Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 349
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 301
  • Total: 301

Ανέκδοτα - Θρησκεία

Ξεκίνησε από papi, Σεπτεμβρίου 20, 2005, 01:00:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papi

Στο μυστικό δείπνο ο Χριστός απόφάσισε να κάνουν όλοι κεφάλι. Εκείνος βάζει το σπίτι. Ο Πέτρος φέρνει ηρωίνη, ο Παύλος φέρνει φούντα, ο Ιωάννης φέρνει έκσταση, ο Θωμάς φέρνει LSD και ο Ιούδας φέρνει τη δίωξη !! :shock:

papi

Ηταν ο Χριστός πάνω στο σταυρό. Κοιτάει δεξιά του και βλέπει έναν τύπο σε ένα σταυρό και αυτός, βασανισμένος με σκισμένα ρούχα, ματωμένος....Τον ρωτά ο Ιησούς:
- Ποιός είσε εσύ τέκνο μου;
- Εγώ είμαι ένας ληστής και με σταύρωσαν γιαυτά που έχω κάνει αλλά εγώ έχω ήδη μετανιώσει για τις αμαρτίες μου αυτές και θέλω να με θυμηθείς τώρα που θα πάμε στους ουρανούς.
- Βεβαίως, του απαντά ο Χριστός θα σε πάρω μαζί μου.
Κοιτά αριστερά του βλέπει έναν άλλο τύπο πάνω σε έναν άλλο σταυρό, καλοντυμένο με το κουστουμάκι του, την γραβάτα του μαλλί στην... τρίχα, χαμογελαστός έδειχνε να μην υποφέρει καθόλου.
- Εσύ ποιός είσε πάλι τέκνο μου; ρωτά ο Χριστός.
- Eγώ είμαι ο Αβραμόπουλος και ήρθα για την φωτογράφηση. :lol:

papi

- Τι είπε ο Χριστός όταν τον σηκώναν στον σταυρό ?
- Εεεειιοοοοοππ !! :shock:

spellbound

.......... :?

θρησκεια και ανεκδοτα δεν πανε μαζι . αποψη μου παντα.

papi

ναι σωστα οταν λεμε για αλλες θρησκειες δεν τρεχει μια

[Αμα υπαρχει προβλημα να σβηστει το ποστ]

spellbound

δε λεω ουτε για τις αλλες θρησκειες παπι μου..

και φυσικα να μην σβηστει το ποστ, απλα την αποψη μου εξεφρασα  :)

papi

οχι καλυτερα να σβηστει γιατι θα γινει θεμα...κατι ξερω και εγω.Απο ενα μικρο...γινετε μεγαλο!Οποτε delete.

minoraki

Παράθεση από: "spellbound".......... :?

θρησκεια και ανεκδοτα δεν πανε μαζι . αποψη μου παντα.
συγνωμη φιλτατο παπακι....αλλά και εγω την ιδια αποψη εχω με την σπελλ....φιλικωτατα παντοτε!

papi

ουφ βαρεθηκα.καντε οτι θελετε

papi

Λοιπον κοιταχτε το ανεκδοτο που εφτιαξα....γιατι και αυτο Θρησκεια ειναι!

Ηταν ο Ολυμπιακός πάνω στο σταυρό. Κοιτάει δεξιά του και βλέπει έναν τύπο σε ένα σταυρό και αυτός, βασανισμένος με σκισμένα ρούχα, ματωμένος....Τον ρωτά ο Ολυμπιακός:
- Ποιός είσε εσύ τέκνο μου;
- Εγώ είμαι ο Παναθηναίκός και με σταύρωσαν γιαυτά που έχω κάνει αλλά εγώ έχω ήδη μετανιώσει για τις αμαρτίες μου αυτές και θέλω να με θυμηθείς τώρα που θα πάμε στους ουρανούς.
- Βεβαίως, του απαντά ο Ολυμπιακός θα σε πάρω μαζί μου.
Κοιτά αριστερά του βλέπει έναν άλλο τύπο πάνω σε έναν άλλο σταυρό, καλοντυμένο με το κουστουμάκι του, την γραβάτα του,μαλλί στην... τρίχα...λέμε τώρα, χαμογελαστός έδειχνε να μην υποφέρει καθόλου.
- Εσύ ποιός είσε πάλι τέκνο μου; ρωτά ο Ολυμπιακός.
- Eγώ είμαι ο Μπέος του Πανιωνίου και ήρθα για την φωτογράφηση. :lol:  :twisted:

