Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 223
  • Total: 223

ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΑΣ?

Ξεκίνησε από Jezebell, Σεπτεμβρίου 21, 2005, 12:56:01 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Jezebell

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?
Εγω ας πουμε θεωρω εαυτον πολυ τυχερο που ζω απο ενα επαγγελμα που αγαπαω τοσο πολυ. Με αγχωνει πολυ αλλα πηγαινω με κεφι στην δουλεια μου προσπαθω για το καλυτερο επειδη το θελω και απο την 1 μερα αισθανθηκα οτι γι αυτο γεννηθηκα!!
Εσεις?
 :?:  :shock:  :D

gbyzf1000

Αισθάνομαι τυχερός και εγώ που ασκώ το επάγγελμα...που ήθελα.
Ειδικά αν είναι μια νέα δουλεία και δω στο πρόσοπω του πελάτη την ευχαρίστηση...τότε είναι λες και ξαναγενήθικα... :oops:

paidi-gia-spiti

χμμμμ!!!!και ναι και οχι....αν δουλευα και κανενα πρωινο και οχι μονο βραδυ θα ηταν καλα!!!

stelios4u

αυτο που θελω να κανω ειναι να γινω αφεντικο και να δουλεύουν αλλοι για μενα..εχει περισοτερες σκοτουρες,αλλα θα ειχα το πλεονεκτημα! δεν θα ειχα κανεναν πανο απ'το κεφαλι μου και θα ξυπνουσα και την ωρα που θελω εγω....το εχω βαλλει στο προγραμα βεβαίως βεβαίως!!!

energizer

...ΑΠΟΛΥΤΑ...
...& νοιωθω τυχερος που η επιβεβαιωση ερχεται βραχυ-μεσο-μακρο προθεσμα!
...δυστυχως οχι σε οικονομικο πεδιο αλλα εχουμε τα τυχερα μας!!!
 :twisted:

junkie

Εγώ δυστυχώς δεν κάνω το επάγγελμα που ΓΟΥΣΤΑΡΩ...θα θελά πολύ να δούλευα σαν κομμώτρια από μικρή το ήθελα αλλά ας όψεται.......   Ίσως κάποια στιγμή καταφέρω να βγάλω μία σχολή κομμωτικής....

Anonymous

junkie

τί έπαθες ricky?????   :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

riaghul

ποιο απ'ολα??? :roll:  :roll:  :roll:

jezbeat

Stelio ama eisai afediko oute xupnas oti wra thes oute eheis ligoteres skotoures adithetws.Egw niwthw polu pio halara sto frodistirio kai polu pio piesmeni sta idiaitera

jezbeat

Adrea ti tha itheles na kaneis alitheia?

Evitaki

ναι μπορω να πω οτι μου αρεσουν κ οι δυο μου δουλειες

Anonymous

Παράθεση από: "jezebell"Adrea ti tha itheles na kaneis alitheia?

Odigos agwnwn!!!!!!  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D [/b]

Anonymous

Το επάγγελμά μου το αγαπάω,
ήταν και είναι η πρώτη μου δουλειά από τότε που ήρθα στην Αθήνα...
Ξεκίνησα σαν απλή βοηθός και κατέληξα να είμαι από τον πρώτο χρόνο κιόλας το δεξί χέρι της επιχείρησης.
Στο μόνο που δεν είμαι ευχαριστημένη είναι στον οικονομικό τομέα γιατί υπάρχει εκμετάλλευση....
και φυσικά πλέον δεν αντέχω την εργοδότριά μου... {όταν ο άνθρωπος μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο κουραστικός...) ]

selene

Εγώ πάλι δεν μπορώ να σας συμπαρασταθώ, γιατί δε δουλεύω!! Αλλά ένα ξέρω]

223 Επισκέπτες, 0 Χρήστες