Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 603
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 580
  • Total: 581
  • Leon

Τι γνώμη έχετε.....

Ξεκίνησε από chriastina, Σεπτεμβρίου 13, 2005, 08:58:35 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

chriastina

για την ομοφοβία και την ομοφυλοφιλία ?

με αφορμή το θέμα της tristana "θα σας καταπλήξω αλλά....."
μέσα απο τις (έως τώρα) 2-3 συμμετοχές είδα διαφορετικές απόψεις,
επειδή όμως το θέμα δεν ήταν και τόσο ξεκάθαρο σκέφτηκα να σας το θέσω έτσι απλά και σκέτα.....

(tristana,αν πιστεύεις πως θα μπορούσαν οι φίλοι να τοποθετηθούν
 και μέσα απο το δικό σου θέμα,ευχαρίστως να αποσύρω το δικό μου)

energizer

...για την ομοφυλοφιλια εχω να παραθεσω οτι αποτελει 1 σεξουαλικη αποκλιση/παρεκλιση που τεινει καθαρα για λογους εμπορικους να γινει μοδα & lifestyle!...αλλωστε οι αμφισεξουαλικοι κοντευουν να γινουν πλειοψηφια!
η προσωπικη μου αντιληψη ειναι μαλλον αρνητικη χωρις να θελω να θιξω προσωπικοτητες!δεν αρνουμαι το φαινομενο η το δικαιωμα της επιλογης εκαστου,απλα στο πλαισιο(το δικο μου) ρολοι-προτυπα-αρχετυπα/στερεοτυπα η εικονα του ομοφυλοφιλου δεν μπορει να ενταχθει!!!!
...πολλοι θα μπορουσαν να με χαρακτηρισουν & ομοφοβικο(δεν μπορω να το γνωριζω!)δεν επιθυμω ωστοσο να σταλουν σε γκουλαγκ!σεβομαι την επιλογη τους αλλα προσκρουει ο τροπος ζωης τους στον δικο μου!
...αλλωστε η επαφη(φιλικη αποκλειστικα)με εκπροσωπους του ειδους δεν μου εχει αφησει ευχαριστες αναμνησεις!
[υπηρξαν & κανα 2 που τηρησαν 1 αξιοπρεπη σταση/θεση!]

Υ.Γ
το μεγαλυτερο μειονεκτημα της συγκεκριμενης ομαδας(κατα την κριση μου)
αποτελει το γεγονος οτι δεν μπορουν να ξεφυγουν απο το ρολο του κυνηγου(αντρικο προτυπο) εκφρασμενο μεσα απο ενα παθητικο ρολο/τροπο(γυναικειο προτυπο)
...διαπιστωνω δε 1 συγκρουση στην επιλογη συμπεριφορας αφου στην πλειοψηφια ο κοσμος(αρα & οι ιδιοι ως τμημα του)κινουνται σε 1 διπολικο συστημα σεξουαλικοτητας/σεξ.ταυτοτητας!!!
 :roll:

