Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 452
  • Total: 453
  • Leon

προς δικτυοναυτιλομενους....καλως ξαναβρεθηκαμε!

Ξεκίνησε από energizer, Σεπτεμβρίου 17, 2005, 04:56:02 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

energizer

...ζητω συγνωμη απο τους site mods/ops...
...αλλα επειδη καποιοι γνωριζομαστε απο αλλου...
η αναγκη για επικοινωνια αποτελει την σπουδαιοτερη αναγκη του ανθρωπου μετα τις φυσικες(φαι,υπνος...);
...επειδη εχω αυτην την πεποιθηση πολυ θα ηθελα να δω αποψεις,ιδιαιτερα των  πρωην & νυν συνομιλητων/συγγραφοντων...
 :twisted:

Argiro

Τι να λέμε, φίλε μου... Προσωπικά τώρα πιστεύω καλύτερα είμαστε εδώ. Βλέπεις, αν δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης δεν μπορείς να δεις πού είναι καλά και πού όχι...

Bijoux

Παράθεση από: "energizer"...ζητω συγνωμη απο τους site mods/ops...
...αλλα επειδη καποιοι γνωριζομαστε απο αλλου...
η αναγκη για επικοινωνια αποτελει την σπουδαιοτερη αναγκη του ανθρωπου μετα τις φυσικες(φαι,υπνος...);
...επειδη εχω αυτην την πεποιθηση πολυ θα ηθελα να δω αποψεις,ιδιαιτερα των  πρωην & νυν συνομιλητων/συγγραφοντων...

και ο λόγος ύπαρξης του θέματος αυτού μέσα στην θεματική
ενότητα φιλοσοφία ποιος είναι;
μήπως κρύβεις κάποιο βαθύτερο νόημα για την επικοινωνία γενικότερα;
εξήγησε μου, αλλιώς θα το μεταφέρω..

energizer

...oχι φιλτατη συντονιστρια!..αυτο ακριβως που ρωταω!
...απλα θα ηθελα να δω απαντησεις & απο netsurfers που γνωριζομαστε παλαιοθεν!
...δεν απαντησες  :?:
;)

Anonymous

Παράθεση από: "energizer"η αναγκη για επικοινωνια αποτελει την σπουδαιοτερη αναγκη του ανθρωπου μετα τις φυσικες(φαι,υπνος...); :twisted:

Και μόνο για αυτή την φράση σωστά είναι στο φιλοσοφία πιστεύω.

Καλώς ορίσατε αν και ήταν εμφανέστατη η παρουσία σας μέχρι τώρα και μπορώ να πω εποικοδομητική στον διάλογο

Bijoux

energizer
να απαντήσω αλλά δεν κατάλαβα την ερώτηση
βοήθησε να το κάνω..
όχι όσον αφορά την επικοινωνία
αλλά το πως εμπλέκονται οι νέοι και παλιοί χρήστες
χμχμ

energizer

...εισαι λιγο "ψειρας" αγαπητη!δεν υποννοουσα κατι πλην του αυτονοητου!
συμφωνεις οτι ειναι η αναγκη για επικοινωνια η σπουδαιοτερη μετα των βασικων-φυσικων;
EΓΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!
Οσο για τους "αλλους" αναφερομαι σε γνωριμους απο αλλο site!
τπτ επιληψιμο!
..αδημονω!

Bijoux

ψείρας ξεψείρας αφού σ είμαι αγαπητή δεν με νοιάζει!!

να μην έχω μια όλη ιδέα ενός θέματος για να απαντήσω;
οκ κάνεις κάλεσμα νέων και παλιών χρηστών να απαντήσουν..
αυτό ντε με μπέρδεψε...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟΛΥΤΑ..

Argiro

ΠαράθεσηO Energizer είπε:

...εισαι λιγο "ψειρας" αγαπητη!δεν υποννοουσα κατι πλην του αυτονοητου!

Κάθε καλός Παρθένος που σέβεται τον εαυτό του, οφείλει να είναι "ψείρας". Και μην το υποτιμάμε αυτό, γιατί είναι πολύ εποικοδομητικό.

