν είσαι γκαντέμης....Αλλά δεν παίζω με την υγεία μου!!Ένας γνωστός μου έκανε και έπαθε αλλεργία...(Αυτός κι αν ήταν γκαντέμης)!!Βέβαια σε αυτό φταίει ο οργανισμός...Δεν ξέρω..Πολλές φορές έχω μπεί στον πειρασμό,,αλλά πάντα με σταματάει κάτι!! :D Οπότε έχω μείνει στις τρυπούλες μου!! :lol:

vencedor

[quote user="saliara" post="362396"]Kαι επειδή θα ανοίξει το σακουλάκι μπροστά μου σημαίνει ότι είναι καινούργιο??Μπορεί να το έχει κλείσει με ατμό!!Έτσι φαίνεται σαν καινούργιο..Εμένα οι βελόνες με νοιάζουν..
Γιατί τα πάντα τα κολλάς απο κει..Θα μου πείς αν είσαι γκαντέμης....Αλλά δεν παίζω με την υγεία μου!!Ένας γνωστός μου έκανε και έπαθε αλλεργία...(Αυτός κι αν ήταν γκαντέμης)!!Βέβαια σε αυτό φταίει ο οργανισμός...Δεν ξέρω..Πολλές φορές έχω μπεί στον πειρασμό,,αλλά πάντα με σταματάει κάτι!! :D Οπότε έχω μείνει στις τρυπούλες μου!! :lol:[/quote] δεν παίζει να υπάρχει χρησιμοποίημενη βελόνα. Η αξία τους είναι πολύ μικρή κ δε ρισκάρει κανένας επαγγελματίας να κάνει τέτοια μλκια. Εγώ εχω κάνει τατουάζ με την παλιά μέθοδο. Εντελώς με το χέρι. Μιλάμε για σκαψιμο στο δέρμα. Αλλά ήταν άλλες παράξενες οι συνθήκες...

jcdenton

vencedor δεν ήξερα πως παλαιότερα "σκάβανε" το δέρμα. Τι χρησιμοποιούσανε;
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

saliara

Κι εγώ έχω απορία...Ανάγλυφο???Η απλά εννοείς ότι το πιέζανε τόσο πολύ που σκάβανε στο δέρμα σου???

Δεν ξέρω...Το σχέδιο που θέλω το χω αποφασίσει εδώ και 5 χρόνια!!Και ακόμη δεν έχω πάει...χαχαχαχα(μου πάει λίγο τρεις και μια)

vencedor

Να κάνω μια περιγραφή. Όσο μπορώ να εξηγήσω. Τρεις καρφίτσες. Ανάμεσα μια οδοντογλυφιδα κ δέσιμο σφιχτά με κλωστή. Βουτα σε μελάνι κ κεντήμα στο δέρμα.

saliara

Ναιιιι μπράβο...Τέτοια λέγε μου και με ανατριχιάζεις πιο πολύ..Σαν και αυτά που βλέπω σε ντοκιμαντέρ σε κάτι χώρες που γδέρνουν το σώμα με βελόνες και μετά βάζουν μελάνι πάνω....Και μάλιστα για να γίνει και ανάγλυφο το κάνουν 2 φορές...
Άααααουτςςς Δεν μπορώ να πω...Φαίνεται εντυπωσιακό..αλλά που να με πληρώνανε δεν θα το έκανα..εκτός αν ήταν μινιατούρα.. :lol:  :lol:

vencedor

Σιι... Είναι κάπως το ομολογώ. Αλλά εκείνη την εποχή που έκανα 2-3-4 τέτοια ήταν οι συνθήκες αλλιώς.

saliara

vencedor

Κ που το ξες εσυ πόσο μπορεί να είμαι? :idea:
έχεις δει το διαβατήριο μου? :razz:

saliara

Όχι!!Αλλά έχω δεί το προφίλ σου!!!χοχοχοχοχοχο :razz:

vencedor

saliara

vencedor

617 Επισκέπτες, 1 Χρήστης