freak

την θεωρω φυσιολογικη. ουτε αποκλιση, ουτε ανωμαλια, ουτε τπτ. απο την στιγμη που υπαρχει στην φυση ειτε στον αν8ρωπο ειτε στα υπολοιπα ζωα δεν καταλαβαινω πως μπορει να χαρακτηρισθει ως παρα φυσιν. αλωστε η ετεροφυλοφιλια δεν ειναι ο κανονας αλλα το πιο συνηθισμενο.
δεν θεωρω οτι εχει γινει μοδα η ομοφυλοφιλια ουτε συμμεριζομαι τους φοβους καποιων οτι χαθηκαν οι αντρες κλπ. δεν θεωρω καν οτι ο ομοφυλοφιλος η η ομοφυλοφιλη χανει το φυλο της. απλα επιλεγει ερωτικα ατομα του ιδιου φυλου... παραμενει ομως αντρας κ γυναικα. μιας κ το αντρας κ γυναικα δεν συνεπαγεται ετεροφυλοφυλια αλλα καποιες οργανικες διαφορες. θεωρω οτι τωρα οι gay (για χαρην συντομιας, αν κ δεν αποδεχομαι τον συγκεκριμενο ορο) εκδηλωνονται πιο ευκολα τωρα, εν αντιθεση με παλιοτερα που μεναν κρυφοι κ κρυφες, οποτε ισως κ για αυτο να φαινονται οτι αυξανονται σε καποιους. βεβαια η ψευτοηθικη της κοινωνιας τους αναγκαζει να φοβουνται να εκδηλωθουν μηπως κ αντιδρασει ασχημα καποιος γονιος η κανας αλλος συγγενης με αποτελεσμα να ζουν μια ζωη γεματη καταπιεση κ ψυχολογικα προβληματα.. σε μια ντουλαπα που δεν αποτελει παρα μονο ενα ορθιο φερετρο. ειναι προτιμοτερο για καποιους το παιδι τους να μην ερωτευτει ποτε, να μην εκδηλωσει στοιχεια της προσωπικοτητους του η να γινει κ συμπλεγματικο απο το να αφησουν να ζησει την ζωη του οπως αυτο επιθυμει (στο συγκεκριμενο θεμα παντα). ποικιλουν δε τα παραδειγματα ομοφυλοφιλων αντρων οπου λογω της πιεσης απο το οικογενειακο τους περιβαλλον δεν εκδηλωσαν ποτε την σεξουαλικη τους επιθυμια κ κατεληξαν να ψωνιζονται τα βραδυα η σε καποιες πιατσες η στο διαδικτυο.
το γιατι καποιοι κρινουν τους συγκεκριμενους βαση της σεξουαλικοτητος τους μονο δεν το καταλαβαινω. γιατι δηλαδη αυτος ειναι ''..ουστης'' (με οτι συνεπαγεται αυτο στην νεοελληνικη, βλεπε διπροσωπος, απατεωνας, σιχαμερος, κλπ) ενω εγω ως ετεροφυλοφιλος δεν εχω κανενα αρνητικο χαρακτηρισμο που να συνοδευει την σεξουαλικοτητα μου.
θεωρω επισης οτι το μεγαλυτερο ζορι το τραβουν οι ανδρες ομοφυλοφιλοι γιατι οι ''λεσβιες'' στην ανδροκρατουμενη κοινωνια (οπου ειναι προτιμοτερο να εισαι κλεφτης, καταχραστης, απατεωνας η ακομα κ δολοφονος για καποιους απο gay) που ζουμε ερεθιζουν την πλειοψηφια των ανδρων. τι πιο ερεθιστικο για καποιους απο δυο η κ περισσοτερες γυναικες που ερωτοτροπουν... κ ας ξερεις οτι ως αντρας τους εισαι τελειως αχρειαστος.
