Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 2,393
  • Online ever: 2,536 (Χθες στις 05:12:40 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 2287
  • Total: 2287

ΠΡΟΤΑΣΗ.............

Ξεκίνησε από Evitaki, Σεπτεμβρίου 19, 2005, 10:09:44 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Evitaki

ΠΩΣ ΘΑ ΣΑς ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΗΔΗ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ Κ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΚΑΝΑΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ????????????????

Anonymous

Αν και δεν είμαι η κατάλληλη διότι, ούτε δεσμευμένη είμαι, ούτε πρόταση γάμου μου έχουν κάνει. χιχιχιχ
Ίσως να μου άρεσε, ίσως και όχι. ]

Sotis

εγω θα  σου  τι  γνωμη  μου  εβιτακι.......πρεπει να  σε αγαπαει  παρα πολυ  για  να  στο  πει αυτο. για την  προταση   γαμου που  σου  εκανε.... :!:  :!:  :!: ενω  ξερει πως  εισαι  παντρεμενη.... :wink:  :wink:  :!:  :bball:  :bball:  :sonstige:

apol

καλο ακουγεται αλλα με τρομαζει............

minoraki

:)  :) εβιτακιιιιιιιιιιιιιιι....τι επαθες κουκλα μου τωρα τελευταια? ολο περιεργα :shock:  :shock: θεματα βαζεις!

pingo

Να μας έκανε πρόταση γάμου κάποιος άλλος εννοείς?και όχι αυτός με τον οποιό είμαστε δεσμευμένοι?....
 8)  8)  8)  :roll:

Labrokratis

Θα προβληματιζομουν!

Πως τόλμησα να δώσω το δικαίωμα σε κάποιον εκτος του δεσμού μου, να μπορεί και να κάνει τέτοιες σκέψεις?

Μήπως ήμουν προκλητικός; Μήπως δεν έδειχνα έντονα οτι ειμαι δεσμευμένος και κάποιοι με παρεξηγούν; Μήπως δίνω δικαιώματα που δεν πρέπει;

Argiro

Επειδή ξέρει πως είσαι ήδη παντρεμμένη, γι αυτό σου κάνει πρόταση γάμου. Αλλιώς δεν θα σου έκανε, γιατί μπορεί και να δεχόσουν...

Anonymous

Σωστή η Αργυρώ!
Χαζός ήταν; Αλλιώς θα στην έκανε πριν παντρευτείς και σε χάσει.
Μιλάω για το ενδεχόμενο που στην έκανε κάποιος άλλος ενώ ξέρει πως είσαι παντρεμένη.  ]

Evitaki

Παράθεση από: "apol"καλο ακουγεται αλλα με τρομαζει............

εμενα να δεις.................

Evitaki

Παράθεση από: "gavrina"Αν και δεν είμαι η κατάλληλη διότι, ούτε δεσμευμένη είμαι, ούτε πρόταση γάμου μου έχουν κάνει. χιχιχιχ
Ίσως να μου άρεσε, ίσως και όχι. ]

θα σου γαινοταν περιεργο γωγουλα μου κ δεν θα ηξερες απο που να φυγεις

Evitaki

Παράθεση από: "minoraki":)  :) εβιτακιιιιιιιιιιιιιιι....τι επαθες κουκλα μου τωρα τελευταια? ολο περιεργα :shock:  :shock: θεματα βαζεις!

κ που εισαι ακομα μινορακι μου....
κατεβηκε η εμπνευση μαλλον κ μου χτυπησε την πορτα
αχ δεν ειμαι καλα τι λεω η γυναικα παλι?

Evitaki

Παράθεση από: "pingo"Να μας έκανε πρόταση γάμου κάποιος άλλος εννοείς?και όχι αυτός με τον οποιό είμαστε δεσμευμένοι?....
 8)  8)  8)  :roll:

ΝΙΑΙΙΙΙΙΙΙΙ αυτο εννοω

Evitaki

Παράθεση από: "Αργυρώ"Επειδή ξέρει πως είσαι ήδη παντρεμμένη, γι αυτό σου κάνει πρόταση γάμου. Αλλιώς δεν θα σου έκανε, γιατί μπορεί και να δεχόσουν...

κ αμα δεχτεις τι γινετε?τρεχει κ δεν φτανει???
χιχιχιχιχιχιχιχιιχιχιχι

Evitaki

Παράθεση από: "Labrokratis"Θα προβληματιζομουν!

Πως τόλμησα να δώσω το δικαίωμα σε κάποιον εκτος του δεσμού μου, να μπορεί και να κάνει τέτοιες σκέψεις?

Μήπως ήμουν προκλητικός; Μήπως δεν έδειχνα έντονα οτι ειμαι δεσμευμένος και κάποιοι με παρεξηγούν; Μήπως δίνω δικαιώματα που δεν πρέπει;

ο τολμων νικα...........
οταν εισαι δεσμευμενος δεν νομιζω οτι χρειαζετε να το δειχνεις τι ειναι αυτο?ειμαι δεσμευμενος περναω καλα ειναι αποφαση μου κ τελος
τι να το βγαλω κ ανακοινωση?
πολλοι τα δικαιωματα τα περνουν χωρις να τους τα δωσεις

2287 Επισκέπτες, 0 Χρήστες