Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 349
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 318
  • Total: 318

Ανέκδοτα - Θρησκεία

Ξεκίνησε από papi, Σεπτεμβρίου 20, 2005, 01:00:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Leon

Παρόν εδώ η διαχείριση Παπί.

Αυτό είναι θέμα για ανέκδοτα άρα ας μη αναλύσουμε εδώ διαδικαστικά θέματα. Είχαμε ανοίξει ένα θέμα για κανόνες και υποδείξεις σχετικά με το forum και προτιμώ καλύτερα εκεί να αναπτύξουμε την όποια εποικοδομητική κριτική ώστε να πετύχουμε και θετικά αποτελέσματα και όχι μόνο μια γκρίνια χωρίς να μπορεί να καταλήξει και κάπου θετικά για όλους μας.
Σε τελική ο στόχος όλων μας είναι ένα γόνιμο περιβάλλον που να μπορούμε να ανταλλάσσουμε τις απόψεις μας και να διασκεδάζουμε κοινονικοποιούμενοι μεταξύ μας.

Το θέμα ανήκει ορθά στο χιούμορ είχαμε και έχουμε και αρκετά παρομοίου περιεχομένου εδώ.

Και κάτι άλλο.
Και ως KostasD33 και ως Leon όταν γράφω δεν αλλάζει η προσωπικότητα μου.
Ο ίδιος άνθρωπος είμαι πάντοτε με τις ίδιες απόψεις.
Απλά όταν γράφω ως LEON (admin) είναι και Νομική δέσμευση για το a33.

Θεός

Papi
Εσένα μ αυτά που λες σε βλέπω να καταλήγεις μέσα σε γάστρα στο φούρνο και να μη έχεις το τιμημένο μαγείρεμα των Κινέζων

papi

papi

Παράθεση από: "Leon"Παρόν εδώ η διαχείριση Παπί.

Αυτό είναι θέμα για ανέκδοτα άρα ας μη αναλύσουμε εδώ διαδικαστικά θέματα. Είχαμε ανοίξει ένα θέμα για κανόνες και υποδείξεις σχετικά με το forum και προτιμώ καλύτερα εκεί να αναπτύξουμε την όποια εποικοδομητική κριτική ώστε να πετύχουμε και θετικά αποτελέσματα και όχι μόνο μια γκρίνια χωρίς να μπορεί να καταλήξει και κάπου θετικά για όλους μας.
Σε τελική ο στόχος όλων μας είναι ένα γόνιμο περιβάλλον που να μπορούμε να ανταλλάσσουμε τις απόψεις μας και να διασκεδάζουμε κοινονικοποιούμενοι μεταξύ μας.

Το θέμα ανήκει ορθά στο χιούμορ είχαμε και έχουμε και αρκετά παρομοίου περιεχομένου εδώ.

Και κάτι άλλο.
Και ως KostasD33 και ως Leon όταν γράφω δεν αλλάζει η προσωπικότητα μου.
Ο ίδιος άνθρωπος είμαι πάντοτε με τις ίδιες απόψεις.
Απλά όταν γράφω ως LEON (admin) είναι και Νομική δέσμευση για το a33.

sas euxaristw pou mou apantisate,den iksera oti eiste to idio proswpo.

Είχαμε ανοίξει ένα θέμα για κανόνες και υποδείξεις σχετικά με το forum...
Ekei pistevo einai kalutera na grafoume.

Sas euxaristw kai pali
[/u]

kap

στον μυστικό δείπνο πάει το γκαρσόνί και δείνει τον λογαριασμό στον Ιησού.
Τον κοιτάζει και τον δίνει δίπλα του στον Πέτρο, αυτός με την σειρά του το έδωσε στον Ιάκωβο. Χέρι με χέρι έφτασε και στον Ιούδα. Το κοιτάζει πάει να το δώσει στον επόμενο, ο Ιησούς, "γαμότο αυτός το πήρε πρώτος, ο άλλος μου το έδωσε και που στο καλό να βρω τώρα τριάντα αργύρια"

Bijoux

Παπί
ναι στα κεφαλαία θα γίνετε σύσταση
διότι στην γλώσσα του ιντερνετ σημαίνει ότι φωνάζω
ότι μιλάω με αγένεια
όσον αφορά την τεχνική πλευρά στο τσατ φλοντάρισμα
το ξέρουν οι προγραμματιστές .