τωρα αυτο που καποιοι ονομαζουν κραγμενο.... μηπως δεν υπαρχουν κραγμενοι αντρες κ γυναικες ετεροφυλοφιλοι? ειναι πιο σωστο δηλαδη ενας ετεροφυλοφιλος που ''φωναζει'' την ταυτοτητα του η τα ακρα ειναι κατακριτεα παντου κ παντα?
επισης δεν καταλαβαινω γιατι μερικοι κ μερικες δισταζουν να κανουν παρεα μαζι τους.. θα καναν αραγε παρεα με τον εντγκαρ αλλαν ποε, η τον Λορδο Βυρωνα (ο οποιος ειχε παντρευτει κ μια ξαδερφη του), με τον Καβαφη, τον Χατζιδακη, τον Φρεντυ Μερκιουρι, τον Νουρεγιεφ, την Μπελου, την Κανελη, την Ντε Μποβουαρ κ τον Σατρ, καποιον αρχαιο ισως, (καποιοι/ες που θυμηθηκα προχειρα, μπορει να κανω κ λαθος)...δεν μεταδιδεται η ομοφυλοφιλια... αν δεν το νοιωθει ο οργανισμος σου δεν θα το κολησεις ως μικροβιο.
οτι υπαρχουν κ σκαρτοι ομοφυλοφιλοι εννοειται... το αν παιζει ρολο η σεξουαλικοτητα τους......δεν νομιζω. θεωρω λογικο οτι μετα απο τοσα χρονια καταπιεσης ως προς την ερωτικη τους επιλογη οταν χαλαρωσαν για καποιους/ες τα ζορια να ξεσπασαν την αντιδραση προς ολη αυτην την καταπιεση.... το γιατι ενας η μια gay νοιωθει οτι πρεπει να ξεσπασει για την καταπιεση που δεχονται τοσα χρονια οι ομοιοι της η του αυτο ειναι απλο... οποια ταυτοτητα κ αν επιλεξεις, υοθετεις κ την ιστορικη της αφηγηση αλλα κ την ιστορικη της συνεχεια...
επισης αλλο η αμφιφυλια κ αλλο η ομοφυλοφυλια. στην μεν πρωτη ο/η ορεγεται ερωτικα κ τα δυο φυλα ενω στη δε δευτερη μονο ατομα του ιδιου φυλου.
εχω γνωρισει κ εγω καποιους/ες gay που ηταν περιεργοι η λαθος ανθρωποι. αλλα το να προυποθετω επαγωγικα οτι κ ολοι/ες οι gay θα ειναι ετσι ειναι σοβαρο παραπτωμα. η καθε περιπτωση ειναι μοναδικη. ας μην ξεχναμε οτι πολλοι σφαγεις της ανθρωποτητος οπως ο Χιτλερ (αν κ λεγεται οτι ισως κ να ηταν ομοφυλοφιλος), ο Σταλιν, ο Φρανκο, ο Ναπολεον, ο Μπους, ο Μεγας Αλεξανδρος, κλπ ηταν ετεροφυλοφιλοι.... μηπως να υποθεσουμε οτι ολοι οι ετεροφυλοφιλοι θα ειναι το ιδιο?
εν κατακλειδι δεν θεωρω οτι σκοπος του καθενος ειναι η διαιωνιση του ειδους, ποσο μαλον η ετεροφυλοφιλια. θεωρω οτι για αυτο υπαρχει αυτο το διαολεμενο πραγμα που λεγεται ανθρωπινη βουληση κ ειναι απροβλεπτο. για να ζει κανεις αναλογα με τις επιλογες του. το δικο μου μηνυμα λοιπον ειναι να ερωτευεται ο καθενας κ η καθεμια ελευθερα οποιον κ οποια επιθυμει...

