Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 278
  • Total: 279
  • Leon

Την γραβατα ξερετε να την φτιαχνετε?

Ξεκίνησε από papi, Οκτωβρίου 01, 2005, 01:03:32 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papi

Την γραβατα ξερετε να την φτιαχνετε?
Προσπαθουσα να κανω κομπο την γραβατα και ολο λαθος μου βγαινει :cry: Και ομως οι γυναικες ξερουν να την δενουν μια χαρα!(κατι υποπτο παιζεται...λες να εχει σχεση με το κρεβατι...για δεσιματα και κολπα...μπα...δεν νομιζω...λες να γινω προσκοπος μπας και μαθω να φτιαχνω την γραβατα?αχμ....και δεν μπορουμε να την εχουμε συνεχεια δεμενη....καποτε θελει και κανα σιδερωμα....σνιφ :cry: )
Θυμαμε στο περιοδικο το μιρρορ ειχε για τις γραβατες και τα πουκαμισα (γμτ στα γυναικεια περιοδικα εχει τα παντα για τον αντρα...αντε τωρα να παρεις γυναικειο περιοδικο! :evil: )

Εσεις πως τα πατε με την γραβατα?(για να δουμε τι θα δουμε! :roll: )

riaghul

εγω ..αμα καταφερω να τη δεσω...

θα σε πνιξω....

(με τα θεματα που βαζεις....χαχαχα)

papi

ΜΠΠΠΠΠουυυυυυυυυυυυυχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ σνιφ σνιφ :cry:  :cry: ...λεγε βρε ξερεις να την δενεις??απο αριστερα προς τα δεξια??απο πανω προς τα κατω?(εξισωση θα λυσουμε? :roll: )

riaghul

Λοιπον εχουμε και λεμε..

Πρωτον..Με τα μαθηματικα ημουν παντα σκραπας..
οποτε με το που ειδα εξισωση.....αλλαξα σελιδα.... :oops:

δευτερον..δεν παιρνω γυναικεια περιοδικα...
να εχω μια ολοκληρωμενη ιδεα για ενα κουστουμι.. 8)

Τριτον..αν την εδενα ..θα ηταν απο δεξια προς αριστερα... :wink:
και ποτε απο πανω προς τα κατω.... :twisted:
το γιατι..χμ!!//αλλη φορα η εξηγηση...

Προς το παρον..ευχησου να μη τη δεσω... :lol:  :lol:  :lol:

papi

χμ σκραπας?αααα να σαν εμενα εισαι και εσυ!!!!! :lol:

Ναι σωστα μην περνεις περιοδικα...ελα να δεις εμενα με κουστουμι να λιοσεις... :oops:

καλυτερα απο αριστερα προς τα δεξια...τεσπαν οπως ναναι :evil:

ουφ παλι την γλυτωσα....λεγεεεεεεεεεεεε ριααααααααααααααα πως θα την δεσεις...εγω οταν φτιαχνω την γραβατα βγαινει σαν παπιγιον!γμτ πολυ κοντη βγαινει η ριμαδα :evil: ....μα δεν θελω παπιγιον να παω στο μεγαρο μουσικης!!...αχμ καιρο εχω να παω στο μεγαρο μουσικης..... :roll:

riaghul

παπακι μου...

εγω οταν παω μεγαρο...θελω παιδαρο
(απο το ασμα ..το πηρα αυτο).. :P

και σιγα τοτε ..μη κοιταζω αν εχει παπιγιον ή γραβατα...

(αληθεια με τζιν και σπορ παπουτσια δεν με βαζουν στο μεγαρο?.. :roll: )
μη μου πεις οτι πρεπει να βαλω..παπουτσια με τακουνι..γιατι με βλεπω σε κανενα νοσοκομειο..χαχαχα

Οσο για σιδερωμενο ρουχο....αστα...εχει καταργηθει..

κι εσυ θελεις και σιδερωμενη γραβατα ..ε??
παλι στο δεσιμο ...ξεμεινα...
λες να δοκιμασω απο πανω προς τα κατω????.. :roll:
για να μη τσακωθουμε στο --απο δεξια προς αριστερα?
ή  αριστερα προς δεξια??--

papi

αχμ οταν παω στο μεγαρο βλεπω ολες τις κοντεσες...η μυτη ψηλα...

