Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 705
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

* Τελικά...

Ξεκίνησε από See_Me, Σεπτεμβρίου 17, 2005, 07:55:20 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

See_Me

είσαι μαζί μου ]

:arrow:...Τελικά να περιμένω απαντήσεις :?: :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

See_Me

Ακόμα περιμένω απαντήσεις......

αν και η σιωπή είναι η πιο ηχηρή απάντησή σου...

Anonymous

Χμμμμ...τι θα γίνει?
Θα απαντήσεις στη Χαρούλα μας????
:roll:  :roll:

See_Me

Παράθεση από: "gavrina"Χμμμμ...τι θα γίνει?
Θα απαντήσεις στη Χαρούλα μας????
]

Γωγούκα μου είδες ]
[size=9]

αλλά τι να περιμένει κανείς όταν τα λόγια ευτιλίζονται τόσο  μα τόσο εύκολα...και μένουν λόγια....έρμαια στις διαθέσεις του ανέμου...[/size]

Anonymous

Το βλέπω καλή μου...μήπως να μην ξανασχολήθείς να βρεις την υγειά σου?

sfougari

Exw agwnia kai den exw alles sokolates. Ti egine telika ]

See_Me

Έτσι φρονείς Γωγούκα μου ]

minoraki

ελαααααααααααααα σημηδακι μου.....δεν θελω τετοια! next case λεμεεεεεεεεεεεεεε......αυτος θα χασει! αντε μην νευριασω και αρχισω τις καταρες  :x  :x (φοβερη ατακα απο τα στρουμφακια)!

See_Me

Παράθεση από: "minoraki"ελαααααααααααααα σημηδακι μου.....δεν θελω τετοια! next case λεμεεεεεεεεεεεεεε......αυτος θα χασει! αντε μην νευριασω και αρχισω τις καταρες  :x  :x (φοβερη ατακα απο τα στρουμφακια)!

Τι να κάνω Μινοράκιμ ](δεν του ρίχνεις καμιά τρομάρα/κατάρα μπας και κάνει κάτι :?:  :roll: )[/i]

Eley8eros

Τι σου χει κάνει seemeδακι? Πες του να ρθει απο δω να του κάνω κανα μάθημα....  :wink:  :wink:

See_Me

Παράθεση από: "Eley8eros"Τι σου χει κάνει seemeδακι? Πες του να ρθει απο δω να του κάνω κανα μάθημα....  :wink:  :wink:

Τώρα να γελάσω ] (ίσως το μόνο καλό που έκανες)[/i]

freak

τελικα αυτο το φορουμ ειναι γεματο ιντριγκες... λεω να παω να παρω κανα ποπ κορν (με ζαχαρη εννοειται κ οχι με αλατι) κ κανα νερο κ να κατσω να παρακολουθησω την σαπουνοπερα.

See_Me

Παράθεση από: "freak"τελικα αυτο το φορουμ ειναι γεματο ιντριγκες... λεω να παω να παρω κανα ποπ κορν (με ζαχαρη εννοειται κ οχι με αλατι) κ κανα νερο κ να κατσω να παρακολουθησω την σαπουνοπερα.

Freakουλικούκο πιάσε ένα και για μένα...γιατί μάλλον κωμωδία έγινε το θέμα μου  ]

freak

τι να σου πω... δεν βρισκω τον λογο να μπει τετοιο θεμα..... κατι τετοια λυνονται κατ' ιδιαν... απο εκει κ περα εσυ ξερεις..

συντροφικα.

See_Me

Παράθεση από: "freak"τι να σου πω... δεν βρισκω τον λογο να μπει τετοιο θεμα..... κατι τετοια λυνονται κατ' ιδιαν... απο εκει κ περα εσυ ξερεις..
συντροφικα.

Μωρέ υπάρχει λόγος....ο πιο σημαντικός] (ας το μαμακίσω το θέμα πριν τα πάρω κι άλλο)[/i]

614 Επισκέπτες, 1 Χρήστης