συντροφικα, ομοφυλοφιλικα-αμφισεξουαλικα-ετεροφυλοφιλικα.

kathreftis

me  kalipse  o  freak  opote  den  exw  kai  pola  na  pw  8elw  mono  na  
simplirosw  oti  kapote  itan  adianoito  mia  gineka  na  foresi  
pantelonia  i  na  psifisi .
simera  kai  i  moda  alla  kai i litoyrgikotita  epibaloun  na  foraei  
pantelonia  kai  oso  gia  to  dikeoma  tis  na  psifizei  as   doume  poses  
einai  idi  bouleftines  kai  arxigi  komaton  i  dimarxeses  kai  as  
anaroti8oume  gia  ena  aplo  pragma  . posoi  8imounte  oti  kapote  
itan  adianoito  na  foresi  pantelonia  i  na  psifizei  mia  gineka ?

kapote  lipon  kaneis  den  8a  kanei  8ema  gia  tis  seksoualikes  
protimisis  tou  ka8e  enos   kai  8a  asxolite  me  tis  dikes  tou .

twra  gia  to  an  kapoioi/es  gay  enoxloun  tous  mi  gay  me  tin  
parousia  tous  exw  na  tous  pw  oti  isos  kai  autoi  na  enoxloun  tous  
gay  me    tin  diki  tous  parousia . pios  lipon  exei  dikeoma  na  yparxi ?
as  min  ginomaste  ratsistes  giati  pola  dika  mas  kousouria  
( xeris  na  onomazw  kousouri  tin  seksoualiki  protimisi  tou  ka8e  enos )  
isos na  einai  xirotera  apo  ta  anekta  oria  ton  allon  mas  aresi  o  
apoklismos ?


twra  gia  na  milisoume  gia  tous  gay  pou  pragmatika  ginonte  
fortikoi    anazitontas  seksoualiko  sintrofo   nomizw  oti  ta  pososta  
einai  poli  mikrotera  apo  auta  twn  eterofilwn  kata  sinepia  den  einai  
apoklistikotita  tis  seksoualikis  protimisis  kapoiou  ala  tis  
prosopikotitas  kapoiou  .

..............lew  egw   twra

energizer

...ο καθενας ημων εχει το δικαιωμα της αποψης του & ειναι σεβαστη αλλα θελω να συμπληρωσω οτι & οι 2 προηγουμενοι συγγραφοντες αναφερθηκαν στο φορτικη συμπεριφορα κατα την αναζητηση ερωτικου συντροφου της συγκεκριμενης ομαδας!...δεν ειναι αυτο λιγο προσβλητικο για τους ετεροφυλοφιλους;..δεν λεω ο θαυμασμος ειναι αρεστος αλλα η πιεση,μαλιστα αφου εχει προηγηθει ΟΧΙ,δεν προσβαλει την αξιοπρεπεια του αλλου;να παραθεσω οτι & οι ετεροφυλοφιλοι το κανουν αλλα ποσοστιαια (νομιζω) η διαφορα συμπεριφορας ειναι μεγαλη!

 :roll:

freak

δεν ξερω απο που αντλεις την βεβαιοτητα σου αυτη για τα ποσοστα αλλα διαφωνω πληρως. για να μπορεσω να μιλησω για ποσοστα σημαινει οτι εχω ενα δειγμα Α κ απο αυτο το δειγμα εχω εξετασει ολα τα μελη του... οχι μερικα, ουτε την πλειοψηφια αλλα ουτε κ αυτα που συναναστρεφομαι η εχω συναναστραφει. αν εσυ προσωπικα εχεις βγαλει γενικο συμπερασμα, απο καποιες περιπτωσεις που σου εχουν τυχει, για το συνολο τι να σου πω.. για 'μενα εισαι λαθος. σωστοτερο θα ηταν να ελεγες οτι αυτοι που εχω γνωρισει εγω ηταν, αν ηταν, φορτικοι παρα να εκφερεις συνολικη αποψη.
επισης δεν το θεωρω προσβλητικο. κολακευομαι αν αρεσω.. απο εκει κ περα μιας κ ειμαι ετεροφυλοφιλος λεω απλα ενα οχι. αν ο αλλος γινει φορτικος τοτε ναι πιεζομαι... το πως αντιδρω εξαρταται απο πολλα.. αλλα το ιδιο αντιδρω κ με μια γυναικα που δεν την επιθυμω κ ομως μου εχει γινει φορτικη. εκει που θελω να καταληξω ειναι πως αν ο αλλος η η αλλη ειναι φορτικος η οχι δεν εξαρταται απο την σεξουαλικοτητα αλλα απο τον χαρακτηρα του.

συντροφικα.

υγ. εννοειται πως ο καθενας εχει τις αποψεις του. δεν το αμφισβητησα, τουλαχιστον εγω...