Δεν μ αρέσουν οι ανακρίβειες ούτε τα ψέματα.
Ουδεποτε στην είπα στο φόρουμ, ουδέποτε σε pm.
Ποιος συντονιστής λέει ότι επιτρέπονται τα κεφαλαία;
Ποιος οπερ δεν κάνει και αυτός σύσταση στο τσατ για κεφαλαία;

Όσον αφορά το instant
μου ρχεσε με υφάκι και μου λες
ότι και στο τσατ γράφουν με κεφαλαία αλλά δεν κάνουν παρατήρηση
Ο νικθες έγραφε με κεφαλαία και ο οπερ του έκανε ευθυς αμέσως σύσταση
που ακριβώς στην είπα;

Ο συντονιστής κάνει συστάσεις
αν το εκλαμβάνεις ως ειρωνία είναι δικό σου πρόβλημα

ΥΣ φρικκκκκκκκ είσαιιιιιιιι αούτος μωρέεεεε;
λελέβο σε ομορφόπον :wink:

papi

Ε?Παπί
ναι στα κεφαλαία θα γίνετε σύσταση
διότι στην γλώσσα του ιντερνετ σημαίνει ότι φωνάζω
ότι μιλάω με αγένεια

δλδ Bijoux το αγενεια που το ειδες?και που μαλλον το ειδες?γιατι εγω δεν το εχω δει πουθενα στα τοσα χρονια που ειμαι στο

νετ!!Δλδ αν γελαει καποιος με ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ειναι αγενεια? ε μην τρελλαθουμε!

Λυπαμε και συγγνωμη που το λεω Bijoux αλλα εισαι ασχετη σε ιντερνετικα θεματα chat kai forum.

Αλλο να διαχειριζεσε καποιες λειτουργιες ενος site και αλλο να μην ξερεις διαφορα αλλα.Πες δεν ξερω.

όσον αφορά την τεχνική πλευρά στο τσατ φλοντάρισμα
το ξέρουν οι προγραμματιστές .

Απο flooding δεν ειδα στο τσατ και ουτε ανεφερα για κατι τετοιο αν θυμαμε καλα.Και επισεις δεν εχουνε καμια σχεση οι προγραμματιστες με

το φλουνταρισμα.Αλλο προγραμματιστης και αλλο διαχειριστης operator.
Και επισεις flooding ειναι στο να γραφεις πολλες φορες το ιδιο πραγμα σε μικρο χρονικο διαστημα.

Δεν μ αρέσουν οι ανακρίβειες ούτε τα ψέματα.

Δεν σου ειπα οτι λες ψεμματα.Η ανακριβεια σου ειναι οτι δεν απαντουσες σε αυτα που σε ρωτουσα στα

διασπαρτα.Απαντουσες σε ολα,εκτος απο τα διασπαρτα που ηταν εκει το θεμα και σε ρωτουσα να μου απαντησεις και εσυ

περα βρεχει.

Ουδεποτε στην είπα στο φόρουμ, ουδέποτε σε pm.
Μου την ελεγες στο pm για τα λαθος θεματα και που τα εβαζα στο φορουμ να προσεχω και να προσεχω!και σου ελεγα συγγνωμη θα ειμαι πιο προσεχτικος.

Βότανα & Παραδόσεις
Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος???
ΡΙΞΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙΑ ΚΑΤΩ!!!
και κανα δυο ακομα

θυμηθικες?Τα εβαλες?οκ?ολα καλα?παμε παρακατω...

Ποιος συντονιστής λέει ότι επιτρέπονται τα κεφαλαία;
Εννοειτε οτι ειστε μια ομαδα,ετσι δεν ειναι?Ρωτησε τους.Α!Και το αφεντικο ρωτα γιατι ειχα μια συνομιλια και μου λεει οτι δεν

τιθετε κατι τετοιο στο φορουμ που λεει η Bijoux.Και οπως μου ειπε το αφεντικο σας,αμα ηταν μονο τα κεφαλαια θα επρεπε να

την πουμε και για τα greeklish που γραφουν.

