Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 524
  • Total: 525
  • Leon

Πρώτο βήμα

Ξεκίνησε από bousoulitsas, Σεπτεμβρίου 24, 2005, 01:37:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

Παράθεση από: "Bijoux"
Παράθεση από: "bousoulitsas"Ποιος νομίζετε οτι πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα για να ξεκινήσει μια σχέση???

ο ποιο τολμηρός
συμφωνω με την μπιζουδενια.....
αν και ποτε δεν ειχα κανενα προβλημα να κανω εγω το πρωτο βημα.....με την προυποθεση να ξερω σχεδον παντοτε και εκ των προτερων οτι εκπεμπουμε στο ιδιο μηκος κυμματος.....ξυπολητη στα αγκαθια δεν πηγα ή δεν θα παω ποτε!

Labrokratis

Το θέμα δεν ειναι ποιος θα κάνει το πρώτο βήμα (άλλωστε είναι οι συνθήκες που το ορίζουν αυτό), αλλά ποιος θα κάνει τα πολλά βηματάκια που χρειάζονται μετά....

i garsona tou SoTi

To prwto bhma na to kanei o antras..na ginei o kuriarxos auths ths sxeshs apo th stigmh pou tou aresei h kopela.. na deiksei ta sunais8hmata tou kai na mhn einai kleismenos sto kabouki tou..

minoraki

Παράθεση από: "i garsona tou SoTi"To prwto bhma na to kanei o antras..na ginei o kuriarxos auths ths sxeshs apo th stigmh pou tou aresei h kopela.. na deiksei ta sunais8hmata tou kai na mhn einai kleismenos sto kabouki tou..
χμχμχμ  :roll:  :roll:  :roll: περιμενεις απο τον αντρα να κανει το πρωτο βημα.....γκουχου γκουχου.....να γινει ο κυριαρχος του παιχνιδιου (the master of the game...)  :roll:  :roll:  :roll: θα περιμενεις για πολυ!
 :arrow: οπως εχω πει και στις κορες μου : μην δινετε πολυ τον αριθμο του τηλεφωνου σας σε αντρες και να τους λετε "παρε με οποτε μπορεις"....γιατι ποτε δεν προκειται να κανουν τον κοπο ή να παρουν το θαρρος να τηλεφωνησουν.....αυτο τουλαχιστον απεδειξε η μεχρι τουδε πειρα μου!

Evitaki

Παράθεση από: "vasilis"
Παράθεση από: "Evitaki"θα θελα να το εκανε ο αντρας
μου αρεσει να εχει την θεση του κυνηγου οπως ακριβως του αξιζει

Αγαπητη μου σε ενα αλλο ποστ μας αποκαλεις αν καταλαβα καλα αχρηστους και εδω μας θες κυνηγους βαλε μια ταξη επιτελους ενας κυνηγος δεν μπορει να ειναι αχρηστος

το γενικο ειναι κ αοριστο
παντου υπαρχουν εξαιρεσεις
οι οποιες κανουν τον κανονα

freak

Παράθεση από: "Nikos28"Αν η έλξη είναι αμοιβαία, τι σημασία έχει ποιός θα κάνει το πρώτο βήμα; Και τι εννοούμε ακριβώς με τον όρο αυτό; Το πρώτο βλέμμα; Το πρώτο χαμόγελο; Την πρώτη κουβέντα; Την πρόταση για ραντεβού; Ή μήπως όλα αυτά μαζί;
Προσωπικά, αυτό που ξέρω είναι ότι η ερωτική έλξη δεν κρύβεται. Λειτουργεί που λειτουργεί το φλερτ με ''βηματοδότη'', ας μην το επιβαρύνουμε και με ένα ακόμη (άσκοπο) ''πρέπει''...

συμφωνω απολυτα.