chriastina

Λένε πως ο άνθρωπος με ομοερωτικές τάσεις δεν είναι φυσιολογικός. Κάποτε το να γράφεις με το αριστερό ή γενικά να είσαι αριστερόχειρας σε έβαζε στην ίδια κατηγορία και μοίρα (= πυρά) με τις μάγισσες και τους διεστραμμένους....
Λένε πως οι ομοφυλόφιλοι επιδεικνύουν με κραυγαλέο τρόπο τη ταυτότητά τους.Χα! χα! Όταν κάποιος ή κάποια φτάνει στο σημείο να σου εκμυστηρευτεί τον σεξουαλικό του προσανατολισμό,σημαίνει πως έχεις κερδίσει την εμπιστοσύνη του.Οι περισσότεροι φοβούνται να κάνουν αυτό το βήμα γιατί δεν θα ήθελαν να αποβληθούν ή να θεωρηθούν αποδιοπομπαίοι τράγοι απο την οικογένεια,το επαγγελματικό περιβάλον και τον κοινωνικό περίγυρό τους.Πολλοί ομοφυλόφιλοι προσαρμόζουν την συμπεριφορά τους ώστε να περνούν απαρατήρητοι. Η ομοφοβία αναγκάζει πολλές και πολλούς να λογοκρίνουν τα λόγια και την συμπεριφορά τους ή να αποφεύγουν την οποιαδήποτε εκδήλωση τρυφερότητας στον σύντροφό τους σε δημόσιο χώρο.Ακόμα και ο χώρος της εργασίας κρύβει παγίδες.Όταν όλοι οι συνάδελφοί τους συζητούν την προσωπική τους ζωή,εκείνοι παραμένουν σιωπηλοί θεατές και οι υπόλοιποι τους νομίζουν για τους εργένηδες του γραφείου που δεν βρέθηκε ακόμα το κατάλληλο ταίρι!
Η ομοφοβία είναι η μη ανοχή,ο φόβος και το μίσος για όποιον άνθρωπο δηλώνει ομοφυλόφιλος ή αμφισεξουαλικός.Πρόκειται για προκατειλημμένα συναισθήματα που διαιωνίζουν μύθους,στερεότυπα και διακρίσεις.Η ομοφοβία έχει μεγάλες και σοβαρές επιπτώσεις ειδικά σε άτομα νεαρής ηλικίας.Μέσα απο μελέτες φαίνεται πως οι ομοφυλοφιλοι δέχονται μεγάλες πιέσεις που τους αναγκάζουν να στραφούν στα ναρκωτικά ή στην αυτοκτονία.Αιτία η καταπίεση της κοινωνίας και ο φόβος της απόρριψης και περιθωριοποίησης.Όταν το 28% των ομοφυλοφιλων αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την βασική εκπαίδευση γιατί δεν αισθάνονται καμία ασφάλεια για την ζωή τους μέσα στο σχολείο,το 80% των θυμάτων βίας δεν αναφέρουν το γεγονός γιατί φοβούνται πως θα αποκαλυφθεί ο σεξουαλικός τους προσανατολισμός,το 85% των εκπαιδευτικών αρνούνται να συζητήσουν θέματα ομοφυλοφιλίας,το 14% των γυναικών ομοφυλόφιλων δεν αμείβεται ανάλογα με τα προσόντα που έχει γιατί έγινε γνωστή η σεξουαλικότητά τους και όταν το 19% των εργοδοτών μπορεί να μην προσλάβουν έναν ομοφυλόφιλο ή και να απολύσουν κάποιον απο την στιγμή που θα γίνει γνωστό ε! τότε το θέμα είναι πολύ σοβαρό.....
Αν θέλετε να μιλήσουμε για παρενόχληση ή πιεστικών προσεγγίσεων απο ομοφυλόφιλους προς ετεροφιλους να σας θυμίσω ότι το 90% των βιασμών γυναικών γίνονται απο ετερόφιλους άντρες....και μη μου πείτε πως δεν σας έκανε ποτέ "χοντρό καμάκι " ετερόφιλος/η,αυτό συμβαίνει παντού και όπως αντιμετωπίσατε τους μέν αντιμετωπίστε και τους δε,απλό.

tristana

Προσυπογράφω, συμφωνώ και επαυξάνω, Κρις.
Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα. Για να μιλήσουμε σοβαρά εδώ.
Και ευχαριστώ που έβαλες αυτό το θέμα.

