Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 611
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 629
  • Total: 630
  • Leon

Φαντασιωσεις

Ξεκίνησε από apol, Σεπτεμβρίου 19, 2005, 11:43:59 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

apol

τι θα λεγατε για αυτο....................και πριν βιαστειται να κανετε σχολιο να σας πω οτι η φωτο ειναι Hel  Newton.......................

TetiQ

Mhpws kati tetoio...ixixixixiixi....
(pali kati se mwro mou bgainei...na to psa3w???  :roll: )

apol

Xristinaki20

Εμενα παλι .. φαντασιωση μου ειναι το υπαιθριο σεχ.. βουνα , ραχουλες, parking, παρκα, δαση, παραλιες, χαντακια , λοφακια και ολα τα σχετικα ! χεχεχεχ :?

selene

Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "Evitaki"
Παράθεση από: "apol"εγω θα προτιμουσα αυτο............

δεν ειναι κακο :wink:  :wink:  :wink:  :wink:
και εγω μια χαρα το βρησκω.... :oops:  :oops:  :oops:  :oops: .....
η απορια μου ειναι εαν εχει πλυνει τα ποδια του ο κυριος.... :roll:  :roll:

Μινοράκι, δεν είναι κύριος αυτός!! Μάλλον κυρία!! Εκτός κ αν έχουν αρχίσει κ οι άντρες να φοράνε δαχτυλίδι στο πόδι!!  ]

selene

Παράθεση από: "Xristinaki20"Εμενα παλι .. φαντασιωση μου ειναι το υπαιθριο σεχ.. βουνα , ραχουλες, parking, παρκα, δαση, παραλιες, χαντακια , λοφακια και ολα τα σχετικα ! χεχεχεχ :?

Δεν είναι μόνο δική σου φαντασίωση αυτό Χριστινάκι!! Σχεδόν όλου του σάιτ!!  ]

apol

τελικα σε φυσιολατρικο σαιτ βρεθηκα χωρις να το καταλαβω.........

papi

Παράθεση από: "apol"τελικα σε φυσιολατρικο σαιτ βρεθηκα χωρις να το καταλαβω.........

Αγαπητε apol.Ειναι πολυ δυσκολο να γραψουν με ανεση τις φαντασιωσεις τα μελη του σαιτ.
Απο οτι ειδες ειναι ανοιχτο το φορουμ για ολο τον κοσμο.Για φαντασου να μπει ενα μικρο παιδι και να γραφουμε εμεις για φαντασιωσεις!Τα φετιχ και τα βιτσια ειναι για αλλα σαιτ και οχι για εδω.Και οπως σωστα καταλαβες και εγραψες για φυσιλατρικο σαιτ.
Πως ειναι δυνατον να γραψουν ελευθερα?Να ηταν κλειστο με vip μελη τοτε ναι να γραψουν ελευθερα φαντασιωσεις και να βαλουν φωτογραφιες πονηρες.Για αυτο και περνεις χιουμοριστικες απαντησεις.Ολοι μας εχουμε πανω κατω φετιχ και βιτσια και θελουμε να τις μοιραστουμε με αλλους αλλες.Ελα εδω?Πιστευω φιλε μου να καταλαβες. :D

apol

καλε μου papi
αντιλαμβανομαι πληρως τι μου ειπες και θα σου πω οτι συμμεριζομαι σχεδον καθ ολοκληρια την αποψη σου.............αυτη τη περιοδο εχω αρκετο χρονο γι αυτο και βλεπεις οτι εχω συχνη παρουσια στο σαιτ....
το θεμα που διαλεξα θεωρω οτι αφορα ολους πολυ περισσοτερο απο οσο φαινεται ........η προσεγγιση που θαθελα να κανω δεν ειναι σιγουρα πορνογραγικη ουτε νομιζω χυδαια,περιεχει μια προκληση ωστε να ανοιχτουμε καπως .......ισως χρησιμοποιω καποιο ειρωνικα χιουμοριστικο υφος .....εχω διαθεση αυτοσαρκασμου......
και επειδη  ερωτας,το σεξ και γενικωτερα το παιχνιδι ειναι η ζωη μας εχω την αποψη οτι θα πρεπει κομψα να τη συζηταμε και να την αντιμετωπιζουμε με χιουμορ.......
οι φαντασιωσεις μας μεσα απο τη μεγαλη ποικοιλια τους μας δινουν και μια ευκαιρια για ενα χαριτωμενο αν θελετε λογοπαιγνιο.........
οπως και ναχει σ ευχαριστω για τη γονιμη συμμετοχη σου στο θεμα..........

tristana

Να παρεμβάλλω μία τρελή σκέψη;; Τις φαντασιώσεις και το σεξ δεν τα συζητάμε! Δεν είναι θεωρητικά θέματα! Τα κάνουμε λέμε!
Μήπως έχω μείνει πολύ πίσω η παιδόγρια;;; Στην εποχή μου τώρα θα είχατε πιάσει την καλή σας και θα της είχατε κάνει τρίδυμα!
Διότι με το πολύ μπλα-μπλα... πετάει το πουλί μακριά. (Ο κορμοράνος, βεβαίως-βεβαίως!)  :twisted:  :lol:  :D  :shock:  8)

apol

δεν μου φαινεσαι ομως για πολυτεκνη.....................

ROMEO

Παράθεση από: "olive"Οι φαντασιωσεις ...παυουν να ειναι...φαντασιωσεις οταν ....τις..ξεδιπλωνουμε σε ..κοινη 8εα...!!! Δεν εχουν γουστο ..μετα!!! :oops:
Κατ ' αρχάς  καλησπέρα      Θα  μου  επιτρέψετε  να  συμφωνήσω  με  την  συγκεκριμένη  
άποψη   :arguement:  :arguement:  :arguement:

apol

((για να ελευθερωθεις απο την επιθυμια πρεπει να εχεις την επιθυμια να το κανεις..και ειναι ευκολο η επιθυμια να μεταστραφει σε πραξη )) ετσι λεει Ο ΧΕΝΡΙ ΜΙΛΕΡ
στο πλαισιο αυτο θεωρω οτι μπορει μια φαντασιωση να κοινοποιηθει...

apol

τι εχω παθει ολο κινεζες ειναι οι φαντασιωσεις μου................

tristana

Μήπως πέρασες ίκτερο ή έστω έναν κίτρινο πυρετό τελευταίως;;; ΧΕΧΕΧΕΧΕ!!!  :twisted:

629 Επισκέπτες, 1 Χρήστης