Ποιος οπερ δεν κάνει και αυτός σύσταση στο τσατ για κεφαλαία;

Όσον αφορά το instant
μου ρχεσε με υφάκι και μου λες
ότι και στο τσατ γράφουν με κεφαλαία αλλά δεν κάνουν παρατήρηση
Ο νικθες έγραφε με κεφαλαία και ο οπερ του έκανε ευθυς αμέσως σύσταση
που ακριβώς στην είπα;

Στο συγκεκριμενο που σε ρωτησα για τα κεφαλαια στο τσατ οταν μου την ειπες εδω για τα κεφαλαια στο φορουμ,σε ρωτησα

σε pm,γιατι γραφουν με κεφαλαια αυτη την στιγμη στο τσατ ενω τα απαγορευετε?και μετα απο λιγο εγεινε η συσταση στο

μελος...απο τον operator που ηταν εκεινη την στιγμη μεσα!και ετσι μετα το μελος εγραφε με μικρα.
Επισεις καλο ειναι οπως ειπες το id νικθες οτι εγραφε με κεφαλαια να λες και οτι εγεινε η συσταση απο τον operator fmas.Και επισεις και οι operator γραφουν καμια φορα με κεφαλαια και δεν χρειαζεται να πω ποιος και γιατι,γιατι τα logs κρατιουντε μεσα στον server αυτα που γραφοντε στο κεντρικο main.

Μου την ειπες με μια κοφτη απαντηση.Πεστο στον admin!

Ο συντονιστής κάνει συστάσεις
αν το εκλαμβάνεις ως ειρωνία είναι δικό σου πρόβλημα

Δεν το εκλαμβα ως ειρωνεια και δεν ειναι δικο μου προβλημα.
Απλα να δεχεστε και τις παρατηρησεις των μελων.Γιατι αν το παιζετε εσεις υφακι,τοτε αντιδρα καταλληλως και ο

κοσμος.Μηπως ξεχασες το δικο σου υφακι?

Bijoux
 Δημοσιεύθηκε]τι ξέρεις ;;; [/u]

και εγώ συμφωνώ με τις κοπελιές
ολίγον βλασφημία είναι

και η απαντηση μου:
Πολλα περισσοτερα απο σενα μιας και μου την μπαινεις.

Εσυ ως συντονιστρια θα συμφωνισεις με την ομαδα σου και οχι με τον κοσμο.Αυτο ειναι το σωστο.Και μετα θα παρεις τα καταλληλα μετρα.

Ευτυχος να ειναι καλα ο kostasd33 που ενδιαφερθηκε και ειχα μια τηλεφωνικη συνομιλια μαζι του και ετσι μου τα ειπε μια

χαρα με ωραιο τροπο και ουτε να εχουμε κοντρες.
Σεβαστηκε την αποψη μου και εγω σεβαστηκα την δικια του.

Αλλο να ακους τον αλλον τηλεφωνικα και αλλο γραπτα.
Γιατι ποσες φορες εχει γινει στραβη απο ενα λαθος sms σε κινητο?απειρες φορες.Ενω αν το λεγαμε αυτο το μηνυμα δια φωνης

δεν θα γινοταν η παρεξηγηση.

Ας μην την συνεχισουμε αλλο αυτη την κοντρα Bijoux,γιατι δεν βγαζουμε πουθενα.Ειχα site και εχω και τωρα και ξερω πεντε πραγματα παραπανω,ειναι η δουλεια μου ευτυχος ή δυστηχος.Το σιγουρο ειναι οτι υπαρχουν αλλοι που ξερουν πιο πολλα απο εμας και χαιρωμε να ακουω την γνωμη τους και να μαθενω διαφορα απο αυτους.Ουτε ειρωνας,ουτε μαγκας,μα ουτε κακος θελω να ειμαι.

Εγω λεω να δωσουμε τα χερια και να ειμαστε οπως πριν με το χαμογελο.Βρηκα ενα εικονιδακι δια χειραψιας

Υπαρχει και αυτη η λυση να πλακωνομαστε οπως αυτα τα ανθρωπακια στο εικονιδιο

(σε λαθος ποστ εχουμε την διαμαχη μας!)

Φιλικα
papi

[/b]

Bijoux

βρε παπί μήπως θέλεις να γίνεις συντονιστής;

papi

:D
Bijoux εχω το δικο μου site και αυτο μου αρκει.Ευχαριστω παντως για την προσκληση. :P
Αυτο που μπορω να βοηθησω,ειναι σε κατι που μου ζητησε ο kostasd33,αλλα μεχρι εκει.

Anonymous

Παράθεση από: "papi".........

Εσυ ως συντονιστρια θα συμφωνισεις με την ομαδα σου και οχι με τον κοσμο.Αυτο ειναι το σωστο.Και μετα θα παρεις τα καταλληλα μετρα.

Ευτυχος να ειναι καλα ο kostasd33 που ενδιαφερθηκε και ειχα μια τηλεφωνικη συνομιλια μαζι του και ετσι μου τα ειπε μια

χαρα με ωραιο τροπο και ουτε να εχουμε κοντρες.
Σεβαστηκε την αποψη μου και εγω σεβαστηκα την δικια του.