Bijoux

χαχαχαχαχαχα Αργυρώ
δεν σου κρύβω πως όταν είδα το ψείρας
σκέφτηκα αυτό
παρθένος-κολώ στις λεπτομέρειες- αχουυυυυυυ με πήρε χαμπάρι
χαχαχαχαχα
αλλά όντως δεν κατάλαβα :?

Labrokratis

Ενα ειναι το σιγουρο: Αυτο το forum θα με αποβάλλει πολύ γρηγορότερα από το προηγούμενο! Χαχαχαχαχαχαχαχα

Προσοχή ομως: Μην πάθει μόλις με διώξουν από εδώ ότι και το προηγουμενο....

Και για να μην είμαστε off topic, ειδού κάτι να φιλοσοφήσουμε:

1. Γιατί οι άνθρωποι των γραμμάτων (διαβασμένοι, καθηγητές, συντάκτες, κλπ...), έχουν μια ανάγκη να διαθέτουν περσόνες και να μην ειναι ο εαυτός τους εκτός  των οικίων τους;

2. Και γιατί η πρόκληση δεν χαιρετίζεται από το σύνολο, ως μια ώριμη εναλλακτική προσέγγιση ενός συμβατικού θέματος;

3. Και για να θυμηθουνε κάποιοι τα Λαμπροκράτικα: Γιατί δεν έχει στα Ελληνικά forum δίμετρες ανατολικοευρωπαίες κάτω των 23 Μαϊων (κατά προτίμιση ξανθιές μακριμάλλες, όπως πολύ καλά κάποιοι γνωρίζετε)

Ολοκληρώνοντας: Και εκεί που είμασταν καλά ήταν. Απλά ξέφυγε η κατάσταση από Απρίλιο και ύστερα...

energizer

...εδω φιλτατε ειμαστε πολυ καλυτερα ;)
...ευχομαι να βρεις οτι ψαχνεις!
& σχετικα με τις αποριες σου...1 ανθρωπος καλλιεργημενος διαθετει (συνηθεστατα) πολλαπλη προσωπικοτητα, υπο την εννοια οτι το φασμα των γνωσεων & της ικανοτητας αποδοσης ρολων μπορει να εναλλασεται!
...προς θεου δεν ειναι κακο & μην το εκλαμβανεις ως υποκριτικο απλα ως  1 ικανοτητα που χρησιμοποιειται κατα περισταση...
(αν αντεληφθην ορθως την απορια σου!)

see ya!
 :salut:

Nikos28

Energiser, energiser... αν και ολίγον ετεροχρονισμένα, καλώς ήρθες στο νέο μας διαδικτυακό σπίτι! Που είναι πολύ καλύτερο σε όλα, θέματα,κοσμιότητα, μέλη κλπ. Προσωπικά, πεθύμησα τις κόντρες που είχαμε περί ευγονίας...  :) Που, τελικά, δεν ξέρω αν ήταν ευγονικές, αλλά σίγουρα ήταν γόνιμες! Χάρη σ' αυτές, άλλωστε, βρέθηκα κι εγώ σ' αυτό το site...

Τελικά, τι απέγινε το άλλο site; Πήγαν για (μόνιμο) καφέ; Τελικά, μου φαίνεται ότι άλλος έχει το όνομα κι άλλος έχει τη χάρη...  :lol:

Labrokratis

Filtate, se dyo mines ta girisa ola (na einai kala mia psixi, pou me kikloforise...). Ekleise auto to paramy8i.
Pleon, apla grafw tin apopsi mou gia oti exw gnwmi. An ema8a kati apo to elliniko diadiktio, einai oti gia osous ekfrazonte yparxoun pollaplasioi pou den ekfrazonte. Kai oi perissoteroi pou den ekfrazonte, to kanoun giati symfwnoun mazi sou. kai panta briskete tropos prosegisis!

energizer

...μ'αρεσει ο νεος τροπος σκεψης σου!
...φανταζομαι οτι ειναι & αλλοι παλιοι γνωστοι που θα εμφανιστουν σιγα-σιγα!
νομιζω το Α33 (& ηλικιακα ταιριαζουμε!) ειναι ιδιαιτερως επικοινωνιακο & ευχαριστο μερος ...giakafe

oso gia to pame... bgazei prompt!!!
εν οιδα οτι ουδεν οιδα!
αντε γεια!
τα λεμε παιδια!

452 Επισκέπτες, 1 Χρήστης