Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 2,393
  • Online ever: 2,536 (Χθες στις 05:12:40 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 2284
  • Total: 2284

ΠΡΟΤΑΣΗ.............

Ξεκίνησε από Evitaki, Σεπτεμβρίου 19, 2005, 10:09:44 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Sotis

και  γιατι δεν τον   δοκειμαζεις  εσυ  εβιτακι   να  δεις  αντιδρασεις.... :sonstige:  :sonstige:  :knee:  :sonstige:  :knee:  :wink:

apol

παντως στη ζωη μου εχω μαθει να μη λεω ποτε οτι αυτο σε μενα δε θα συμβει.................

TetiQ

[size=18][/size]How sweet......   :kremala:
Polloi einai autoi pou pera apo tis epeteious 3ana zoune thn empeiria tou gamou...twn orkwn...kai olou autou tou tzertzele... Einai 8ema epiloghs, pws ais8anomaste gia ton/thn suntrofo mas, ti 8eloume na ekfrasoume/ananewsoume me authn thn kinhsh...kai ta polla alla ktl :28:
Egw pantws 8a to diaskedaza :blobs16: ... mazi me osous agapame :53: kai mas agapoune...   :knee:
Filakiaaaaaaa

Evitaki

Παράθεση από: "Sotinolka"και  γιατι δεν τον   δοκειμαζεις  εσυ  εβιτακι   να  δεις  αντιδρασεις.... :sonstige:  :sonstige:  :knee:  :sonstige:  :knee:  :wink:

τι λες καλε?κ ποιος θα φαει το ξυλο?????????

Sotis

Παράθεση από: "Evitaki"
Παράθεση από: "Sotinolka"και  γιατι δεν τον   δοκειμαζεις  εσυ  εβιτακι   να  δεις  αντιδρασεις.... :sonstige:  :sonstige:  :knee:  :sonstige:  :knee:  :wink:

μαζι  και  η 2 με  αυτον  που σου εκανε  την προταση...... :sonstige:  :sonstige:  :sonstige:  :bball:  :arguement:

selene

Να μου κανε πρόταση γάμου κάποιος που ήξερε πως είμαι ήδη παντρεμένη (μακρια απο μας!!);;;!!!

Κατά πάσα πιθανότητα εώς κ 1000% θα είναι αυτό που είπε η Αργυρώ!! Αλλά άμα μου έχει αποδείξει με όλους τους τρόπους που υπάρχουν ότι το εννοεί, θα μου άρεσε, θα με έφερνε σε αμηχανία αλλά το όχι, όχι!!

Evitaki

Παράθεση από: "Sotinolka"
Παράθεση από: "Evitaki"

μαζι  και  η 2 με  αυτον  που σου εκανε  την προταση...... :sonstige:  :sonstige:  :sonstige:  :bball:  :arguement:

gi ayto den dexthka hjera egv ti ekana
afynw to ksylo gia toys alloys

Sotis

για πιων το  αφηνεις..εβιτακι :sonstige:  :sonstige:  :bball:

Evitaki

Παράθεση από: "Sotinolka"για πιων το  αφηνεις..εβιτακι :sonstige:  :sonstige:  :bball:

καποιος θα βρεθει να το φαει...........

2284 Επισκέπτες, 0 Χρήστες