Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 456
  • Total: 456

Όταν οι πρώην γίνονται φίλοι...

Ξεκίνησε από pingo, Σεπτεμβρίου 29, 2005, 01:14:27 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

didi07

αν ειχαν γινει φιλοι τον καιρο που ήταν μαζι...........δεν θα χωριζαν ποτε.............

Anonymous

ego pisteyo oti ginetai poly aneta , opos eipe ki o filos o freak exartatai apo ta atoma apo to pos teleiose h sxesh klp klp
otan yparxei amesh epikoinonia kai EILIKRINIA sigoura ginetai
otan amfoteroi katalaboun oti den trabaei allo h sxesh lene , ok prospathisame de mas bghke alla thelo na mathaino nea sou kai na eimai filos sou , ki etsi synexizei
an yparxei pikria omos gia ton tropo me to opoio teleionei mia sxesh (kerato klp) tote fysiko einai oo enas na thelei na exafanistei to taxytero dynato
ki h zoh synexizetai
ego den krathsa pantos se kamia kakia an kai thimamai mia periptosh pou htan poly palioxarakthras xexe alla den peirazei ayth exase (kai to katalabe kai amesa alla to poulaki eixe petaxei)
agaph loipon kai xalllllara

pingo

Να προσθέσω ότι με τον συγκεκριμένο φίλο μου γνωριζόμαστε 18 χρόνια...πριν γινει οτιδήποτε μεταξύ μας γνωριζόμασταν ήδη 5 χρόνια...
Παραπάνω χρόνια από αυτόν ξέρω μόνο τους συγγενείς μου... :D

Valia

Το θεωρώ λίγο υπερβολικό να έχω φιλικές σχέσεις με κάποιον τον οποίο χώρισα... Αφου δεν μου έκανε τότε πως μπορεί να μου κάνει τώρα???? Συνήθως οι χωρισμοί γίνονται για ασυμφωνία χαρακτήρων ή κερατώματος πως ξαφνικά μ'αυτόν τον άνθρωπο θα μπορούσα να συμπλεύσω και να συζητάω μαζί του τα προβλήματά μου/του ή να είμαι με κάποιον ο οποίος δεν με σεβάστηκε? Γενικά στους χωρισμούς μου είμαι απόλυτη χωρίζω και δεν επιτρέπω καμία επαφή. Απλά τα τυπικά σε τυχαίες συναντήσεις τους τυπικούς χαιρετισμούς και τίποτα παραπάνω.

papi

Μια λεξη τα λεει ολα ΣΕΒΑΣΜΟΣ!Δεν σε σεβαστηκε,δεν με σεβαστηκε,αρα τι ψαχνω μετα?κοροιδευουμε τον ιδιο τον εαυτο μας.

freak

μονο λογω ασυμφωνιας χαρακτηρων η κερατωματος μπορει να χωρισει κανεις? κ η ασυμφωνια χαρακτηρων ειναι τοσο γενικη σαν κατηγορια που περιλαμβανει τα παντα... απο το οτι ξεθυμανε το ερωτικο παθος η οτι θελετε διαφορετικα πραγματα μεχρι του οτι σκοτωθηκατε.... μην τα βαζουμε ολα σε ενα τσουβαλι, πραγματα τοσο ανομοια μεταξυ τους... μιλαμε αναλογα τις προσωπικες μας εμπειριες κ οχι καθεδρας... οπως ειπα κ πριν δεν ειμαστε ολοι ιδιοι οπως δεν ειναι κ οι σχεσεις μας ιδιες.

papi

Φρεακ θα μπορουσες να μας πεις αν θες φυσικα και χωρις καμια παρεξηγηση,τι ηταν αυτο και σας χωρισε?

freak

απλα ξεθυμανε το ερωτικο που κραταει ενα ζευγαρι κ εμεινε η αγαπη που κρατα δυο ανθρωπους μαζι. το καλο ειναι οτι ξεθυμανε κ στους δυο μαζι οποτε δεν υπηρχαν αβολες καταστασεις του τυπου ο ενας θελει η αλλη οχι η ταναπαλιν... αλλωστε αυτα που μας ενωνουν ως ανθρωπους ειναι απειρως περισσοτερα απο αυτα που μας ενωσαν ως ζευγαρι.

Anonymous

Θα συμφωνήσω με τον φίλτατο Freak.
Η κάθε σχέση είναι διαφορετική, άλλοι μένουν φίλοι και άλλοι όχι.
Αν δε το νιώθουν και οι δύο είναι δύσκολο.
Παράδειγμα..με την τελευταία μου σχέση ( πριν δυο χρόνια ) μιλάμε, έχουμε επικοινωνία, βγαίνουμε για καφεδάκι αλλά εκείνος επιμένει να βλεπόμαστε και διαφορετικά κάτι που εγω του το έχω κόψει ότι δεν θέλω να συμβεί.
Από την μεριά μου υπάρχει η φιλική διάθεση αλλά από την δική του όχι. ]

i garsona tou SoTi

Den mporoun na ginoun filoi...einai dyskolo alla oxi kai akator8wto.

papi

Φρεακ ευχαριστω για την απαντηση.

pingo

Αν το θέλεις πάντως δεν είναι ακατόρθωτο.... :D

Prozac

Η σχέση αρσενικού και θηλυκού είναι μόνο ερωτική.

Διακρίνεται σε τρεις περιόδους (από εξωτερικά χαρακτηριστικά), όπως

1 Πριν
2 Κατά
3 Μετά

Τα υπόλοιπα...οδοντόκρεμες... :)

minoraki

διαβαζω με προσοχη ολα οσα γραφονται σε αυτο το θεμα....παρ ολο που προσπαθησα να κρατησω ηρεμες και φιλικες σχεσεις με τους πρωην....δυστυχως αυτο δεν ηταν δυνατον....επρεπε να το ηθελαν και αυτοι.....ο λογος που ηθελα να εχω αριστες σχεσεις μαζι τους ειναι οτι, ποτε δεν θελησα να χασω ανθρωπους απο την ζωη μου....δυστυχως ομως αυτο δεν ηταν εφικτο.....και λυπαμαι αφανταστα γι αυτο!

Labrokratis

" Όταν οι πρώην γίνονται καβάτζες" είναι το σωστό...

456 Επισκέπτες, 0 Χρήστες