Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 862
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 768
  • Total: 769
  • Leon

**********ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ*********

Ξεκίνησε από junkie, Σεπτεμβρίου 25, 2005, 03:04:13 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

junkie

[b]Αδελφή της Λίας Βίσση, γεννήθηκε στη Λάρνακα της Κύπρου. Από εκεί ξεκίνησε την καριέρα της, στα δώδεκα περίπου χρόνια της, κερδίζοντας το πρώτο βραβείο για την καλύτερη φωνή σε διαγωνισμό που έγινε στο νησί, ενώ παράλληλα παρακολουθούσε μαθήματα στο Εθνικό Ωδείο. Ερχεται στην Αθήνα και εμφανίζεται σε μπουάτ της Πλάκας με το Γιώργο Νταλάρα και τη Χαρούλα Αλεξίου. Το 1977 κερδίζει το πρώτο βραβείο στο Φεστιβάλ Τραγουδιού στη Θεσσαλονίκη. Ελαβε μέρος στο διαγωνισμό της Eurovision δύο φορές, μία εκπροσωπώντας την Κύπρο και μία την Ελλάδα. Από το 1983, οπότε παντρεύτηκε το συνθέτη Νίκο Καρβέλα, τραγουδά ως επί το πλείστον δικές του συνθέσεις. Πολλοί δίσκοι της, σε μουσική και στίχους του Ν.Καρβέλα, έχουν γίνει χρυσοί και πολλαπλά πλατινένιοι. [/b]

junkie

H απόλυτη σταρ επιστρέφει ανανεωμένη στην Ελλάδα και πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο της album "NYLON" στις 26 Σεπτεμβρίου, που θα φέρει την υπογραφή του Νίκου Καρβέλα.
Το NYLON θα είναι το πρώτο DualDisc που θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα.

Μερικά από τα τραγούδια που θα περιέχει το album είναι]

"Nylon" (μουσική-στίχοι]

Πες μου πως αυτό που αισθανθήκαμε δεν θα 'ναι για μια νύχτα μόνο, για μια νύχτα μόνο Αυτό που νιώσαμε όταν κοιταχτήκαμε συμβαίνει μια στις χίλιες μόνο, μια στις χίλιες μόνο..αληθινά...

Πες μου πως αυτό που ζούμε δεν ήταν άλλη μια... αγάπη από νάυλον, αγάπη από νάυλον....

Δωσ' μου αγάπη να είναι αγάπη να αντέχει στον χρόνο να αντέχει στα λάθη

Όμως όλοι ζούμε σ' έναν κόσμο που όλα είναι πλαστικά Πες μου πως αυτό που ζούμε δεν ήταν άλλη μια... αγάπη από νάυλον...

Σ' ένα όνειρο συναντηθήκαμε μα πες πες μου πως δεν είναι λάθος, ένα ακόμη λάθος Πες μου πως και οι δυο δεν τρελαθήκαμε, πως δεν μας τύφλωσε το πάθος, του έρωτα το πάθος ξαφνικά...

junkie

junkie

768 Επισκέπτες, 1 Χρήστης