Labrokratis

Υπάρχει ένα 7% του παγκόσμιου πληθυσμού, όπου ο εγκέφαλος δεν συμφωνεί με το φυλλο του σώματος. Από αυτό το ποσοστό, ένα 3% πιθανώς να γίνουν ομοφυλόφιλοι, αν οι συνθήκες το σπρώξουν. Σε αυτούς, μπορουμε να πούμε ο΄τι ναι, οι ομοφυλοφιλοι ειναι λάθη της φύσεως.

Ωστόσο, πολλοί άντρες γίνονται ομοφυλλοφιλοι μετά από βιασμό που υπέστησαν στην βρεφική και νηπιακή ηλικία. Δεν το θυμούνται φυσικά, ενώ δεν μπορεί ποτέ να αποδειχτει από κανέναν. Το κακο με αυτούς τους βιασμούς, είναι ότι ενεργοποιούν / διεγείρουν τον προστάτη και η εξέλιξη σε ομοφυλλοφιλία είναι δεδομένη για αυτά τα άτομα.

Συνολικά, υπολογίζεται οτι οι ομοφυλοφιλοι από τους δύο αυτούς παράγοντες συνολικά, ειναι ένα ποσοστό της τάξεως του 8% του πληθυσμού. Ωστόσο η παρουσία τους γινεται έντονα αισθητη εξαιτιας του ευκολου εντοπισμού τους, έτσι πολλοί έχουν την αίσθηση οτι ειναι τετραπλάσιοι από ότι ειναι. Δεν ειναι έτσι.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι το lifestyle και η σύχρονη τάξη των πραγμάτων, τους ανάγει το status με τεχνιτα μέσα, διότι έχουν κάποια πλεονεκτήματα ως καταναλωτές σε σχέση με τους εταιρόφιλους

- Δεν έχουν το άγχος του μέλλοντος και της δημιουργίας οικογένειας (με την εννοια απογονων).  Έτσι οτι χρήματα βγάζουν, τα ξοδεύουν. Δεν αποταμιεύουν τίποτα, κοινουν το χρήμα....
- Δευτερεύοντες ανάγκες των ανθρώπων, οπως η υψηλή αισθητική, η καλοπέραση, η μόδα, η έκφραση, η τέχνη, κλπ, αποκτούν βαρύτητα στους ομοφυλόφιλους. Και αυτοί οι τομεις εμπορευονται ιδιαίτερα....
- Λόγο κοινωνικής απόρριψης, γινονται εύκολα οπαδοί σε οτιδήποτε δίχνει να τους δέχετε: Οι ομοφυλοφιλοι είναι οι πλέον φανατικοί και πιστοί οπαδοί που υπάρχουν. Συνδιάστε αυτό με το προηγούμενο και βλέπετε γιατί κάποιοι θα ήθελαν ολοι να ειναι ομοφυλόφιλοι... Δεν υπάρχει καλύτερος πελάτης, από τον ομοφυλόφιλο..

Υπάρχει και μια αλλη παράμετρος, κοινωνική:
Σε χριστιανικές συντηριτικές κοινωνίες όπως οι αγγλοσαξωνικές χώρες, η ομοφυλοφιλία αποτελεί "αντίδραση" σε ένα σύστημα που το τυραννάει η έννοια του political correct που στηρίζεται στον νεοσυντηριτισμό. Το να εισαι ομοφυλοφιλος στην Αμερική πχ και να το παραδέχεσε δημόσια, ειναι σοκ για την υπερσυντηριτική κουλτούρα τους. Και η νεολαία θέλει να σοκάρει τους γονείς της, με οποιοδήποτε μέσο.... Έτσι πολλοί το παίζουν "bi", χωρίς όμως στην πραγματικότητα να ειναι. Κλασικό παράδειγμα, το αρσενοθηλυκο Ziggy που τόσο πιστικά υποκρινονταν ο David Bowie κατά την δεκαετία του 70 και οδήγησε σε εκεινο το "bi" που ονομάστηκε glamour rock...
Αυτή η ιστορία με τους "bi" ειναι πρόσφατο φαινόμενο (απο τα 70ς και ύστερα), που πίκαρε κατά τα 90ς και τώρα φθίνει ταχύτατα. Στην χώρα μας το παρουσιασαν σαν μόδα από το 90 και μετά (Μπονάτσος και σια), και κάποιοι τσιμπισαν. Ο μονος πραγματικός ομοφιλοφιλος εκεινης της περιόδου που πραγματικά ειχε πρόσβαση στην TV, ήταν ο Μαρίνος. Ακομα και σήμερα, στον χώρο της τηλεόρασης, υπαρχουν μόνο κρυφοπουστάρες (τύπου Ρώμας...).
Ωστοσο στους κύκλους του κατευθυνομενου lifestyle, αυτή η ιστορία ακομα υφίστατε. Μια ακόμα θλιβερή ελληνική ιδιαίτερότητα (το να εισαι ομοφυλλοφιλος, δεν είναι πλέον και τόσο cool στο εξωτερικό όπως ήταν το '96 πχ. Εδώ ακόμα το κάνουν θέμα...)

Εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους. Εχω πρόβλημα με τους εριστικούς κραγμένους και κυρίως με αυτούς που προωθούν την ομοφυλοφιλία. Τα καθίκια αυτά, δεν θέλουν να βοηθήσουν, θέλουν απλά να εκμεταλευτούν. Χέστηκαν για την ιδιαιτερότητα του καθενός μας (εγώ πχ, έχω τη ιδιαιτερότητα να θέλω ψηλές, ξανθές, αδύνατες μακρυμάλλες γυναίκες δίπλα μου. Ιδιαιτερότητα είναι αν σκεφτείς ότι απορρίπτω όλες τις άλλες, όσο καλές και να ειναι αντικειμενικά...). Αυτοί θέλουν απλά τα λεφτά τους και τους πουλάνε συμπαθειες, κατανόηση και προώθηση...

freak

διαβαζοντας οτι γραφεις μου γεννιουνται δυο αποριες.

1. γιατι μπαινεις στον κοπο να γραφεις με τετοιο υφος ωστε να προκαλεις τους αλλους να σου επιτεθουν? αναζητας καποια επιβεβαιωση? δεν εχεις ακομα αποδεχθεις τον εαυτο σου κ αναλισκεσαι σε ανοητες κινησεις εντυπωσιασμου?

και

2. δεν ξερω αν καποιους τους βιασαν στην βρεφικη ηλικια κ δεν το θυμουνται, μεταξυ 0-3 δηλαδη ε?, παντως εσυ πρεπει να κοψεις τα οπιουχα. τωρα οπιουχα ειναι, σε εχει φαει αυτο που ανθει (που σχολιαζες σε καποια αλλη δημοσιευση σου) δεν ξερω... ξερω μονο οτι σε πινει κ δεν το πινεις...

κ που 'σαι για οτι τυχον αποριες εχεις εδω ειμαι να στις λυσω.

Labrokratis

1 - Αυτο ειναι το στιλ γραφής μου και ομιλίας γενικότερα. Σε κάποιους αρέσει, σε κάποιους όχι. Μάλλον ανοίκεις στους δεύτερους

2 - Δεν έχω καμία σχέση με ουσίες πάσης φύσεως, ειμαι κατά

3 - Δεν νομίζω ότι χρειάζομαι περισσότερες πληροφορίες για αυτά τα θέματα

freak

το οτι σε αλλους αρεσει κ σε αλλους οχι, ειναι προφανες... επετρεψε μου ομως να σου πω πως πισω απο καθε υπερβολη κρυβεται μια μεγαλη ελειψη. κ σημερα υπερεβαλες εαυτον σε δυο θεματα... για κοιταξε το.

Labrokratis

Ματάκια πιστεύουν έχουν όλοι και μπορουν να διαβάσουν τι έχουμε γράψει...

