Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 284
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 298
  • Total: 298

Φήμες που κυκλοφορούν

Ξεκίνησε από gon, Σεπτεμβρίου 16, 2005, 12:28:12 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

gon

gon

Nokia N96

Το N96 (παρουσιάστηκε και επισήμως στην Βαρκελώνη στο Mobile World Congress) θα αποτελέσει τον διάδοχο του smartphone N95 και θα διαθέτει τα έξτρα κουμπιά για gaming του Ν81 αλλά και στοιχεία από το N95 όπως την μεγάλη LCD οθόνη (2,8 ιντσών) και την κάμερα 5-megapixel με φακό Carl Zeiss. Παρότι το N95 ήταν ήδη ένα πολύ καλό κινητό, το N96 καταφέρνει να ξεχωρίσει με τα 16GB εσωτερικής μνήμης που διαθέτει (επεκτάσιμη με κάρτες microSD) και τα δύο LED flash που διαθέτει (για φωτογραφίες και βίντεο). Η τιμή του θα είναι γύρω στα 550€ και αναμένεται περί το τρίτο τρίμηνο του έτους.

X.E.M

τι ειναι αυτα που λες ρε γκον;;

μεχρι τωρα ολοι ξεραμε οτι για να βαλεις πλυντηριο πρεπει να βαλεις κι απορρυπαντικο για να εχεις αποτελεσματα.

τελικα ηταν φημη.

μολις μου αποδειχτηκε οτι μπορεις και να το κανεις και χωρις απορρυπαντικο..

ενας ακομη μυθος καταρριφθηκε..

gon

Ανησυχία για φήμες μεγάλου σεισμού
ΑΝΤ1
25 Φεβ.

Έντονη ανησυχία σε όλη την Ελλάδα έχουν προκαλέσει οι συνεχείς σεισμικές δονήσεις, αλλά και οι διάφορες φήμες που κυκλοφορούν και για νέο μεγάλο σεισμό.
Μάλιστα τα όσα είπε στο δελτίο του ΑΝΤ1 ο γεωλόγος Ευθύμιος Λέκκας, για σεισμό πάνω από 7 ρίχτερ την επόμενη πενταετία, έχουν προκαλέσει διαδοχικές αντιδράσεις.
Οι σεισμολόγοι διαψεύδουν -από τη μεριά τους- ότι υπάρχει ορατός τέτοιος κίνδυνος στο άμεσο μέλλον, ενώ ο πρόεδρος τού Οργανισμού Αντισεισμικής Προστασίας επιμένει ότι ουδέποτε έλαβε μελέτη που να υποστηρίζει κάτι τέτοιο.

elix

Εγώ ήξερα ότι οι φήμες κυκλοφορούσαν από στόμα σε στόμα.
Τώρα και από σάιτ σε σάιτ;;;;;;;;;;

Ε ρε γλέντια τα κορίτσα!!!!!!!!!!!!!

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

riaghul

Εγώ επιμένω να εμπιστεύομαι ..τις πρώτες... :wink:

1takis

298 Επισκέπτες, 0 Χρήστες