Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 619
  • Total: 619

γιατι..............

Ξεκίνησε από Evitaki, Σεπτεμβρίου 19, 2005, 10:05:59 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Evitaki

η τρυφεροτητα ειναι προνομιο των γυναικων?????????

Eley8eros

Διαφωνώ κάθετα και οριζόντια... η τρυφερότητα δεν είναι προνόμιο... είναι προσφορά.. του ενός στον άλλο... η μαμά στο παιδί, η γυναίκα στον άντρα και τούμπαλιν, ο δάσκαλος στο μαθητή, οι φίλοι (ανεξαρτήτως φύλου) μεταξύ τους....

freak

η τρυφεροτητα δεν ειναι προνομιο κανενος φυλου συγκεκριμενα... αλλα δεν ειναι κ οτι πιο ευκολο να βρεις.

τα 'πα κ ξαλαφρωσα.

Anonymous

Κι εγώ συμφωνώ στο ότι δεν είναι προνόμιο..απλά το έχεις μέσα σου, το αισθάνεσαι και το δείχνεις. Ίσως γιατί το θέλεις κι εσύ το ίδιο όσο το προσφέρεις. ]

apol

η τρυφεροτητα ειναι προνομιο των γλυκων και ευαισθητων ανθρωπων......

pingo

Συμφωνώ κι εγώ ότι η τρυφερότητα δεν είναι προνόμιο...
Είναι εσωτερική ανάγκη να την δώσεις και να την δεχτείς...Όταν σου την προσφέρουν είναι δώρο...όταν την προσφέρεις είναι θαύμα...

Evitaki

ισως κ να το εθεσα λαθος μη βαρατε :?  :?  :?  :?

γιατι οι γυναικες ειναι σχεδον παντα πιο τρυφερες?????

Anonymous

Δεν είναι όλες Εβιτάκι μου τρυφερές.. να είμαστε δίκαιοι σε αυτό.
Ο κάθε άνθρωπος, είτε είναι άντρας είτε γυναίκα έχει τον δικό του τρόπο προσέγγισης προς το αντίθετο φύλο.
Έχω γνωρίσει άντρα πάρα πολύ τρυφερό που νόμιζα ότι δεν υπήρχε άλλος αλλά έχω γνωρίσει και άντρες τελείως παγοκολώνες.
Απλά επιλέγεις αυτό που σε κάνει να νιώθεις όμορφα..

Sotis

σιγα  μην  ειστε τρυφερες......... :roll:  :roll:  :roll:

apol

επιτρεψτε μου να επιμενω οτι η τρυφεροτητα δεν ειναι θεμα φυλου.....

papi

Μεσα στην τρυφεραδα πρεπει να υπαρχει και το ζουζουνιασμα..τα τρυφερα παιχνιδιασματα....μου αρεσει πολυ αυτο...γιατι και εγω ειμαι τρυφερος και ζουζουνος.Ασε που γινομε νινι! :oops: :roll:

Evitaki καλα το εγραψες απλα ειναι προνομιο και του αντρα και τις γυναικας,αλλα δεν το συνηθιζουν να το δειχνουν.Αλλες θελουν τον αντρα βαρβαρο και αλλες μωρο και αλλες κατι το ενδιαμεσο.

Evitaki

Παράθεση από: "papi"Μεσα στην τρυφεραδα πρεπει να υπαρχει και το ζουζουνιασμα..τα τρυφερα παιχνιδιασματα....μου αρεσει πολυ αυτο...γιατι και εγω ειμαι τρυφερος και ζουζουνος.Ασε που γινομε νινι! :oops: :roll:

Evitaki καλα το εγραψες απλα ειναι προνομιο και του αντρα και τις γυναικας,αλλα δεν το συνηθιζουν να το δειχνουν.Αλλες θελουν τον αντρα βαρβαρο και αλλες μωρο και αλλες κατι το ενδιαμεσο.

εγω να πω την αληθεια τον θελω λιγο απο ολα
εκει που πρεπει να ειναι αντρας κ εκει που πρεπει να
γινετε γατουλης :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

Evitaki

Παράθεση από: "Sotinolka"σιγα  μην  ειστε τρυφερες......... :roll:  :roll:  :roll:

κακιασμενο τι λες παλι?????

Sotis

και  κακιασμενο  εβιτακι.....καλλαααααααααααα  που θα  παει...θα  σε  βρω..... :sonstige:  :sonstige:

Evitaki

Παράθεση από: "Sotinolka"και  κακιασμενο  εβιτακι.....καλλαααααααααααα  που θα  παει...θα  σε  βρω..... :sonstige:  :sonstige:

μχρι να με βρεις εχουμε κ λεμε οτι θελω θα λεω :P  :P  :P  :P  :P  :P

619 Επισκέπτες, 0 Χρήστες