Όπως το  βλέπω εγώ, ειναι:

1 - Σχολιασμός δικός μου και προσωπικές εκτιμήσεις επί ενός θέματος (που έτυχε να αναφέρεσε)

2 - Σχολιασμός δικός σου, όχι επί των θέσεών μου, αλλα επί του τρόπου που διάλεξα να τις εκθέσω.

Τουτέστιν, έριξες το μπαλάκι στο γαρνίρισμα, γιατι η ουσία σου ήταν αδιάφορη (ή κάτι άλλο, που θα κρίνουν οι αναγνώστες).
Γιατί το κάνεις αυτό, δεν μπαίνω στην διαδικασία να αναλύσω (χάσιμο χρόνου)

freak

μα στην ουσια το εριξα το μπαλακι. στο υποτιμητικο υφος του σχολιου σου προς την συγκεκριμενη ομαδα ανθρωπων. διοτι σχολια οπως αυτο που ανεφερες σχετικα με τα βρεφη που δεν θυμουνται οτι βιαστηκαν αλλα το θυμαται ο προστατης τους η πως η αμφισεξουαλικοτητα ειναι μια μοδα η πως το να εισαι ομοφυλοφιλος δεν ειναι τοσο cool στο εξωτερικο οπως το '96 αυτην την εντυπωση μου δινουν.
το θεμα ειναι οτι προσπαθησα να χρησιμοποιησω τον τροπο γραφης σου. βλεποντας οτι θιχτηκες προσωπικα δεν θεωρεις οτι κ εσυ μπορει να εθιξες καποιον? η μηπως ειμαι υπερβολικος?

kathreftis

labrokratis    

an  kai   prospa8isa  na  min  mpo  ston  pirasmo  na  apantisw  me  
auto  pou  egrapses  oti  matakia  exoun  oloi  ( kai  sosta  to  egrapses )
den  mporesa  na  krati8w   exw  lipon  kapies  apories    na  mou  lisis  
an  mporeis  kai  8eleis .
apo  ti  mia  les  oti  den  exeis  problima  me  tous  omofilofilous  kai  
apo  tin  ali  les  oti  se  enoxloun  oi  kragmenoi  pou  proo8oun  tin  
omofilofilia  ( den  katalaba  se  pious  anaferese )  kai  apokalis  tous
( tupou  roma  )  krifopoustares .


diabase  kala  auta  pou  egrapses  kai  pes  mou  se  parakalw  
pioi  proo8oun  tin  omofilofilia ? oi  opoioi  se  enoxloun kai  giati  se  
enoxloun  afou  me  tous  omofilofilous  den  exeis  problima ?

kai  ti  8a  perimenes  na  kanoun  oi  ( tupou  roma )  oste  na  min  
tous  xaraktirisis  krifopoustares  ?  


akoma  an  den  exeis  problima  me  tous  omofilofilous  kai  tous  
apokalis  etsi ,  an  eixes  pos  8a  tous  eleges ?

an  oi  ( tupou  roma )  dialalousan  tin  pragmatia  tous  oste  na  min  
mporeis  na  tous  les  krifopoustares  8a  tous  eleges  kragmenous  
pou  proo8oun  tin  omofilofilia ?


ali8ia  otan  les  oti  den  exeis  problima  me  tous  omofilofilous  
anarotieme  an  ekanes  enan  gio  kai  meta  apo  kapia  xronia  sou  
anakinone  oti  einai  omofilofilos  ti  8a  tou  eleges ?


kai  gia  na  klisw  8elw  na  sou  kseka8arisw  oti  se  kamia  periptosi  
den  sou  kanw  prosopiki  epi8esi , oute  me  endiaferi  pos  nio8eis  gia  
tin  seksoualiki  zwh  tou  ka8e  enos .
alla  me  auta  pou  grafis  to  mono  pou  katalaba  egw  einai  oti  den  
exeis  to  kouragio  na  paradextis  auta  pou  pragmatika  pistebeis  
(an  exeis  kseka8ari  apopsi   sto  pos  nio8is )

580 Επισκέπτες, 1 Χρήστης