Bijoux

Παράθεση από: "papi"οχι καλυτερα να σβηστει γιατι θα γινει θεμα...κατι ξερω και εγω.Απο ενα μικρο...γινετε μεγαλο!Οποτε delete.

τι ξέρεις ;;;

και εγώ συμφωνώ με τις κοπελιές
ολίγον βλασφημία είναι

papi

Παράθεση από: "Bijoux"
Παράθεση από: "papi"οχι καλυτερα να σβηστει γιατι θα γινει θεμα...κατι ξερω και εγω.Απο ενα μικρο...γινετε μεγαλο!Οποτε delete.

τι ξέρεις ;;;

και εγώ συμφωνώ με τις κοπελιές
ολίγον βλασφημία είναι

Παράθεσητι ξέρεις ;;;

Πολλα περισσοτερα απο σενα μιας και μου την μπαινεις.

freak

εγω παλι δεν το θεωρω βλασφημια..... κ μην βιαστειτε να μου πειτε πως δεν πιστευω γιατι παρολο που με αφηνει παγερα αδιαφορο το θεμα σεβομαι το θρησκευτικο συναισθημα του καθενος.
αλλα τα ορια ειναι περιεργα. αναλογως προσβλητικο δεν ειναι να γελαμε κ με ανεκδοτα του τυπου:  ειναι δυο πουστηδες? η ειναι ενα τραβελι?? εκει δεν διακομωδουμε την σεξουαλικοτητα κ την καθημερινοτητα καποιου? ποσο μαλλον οταν λεμε για ποντιους, που ως ποντιος κατα το ημισυ θιγομαι οταν καποιοι με θεωρουν συνονυμο του βλακα.
η μηπως τα ανεκδοτα σχετικα με τον 1 γαλλο κ 1 γερμανο κ 1 τουρκο που την πατανε παντα κ τον 1 ελληνα που ολο βγαινει παιδι τζιμανι δεν ειναι προσβλητικα για τους αλλους? δεν εχουν ψεγματα εθνικιστικης ματαιοδοξιας μεσα τους? ασε δε τα ανεκδοτα με την ανουλα που δεν εχει χερακια κλπ... η τα σεξουαλικα... τα ανεκδοτα οπου ο χριστιανισμος βγαινει μαγκας απεναντι σε αλλες θρησκειες μας αρεσουν? η επειδη εκει εκφραζεται το μεγαλειο της μονης κ καλα αληθειας στον κοσμο δεν μας ενοχλει?
ολα τα ανεκδοτα λοιπον εχουν καποιο προσβλητικο στοιχειο μεσα τους? εννοειτε πως οταν γινεται κατι χυδαιο πρεπει να σταματα... αλλα τα ορια ειναι τελειως υποκειμενικα κ ασαφη...
αλωστε δεν ειναι οι θρησκειες το πιο σοβαρο πραγμα στον κοσμο επειδη εσεις πιστευετε. για καποιους αλλους αποτελουν αλλα πραγματα προτεραιοτητες που ισως να γελατε εσεις μαζι τους.

