Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 434
  • Total: 434

Όταν οι πρώην γίνονται φίλοι...

Ξεκίνησε από pingo, Σεπτεμβρίου 29, 2005, 01:14:27 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

pingo

Μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα σε δύο άτομα που ήταν κάποια στιγμή ζευγάρι;Είναι εφικτό ή δεν μπορεί να γίνει ποτέ;Το έχετε ζήσει;

chriastina

δεν πιστεύω στην φιλία μεταξύ δυό ανθρώπων που έχουν τελειώσει μια σχέση.....έχω την εντύπωση πως ο ένας απο τους δύο (κι ας μη το παραδέχεται) δεν έχει τελειώσει πραγματικά με την σχέση

junkie

Κατά τη γνώμη μου δεν μπορεί να μείνουν φίλοι μετά από μια σχέση γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να δεις τον άλλον σαν φίλο ενώ πριν τον έβλεπες ερωτικά...Και δεν υπάρχει πιστεύω λόγος να μένουμε φίλοι με κάποιον-οια πρώην...

ASSOS

papi

οχι δεν γινετε..και αν γινει μετα απο λιγο θα τσακωθουνε(δεν υπαρχει περιπτωση να μεινουν φιλοι!)(μακρινοι φιλοι,ισος!δλδ να τα λενε μια φορα το διμηνο).

freak

εγω προσωπικα εχω μια τετοια φιλια τα τελευταια 3 με 4 χρονια... κ οχι απλα μειναμε φιλοι αλλα γιναμε κ αυτοκολλητοι σε σημειο να μην με ξερει ανθρωπος καλυτερα απο εκεινη.... οποτε αναγκαστικα θα διαφωνησω με τους προλαλησαντες κ θα πω πως ναι, μπορει να υπαρξει τετοια φιλια, αρκει να ειναι αυτο που επιθυμουν κ οι δυο.

selene

Παράθεση από: "chriastina"δεν πιστεύω στην φιλία μεταξύ δυό ανθρώπων που έχουν τελειώσει μια σχέση.....έχω την εντύπωση πως ο ένας απο τους δύο (κι ας μη το παραδέχεται) δεν έχει τελειώσει πραγματικά με την σχέση

Θα συμφωνήσω με την chriastina!! Με καμία Παναγία δεν γίνεται αυτό!! Εγώ το προσπάθησα με τον πρώην μου κ μας βγήκε να μη μιλιόμαστε για κανά 3μηνο κ τώρα να είμαστε στην επανασύνδεση!!! Άρα]

freak

οτι λεω, το λεω με πληρη συναισθηση. το προβλημα στο να υπαρξει φιλια αναμεσα σε δυο πρωην δεν ειναι σε αυτους αποκλειστικα αλλα κ σε τριτους που αρνουνται να δεχθουν οτι κατι τετοιο μπορει να υπαρξει. δεν ξερω τι εμπειριες εχει ο καθενας κ η καθεμια, ομως δεν ειμαστε ολοι ιδιοι οπως δεν ειναι ιδιες κ οι σχεσεις μας. ας μην προβαλουμε λοιπον τα δικα μας στους αλλους. για εμενα στο συγκεκριμενο θεμα παιζει σημαντικο ρολο ο λογος κ ο τροπος που τελειωνει η σχεση. απο αυτα εξαρταται σε σημαντικο βαθμο το τι μελει γεννεσθε μεταξυ των δυο...

συντροφικα.

Argiro

Είναι γεγονός πως στις ανθρώπινες σχέσεις δεν υπάρχουν κανόνες. Τα πάντα εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες και δεν γίνεται να απαντήσει κανείς σε τέτοιες ερωτήσεις. Όσον αφορά σε αυτή την ερώτηση, εξαρτάται από τους πρώην, την πρώην σχέση τους πώς και γιατί χώρισαν. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.

avra

"Μένουμε φίλοι?"
Μια πολύ καλή δικαιολογία για να τον βλέπουμε και να είμαστε κατα κάποιο τρόπο στην ζωή του όταν καταλαβαίνουμε οτι τελείωσε το όνειρο!
Το έκανα, αλλά πιστέψτεμε ήταν βασανιστικό!

kitty!

Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες που ισχυρίζονται ότι δεν γίνεται.....Αλλά....Ποτέ δεν ξέρεις!! Όπως στην περίπτωση του freak...Αλλά εγώ θα πω πως όχι, δεν γίνεται...

fmas

*Το θέμα έχει ξαναανοιχτεί*

Η απάντησή μου είναι η ίδια με το προηγούμενο Θέμα.... Δεν υπάρχει φιλία μεταξύ δύο πρώην.....

See_Me

Πίνγκο μας,

είναι σα να λες...ο προυπολογισμός της ελλάδας θα είναι χωρίς έλλειμα φέτος ]

pingo

See_me...δεν έβαλα το θέμα γιατί θέλω να κάνω γκάλοπ...
Με κάποιον που είμασταν 7 χρόνια μαζί, ως ζευγάρι, από τα 18 μου ως τα 24, είμαστε οι καλύτεροι φίλοι.
Δεν υπάρχει γεγονός της ζωής μου που να μην το ξέρει και της δικής του που να μην το ξέρω.Όταν μου συμβαίνει κάτι είναι ο πρώτος που το λέω και αντίστροφα.Έχουμε τρομερή επικοινωνία, σημάδι του πόσο καλά γνωρίζει ο ένας ττον άλλον.
Έχει προχωρήσει ο καθένας με την ζωή του, άλλες σχέσεις κτλ. και τα συζητάμε και αυτά, όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο.Ακόμα και με την κοπελιά του κάνουμε παρέα, αν και στην αρχή δεν μπορούσε να καταλάβει πώς γίνεται και είμαστε φίλοι με τον πρώην μου, και ζήλευε. Τώρα το έχει καταλάβει γιατί γνωριστίκαμε και είναι όλα...μα όλα οκ.
Είναι ο καλύτερος μου φίλος και τον αγαπώ πολύ...(χωρίς να τον βλέπω ερωτικά)

apol

στη ζωη ολα μπορουν να συμβουν..........ακομη και αυτο..

434 Επισκέπτες, 0 Χρήστες