Αλλο να ακους τον αλλον τηλεφωνικα και αλλο γραπτα.
Γιατι ποσες φορες εχει γινει στραβη απο ενα λαθος sms σε κινητο?απειρες φορες.Ενω αν το λεγαμε αυτο το μηνυμα δια φωνης

δεν θα γινοταν η παρεξηγηση.

Μια παράκληση
Να αποφεύγεις να ερμηνεύεις τι είπα. Όποτε υπάρξει ανάγκη μπορώ και λεω μόνος μου την άποψη μου.
Επιπλέον είπα και τόνισα ότι τα κεφαλαία και τα λατινικά γράμματα είναι επιθυμητό από το site να αποφεύγονται και το ορίζουμε αυτό ως σύσταση και όχι ως αυστηρό κανόνα.

Το βασικότερο όμως που είπα και τόνισα είναι ότι έχουμε αρχίσει μια διαδικασία να φτιάξουμε και να δώσουμε προς διάλογο στο φόρουμ κανονισμούς και συστάσεις σχετικά.
Οι συντονιστές άλλοι σε μεγαλύτερο βαθμό κι άλλοι σε μικρότερο έχουν συμβάλει σημαντικά σε αυτό το κείμενο και αν υπάρχει κάποιο έλλειμμα αυτό είναι από την δικιά μου την μεριά που δεν έχω κάνει μια τελική επεξεργασία να το βάλουμε εδώ.
Και τέλος
Αυτό το θέμα είναι για ανέκδοτα όπως είπα και κακώς συνεχίζουμε εδώ την συζήτηση. Εγώ προσωπικά υποχρεώθηκα να απαντήσω εδώ διότι με μερικά λεγόμενα θα γίνουν παρεξηγήσεις άνευ λόγου.

Τις επόμενες μέρες θα βγουν οι προτάσεις για κανονισμούς και η Ατμα όπως και όλοι οι συντονιστές σε όλες τις μέχρι τώρα ενέργειες που έχουν κάνει, για τα συμμαζέματα του Φόρουμ έχουν την απόλυτη εμπιστοσύνη του site.
Φυσικά ο κάθε συντονιστής έχει και την προσωπικότητα του και τις απόψεις ως άτομο.
 Και φυσικό είναι ότι άνθρωποι είμαστε και πράττουμε. Οποίος δεν κάνει τίποτα δεν σφάλει ποτέ. Επίσης δεν είμαστε στρατιωτάκια να έχουμε βηματισμό απόλυτα συντονισμένο και να χτυπάμε και το πόδι στο ένα δυο. Μη τρελαθούμε κι άλας δηλαδή

papi

Δεν αντιλεγω αλλα καλο θα ηταν αφου θες να λες την αποψη σου,θα μπορουσες να την πεις και εδω στο φορουμ και οχι να μου πεις παρε με τηλεφωνο και επισεις δεν ηταν κατι το μυστικο.

papi

α επισεις δεν ερμηνευσα τπτ.Οτι ακουσα ειπα.Δεν μου αρεσει το ψεμα.Αν θελετε να με διαγραψετε,διαγραψτε με και αν ενοχλο μπορειτε να διαγραψετε και τα θεματα μου.

Anonymous

Γιατί να σε διαγράψουμε βρε μουρλέ (εύκολα θαρρείς βρίσκεις την σήμερον ημέρα ένα καλό παπί για ψήσιμο)
Και γιατί να σβήσουμε τα θέματα σου αφού και μια χαρά είναι και μας κάνουν, αν όχι όλους, να διασκεδάζουμε.
Θα πεις τώρα κάνα καλό ανέκδοτο στο θέμα σου γμτ και μόλις ανεβάσω τις προτάσεις για κανόνες και σύστασης το συνεχίζουμε εκεί

Υ.Γ.
1,Ερμήνευσες. Αλλά και να μη ερμήνευσες μιλάω και μόνος μου για τις απόψεις μου.
2 Το πάρε με τηλέφωνο να σου πω ήταν διότι δεν προλαβαίνω να απαντάω σε όλα. Μη ξεχνάς εκτός από το φόρουμ έχουμε και αρκετά μηνύματα με συχνά ερωτήματα και αρκετά αλλά ζητήματα που έχουν συμπιέσει τρομερά τον χρόνο μου.

Argiro

Εμένα θα μου άρεσε ένα παπί φλαμπέ. Είναι πιο νόστιμο από το ψητό...

Anonymous

318 Επισκέπτες, 0 Χρήστες