Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 791
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 733
  • Total: 733

Φαντασιωσεις

Ξεκίνησε από apol, Σεπτεμβρίου 19, 2005, 11:43:59 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

apol

Τι φαντασιωσεις εχετε,ποσο σας ενδιαφερει να τις πραγματοποιησετε,εχετε τολμησει να τις συζητησετε με τον/την συντροφο σας,εχετε κανει πραξη καποιες.....αφεθειτε λιγο....και περιγραψτε τη μικρη ημεγαλη εμπειρια σας η το βασανιστικο απωθημενο σας..........

papi

που εδω?Ε Δεν ειμαστε καλα!

chriastina

.....για να "αφεθείς" να σε πάρει το ποτάμι
πρέπει να έχεις τα κότσια να φτάσεις μέχρι την θάλασσα....

λοιπόν apol?
εσύ πότε θα αφεθείς?

papi

ναι σωστα..για ξεκινα εσυ apol...μπας και μαθουμε και εμεις τπτ......

apol

δε θα γυρισουμε πορνο εργο ,ευγενικα,μεπολυ κομψο τροπο μπορουμε με απλη περιγραφη ναπροβαλουμε την φαντασιωση μας........η δικη μου ειναι με μια κινεζα υπαλληλο μιας τραπεζης που με εξυπηρετει συχνα........σε τραπεζικα θεματα εννοειται...........

minoraki

:roll:  :roll:  :roll: δεν εγραψες ομως την ευγενικη κομψη περιγραφη σου με την κινεζα υπαλληλο  :roll:  :roll:  :roll:

olive

Οι φαντασιωσεις ...παυουν να ειναι...φαντασιωσεις οταν ....τις..ξεδιπλωνουμε σε ..κοινη 8εα...!!! Δεν εχουν γουστο ..μετα!!! :oops:

minoraki

συμφωνω απολυτως μαζι σου ολιβ! ομως δεν μπορεσα να κρατηθω για να μην πω την απορια μου για την κινεζουλα!  :D

olive

minoraki...ε ας την πει να ..ξε8υμανει !!!!!!  χαχαχαχα :lol:

apol

η ευγενικη μου και κομψη περιγραφη με την κινεζα υπαλληλο ειναι τραπεζικη για την ακριβεια γραφειακη και να φορα και το μπλε σκουρο ταγιερ της.........οσο για τις φαντασιωσεις θεωρω οτι ειναι για ξεδιπλωμα ασε που πολλεςφορες πολλες μενουν μονο στο ξεδιπλωμα............

Evitaki

οι φαντασιωσεις ερχονται κ φευγουν....
εκπληρωνεις την μια κ ερχεται η επομενη
δεν τελειωνουν ποτε

οσο αμα αρχησουμε κ λεμε εδω κ μπει κ τα δει ο αντρεας κ ο λευτερης
μετα ειναι για να κρυβωμαστε.... :P  :P  :P  :P

κ εξαλλου οι φαντασιωσεις γινονται δεν λεγονται

Sotis

τι  εκανα εγω  και  που  να  μπω  εβιτακι.... :knee:  :knee:

Sotis

να  κανουμε μαζι  μια  φαντασιωσει   μου.... :P  :P  :P  :sonstige:  :sonstige:  :knee:  :knee:

gbyzf1000

.....να πετάξω με ενα F-16 +52....χωρίς να παθαίνω Red out...γίνεται?

apol

evitaki symfvnv apolyta me to proto skelos......
ομως οι φαντασιωσεις οταν πραγματοποιουνται σου δινουν μεγαλη χαρα που δε κρυβεται.............

733 Επισκέπτες, 0 Χρήστες