Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 502
  • Total: 502

Πρώτο βήμα

Ξεκίνησε από bousoulitsas, Σεπτεμβρίου 24, 2005, 01:37:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

bousoulitsas

Ποιος νομίζετε οτι πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα για να ξεκινήσει μια σχέση???

Evitaki

θα θελα να το εκανε ο αντρας
μου αρεσει να εχει την θεση του κυνηγου οπως ακριβως του αξιζει

bousoulitsas

Και εγω αυτο πιστευω αλλα ολο ακουω οτι οι γυαικες την πεφτουν στα αγορια και θα ηθελα να μαθω την γνωμη τους

Evitaki

Παράθεση από: "bousoulitsas"Και εγω αυτο πιστευω αλλα ολο ακουω οτι οι γυαικες την πεφτουν στα αγορια και θα ηθελα να μαθω την γνωμη τους

εγω δεν θα το εκανα ποτε οσο κ αν γουσταρα εναν αντρα
απλα θα προσπαθουα με τον τροπο μου να του δωσω το οκ για να κανει το πρωτο βημα

bousoulitsas

Αυτο λεω και εγω εβιτακι μου γιαυτο περιμενω και αλλες γνωμες και οχι μονο την δικη σου

junkie

Γνώμη μου είναι ότι ο άντρας πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα για να αρχίσουν όλα....Αν και σήμερα έχουν αντιστραφεί οι όροι, οι γυναίκες είναι αυτές που τολμούν και δεν είναι ότι το καλύτερο.....

Sotis

εσυ  το εκανες  το  πρωτο βημα..... :wink:  :wink:

bousoulitsas

νομιζω οτι ειναι σωστο αυτο γιατι τα κοριτσια ειναι επιθετικα και φοβιζουν τα αγορια με αποταλεσμα να μν μπορουν αυτα μετα να κανουν το πρωτο βημα με μια κοπελα αλλου χαρακτηρα

Anonymous

Είναι όμορφο να κάνει ο άντρας το πρώτο βήμα αλλά αν και αυτή η άμοιρη που τον θέλει κι εκείνος δεν καταλαβαίνει τι θα κάνει? Θα ορμίσει βέβαια !!!! ]

Bijoux

Παράθεση από: "bousoulitsas"Ποιος νομίζετε οτι πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα για να ξεκινήσει μια σχέση???

ο ποιο τολμηρός

Sotis

να κανω  εγω το πρωτο   βημα  κοριτσακιαααααα... :D  :D

vasilis

Παράθεση από: "Evitaki"θα θελα να το εκανε ο αντρας
μου αρεσει να εχει την θεση του κυνηγου οπως ακριβως του αξιζει

Αγαπητη μου σε ενα αλλο ποστ μας αποκαλεις αν καταλαβα καλα αχρηστους και εδω μας θες κυνηγους βαλε μια ταξη επιτελους ενας κυνηγος δεν μπορει να ειναι αχρηστος

selene

Θα συμφωνήσω με τη Γωγώ!! Ο άντρας πρέπει να κάνει την πρώτη κίνηση, αλλά άμα κ εκείνος δεν παίρνει χαμπάρι ότι η κοπέλα τον γουστάρει... τι να κάνει κ αυτή η έρμη... θα ορμήξει!!!!
Το πρόβλημα όμως είναι, ότι οι πιο πολλοί άντρες έχουν ξεχάσει πως να φλερτάρουν μια γυναίκα με αποτέλεσμα να ξενερώνουμε!!! Τώρα αυτές που την πέφτουν στον άντρα, δεν νομίζω ότι είναι κακό, απλά πιστεύω ότιορισμένες ίσως να φοβούνται πως θα τους την πέσει ο άντρας κ για να μην ξενερώσουν του κολλάνε πρώτα αυτές!! Υπάρχουν κ οι γυναίκες που την πέφτουν στον άντρα για την πλάκα τους κ μόνο!!!
Τι να πω; Άγνωστες οι βουλές των ανθρώπων!!!

bousoulitsas

Παράθεση από: "selene"Θα συμφωνήσω με τη Γωγώ!! Ο άντρας πρέπει να κάνει την πρώτη κίνηση, αλλά άμα κ εκείνος δεν παίρνει χαμπάρι ότι η κοπέλα τον γουστάρει... τι να κάνει κ αυτή η έρμη... θα ορμήξει!!!!
Το πρόβλημα όμως είναι, ότι οι πιο πολλοί άντρες έχουν ξεχάσει πως να φλερτάρουν μια γυναίκα με αποτέλεσμα να ξενερώνουμε!!! Τώρα αυτές που την πέφτουν στον άντρα, δεν νομίζω ότι είναι κακό, απλά πιστεύω ότιορισμένες ίσως να φοβούνται πως θα τους την πέσει ο άντρας κ για να μην ξενερώσουν του κολλάνε πρώτα αυτές!! Υπάρχουν κ οι γυναίκες που την πέφτουν στον άντρα για την πλάκα τους κ μόνο!!!
Τι να πω; Άγνωστες οι βουλές των ανθρώπων!!!

Και οι αντρες το κανουν αυτο αλλα δεν εχω δει και πολλες γυναικες να ορμανε οπως λες...

Nikos28

Αν η έλξη είναι αμοιβαία, τι σημασία έχει ποιός θα κάνει το πρώτο βήμα; Και τι εννοούμε ακριβώς με τον όρο αυτό; Το πρώτο βλέμμα; Το πρώτο χαμόγελο; Την πρώτη κουβέντα; Την πρόταση για ραντεβού; Ή μήπως όλα αυτά μαζί;
Προσωπικά, αυτό που ξέρω είναι ότι η ερωτική έλξη δεν κρύβεται. Λειτουργεί που λειτουργεί το φλερτ με ''βηματοδότη'', ας μην το επιβαρύνουμε και με ένα ακόμη (άσκοπο) ''πρέπει''...

502 Επισκέπτες, 0 Χρήστες