(καλα ειμαι παιδαρος...1,90 τι αλλο να ειμαι? :roll: )

..ναι σε βαζουν αμα εισαι διπλα μου...γιατι εισαι με τον παιδαρο! :lol:

..ειδα εναν εχθες που το πουκαμισο ηταν τσαλακωμενο...ηθελα να του την πω αλλα λεω αστο καλυτερα...αισχος...μοδα σου λεει μετα...  :evil:

εμ ωραιο ντυσιμο να μην εχω και σιδερωμενη την γραβατα?απαπαπα δεν μπορω....

ναι για δοκιμασε και πεσμου γιατι με την απορια θα μεινω...γμτ τι τραβαω...

απο αριστερα προς τα δεξια ΛΕΜΕ!απαπαπα(αντε μετα θα κανουμε κυβερνηση!χαχαχα :lol: )

cuba

gia na ma8ete pos denete mia grafata mboreite na pate sthn kathgoria links kai programata toy forum gia na deite to antistixo 8ema gia thn grabata.

fmas

Εγώ ξέρω να δένω την γραβάτα.... Να είναι καλά ο πατέρας μου βασικά... Χρειάζεται λίγη προπόνηση αλλά ok.....

apol

παιδια η γραβατα ειναι το ψωνιο μου,  εχω παρα πολλες τις δενω τις λυνω οπως θελεις........λες να ρωτησω κανενα ψυχολογο τι σημαινει αυτο .....καποιος ειπε οτι οσοι γουσταρουν τις γραβατες  ειναι γιατι τις βλεπουν προεκταση του...................................

tristana

Ανησυχώ τα μάλα κατόπιν αυτής της δήλωσης, διότι έχω και εγώ ψώνιο
με τις γραβάτες και κάνω συλλογή!!!!!

Και γι'άλλη μια φορά αφιερώνω σε όλους το στιχάκι...

"Τα όνειρά σου μην τα λες γιατί μια νυχτα κρύα μπορεί και οι Φροϋδιστές
να'ρθούν στην εξουσία."

papi

apol ειναι σημα κατατεθεν...δειχνει προς τα κατω...δειχνει το σημειο P και οχι G...αρα κατι ξεραν και την φτιαξανε ετσι! :oops:

Επισεις μια γραβατα την χρησιμοποιεις και στην εκκλησια οταν πας να κοινωνισεις...αντι για το πετσετακι,βαζεις την γραβατα στο πιγουνι και εισαι τζαμι! :lol:

Τι αλλο να κανει μια γραβατα?αχμ σκεφτομαι.....Ααα!Μπορεις να δεσεις εναν κακοποιο!(και αλα κολπα μπορεις να κανεις...)....τι αλλο?αχμ....τι αλλο ρε παιδια χρησιμευει η γραβατα?

Τριστανα τι ειναι οι φρουδιστες?(ολο νεες λεξεις μαθενω εδω μεσα! :roll: )Μηπως εχει σχεση με την φρουτοπια?Ο Εμιλιος το φραγκοσυκο και οι φρουδιστες? :roll:

apol

εγω νομιζω οτι οι Φροιδιστες ησαν και ειναι επι της ουσιας στην εξουσια.............ασε που μας δινουν τη δυνατοτητα να ερμηνευουμε φαινομενα και συμπεριφορες..........ακομα και αυτων που τους αγνοουν............

tristana

Πάπιε, ο Αιμίλιος το Μήλο φορούσε γραβάτα;;; Πες μου ότι...

Απ, όχι δα... αλίμονο αν μας διαφέντευαν τόσο απλά και εύκολα
οι κάθε λογής ταμπελατζήδες.

ROMEO

Τελικά  δεν   γίνεται  τίποτα  δεν  πας  εκεί  που  την
αγόρασες  να  στη  χέσουν ουπς   σηγνομη  δεσουν
 :bball:  :bball:  :bball:

278 Επισκέπτες, 1 Χρήστης