συντροφικα.

papi

Αγαπητε freak(λες και θα σου γραψω γραμμα! :lol: )

Εχεις απολυτο δικιο σε ολα(ανεκαθεν ειχες δικιο).Τωρα τι να πουμε που αν σε σταμπαρουν μερικα ατομα και γραψεις κατι για πχ για τον ΘΕΟ θα πεσουν απανω σου....και α τι πραγματα ειναι αυτα!σαν δεν ντρεπεσε αλητη!(λεμε τωρα),αλλα αν γραψουμε οπως ειπες για τους ποντιους,για τις ξανθιες,για τον τοτο κλπ,δεν τρεχει μια.
Εννοειτε οτι σε αυτα που αναφεραμε και οι δυο ειναι για τους χαζους χαζες βλακες και παει λεγοντας.Οι κοροιδια σε ολο το μεγαλειο της!Αλλα ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ!Εδω ιδιοι οι παπαδες λενε ανεκδοτα στο κατηχιτικο(πως γραφετε ρε γμτ)στα παιδια για να γελασουν και πολλα ειναι με τον Ιησου και τον Αγιο Πετρο!
Το συμπερασμα ειναι,οτι ειναι ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ να λεμε για τις ξανθιες,γιατι μπορει να ειναι η μανα σου,η αδερφη σου,η γυναικα σου,η φιλη σου,και να παρεις ενα οπλο και να καθαρισεις αυτον που ειπε αυτο το ανεκδοτο για να γελασει ο κοσμος.Αν το παμε ετσι οπως το λετε για τον Θεο....ΘΕΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΑΝΤΑΜ!Θεο τους τον ειχανε και τον εχουν!Που στα παιδια μαθεναν να προσευχοντε στον Θεο Σανταμ!Αρα και παλι ειναι προσβολη να λεμε για τους Θεους!Και οπως ειπες φιλε μου freak ο Χριστιανισμος ερχετε Πρωτος και μαγκας σε σχεση με τις αλλες Θρησκειες!Δλδ αυτα που εγραψε ο Φιλτατος Λαμπροκρατης :Επιπρόσθετα, θεωρώ ότι όλες οι γυναίκες με τατουάζ, ειναι χασικλούδες και εκδιδόμενες......Αυτο δλδ δεν ειναι μεγαλη προσβολη?
Τεσπαν να μην φευγουμε απο το θεμα μας.
Καλο θα ηταν να απαντουσε η συντονιστρια Bijoux στα διαφορα θεματα και επισεις να μην ειρωνευετε.Ουτε σε ξερω ουτε με ξερεις και ουτε σου εκανα κατι για να μου την λες συνεχεια στο pm και φορουμ.
Δεν μπορει ολος ο κοσμος να λεει ακομα και αλλοι συντονιστες ναι επιτρεποντε τα κεφαλαια γραμματα και εσυ Bijoux να λες οχι δεν επιτρεπετε γιατι το λεει ο νομος του νετ!Πεστε και σε εμας που δεν ξερουμε ποιοι ειναι οι νομοι του Α33.Δεν ανοιξε τωρα ο Α33!Αρα υπαρχουν κανονες.Αλλα σε παρακαλω πολυ μην λες οτι σου ερθει χωρις να ξερεις.Γιατι με αυτον τον τροπο,τσαντιζεις τον αλλο/λλη χωρις να σου φταιει σε τιποτα.
Και επισεις πεστε σας παρακαλω ποιος ειναι ο adminιstrator=διαχειριστης,γιατι κατι σε ρωτησα Bijoux και μου λες απευθηνσου σε αυτον!O Owner ειναι ο KostasD33.Αρα εχουμε και λεμε
Owner Ιδιοκτητης αφεντηκο του Α33 ειναι ο KostasD33
Admin?
Moderator Συντονιστες,a33 ChEf,Bijoux,Enia,fmas,gavrina,KiSSeS,KostasD33,PoiSoN_GiRL,Teo,και τα δυο bot sitemod.

Πεστε μου σας παρακαλω.Δωστε μια Ορθη απαντηση και οχι λογια ανταμπαντα!

papi

Ευχαριστω που και παλι ανεβηκε το ποστ απο τα διασπαρτα εδω στο χιουμορ.Μπορειτε να βαζετε ανεκδοτα για θρησκειες.

301 Επισκέπτες, 0 Χρήστες