Argiro

Όταν λέμε πως η γυναίκα κάνει το πρώτο βήμα, δεν εννοούμε πως αρπάζει τον άντρα από τα μαλλιά και τον πάει στη σπηλιά της. Δεν χρειάζεται να φοβούνται τα αγοράκια, γιατί έτσι κι αλλιώς, συνήθως το πρώτο βήμα η γυναίκα το κάνει. Και τις περισσότερες φορές είναι τόσο διακριτικό, που οι άντρες νομίζουν πως ήταν το δικό τους το πρώτο βήμα.

olive

....μμμμ!!! ειναι ωραιο να τους...αφηνουμε να πιστευουν οτι κανανε το ...πρωτο βημα...!!!! :roll:  :lol:  :wink:

minoraki

μπαινοντας μεσα σε ενα δωματιο γεματο κοσμο....συναντας τα ματια του/της.....χαμογελας.....στο ανταποδιδει.....αισθανεσαι το πρωτο τραβηγμα στο στομαχι.....το τρελλο καρδιοχτυπι.....την ανασα σου να σταματα.....το αιμα να ανεβαινει στο κεφαλι.....τον/την βλεπεις να πλησιαζει αργα προς το μερος σου και το μονο που ακους ειναι οι χτυποι της καρδιας σου, ανακατεμενοι με την μουσικη που φτανει απο την αλλη ακρη του δωματιου.....<<have i told you lately that i love you....>>! ο κοσμος ολος εχει χαθει απο το προσωπο της γης.....και το μονο που αισθανεσαι ειναι η παρουσια του/της να γεμιζει την γυρω ατμοσφαιρα....οσο πλησιαζει τοσο φτανει μεχρι σε σενα το μυρωδια απο το αρωμα του/της.....το αρωμα της κολωνιας του/της ανακατεμενο με το αρωμα που αναδιδει το κορμι του/της......
 :arrow: η συνεχεια δικη σας......

:?: σε κατι αναλογο χρειαζεται να κανει κανεις το πρωτο βημα?

Xristinaki20

Ο αντρας.. αυτος ειναι ο κυνηγος ! Αν βεβαια βλεπουμε οτι δεν χαμπαριαζει... ορμαμε εμεις !  :twisted:

tristana

Χριστινάκι, ακριβώς! Και επίσης, γιατί είναι κακή η μέθοδος του ροπάλου;
Δεν κατάλαβα. Γίναμε όλες προοδευτικές! Από τα μαλλιά και στη σπηλιά!
Δεν είναι τυχαίο που όλοι όσοι με ενδιέφεραν είχαν μακριά μαλλιά ενίοτε
και μακρύτερα από τα δικά μου. Να έχεις από κάπου να τους σούρεις.
Διότι από τη μύτη δεν λέει. Εντάξει, να παραβλέψουμε την εμφάνιση (που δεν...), αλλά όχι και με τον 'Μορφονιό του Καραγκιόζη, βρε παιδιά. (Περί μύτης ο λόγος)

Ζήτω οι Αμαζόνες λέμε! Πενθεσίλεια, μ'ακούς;

papi

Παράθεση από: "Xristinaki20"Ο αντρας.. αυτος ειναι ο κυνηγος ! Αν βεβαια βλεπουμε οτι δεν χαμπαριαζει... ορμαμε εμεις !  :twisted:

ουυυυυυυ παναγια μου βοηθειαααααααα!!μωρε καλα κανω και δεν εμφανιζομε σε συναντησεις!!που να εμφανιστω??δεν ορμαω εγω και ορμανε αυτες!!απαπαπα!!  :twisted:

freak

Παράθεση από: "tristana"Πενθεσίλεια, μ'ακούς;

μην σ' ακουσει ο Αχιλλεας προσεχε.

tristana

Αλλού τυρβάζει ο ημίθεος...

Και εν κατακλείδι... εσύ δεν κινδυνεύεις από ροπαλιά. Οπότε μην σκιάζεσαι. (Θα με τρέλανες στη γκρίνια και στην ανάλυση της αναποτελεσματικής χρήσης του ροπάλου, την ιστορία αυτή καθαυτή της χρήσης του... μην πω ότι θα με ρωτούσες αν το είχα απολυμάνει, τιτίζε! ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ!)

Αφιερωμένο εξαιρετικά... στον Μίστερ Γκρίνια 2005 και βάλε...  :sonstige:

524 Επισκέπτες, 1 Χρήστης