Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 605
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 488
  • Total: 488

ΧΡΥΣΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΤΡΕΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ!!

Ξεκίνησε από papi, Οκτωβρίου 02, 2005, 10:16:51 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papi

Βαλτε τις αγγελιες που βλεπετε σε περιοδικα ή στο νετ ή απο κινητα :D [Προσοχη το θεμα δεν ειναι για χιουμορ!]

Καποτε ειχα γραφτει σε ενα απο τετραψηφια κινητα και ελεγε στειλε ονομα στο 4_ _ _  κλπ.Ασε που τα περισσοτερα ειναι αληθινα και βγενεις εξω με την γυναικα και δεν ειναι γυναικες για τα λεφτα!Τωρα βεβαια με εχουν ζαλισει με διαφορα μηνυματα που εξισου ειναι και αληθινα.πχ :arrow:

Απο ΒΕΤΑ11
Αναζητω κατι ερωτικο για να ξεφυγω απο την ανια του γαμου μου.Αν εισαι ετοιμος για κατι ομορφο χωρις δεσμευσεις δινω τηλεφωνο.Στειλε προς Βετα!

Απο Λουκια44
Ειμαι παντρεμενη και τρελαινομαι για ερωτικες παρανομιες.Θελω αρσενικο με φαντασια χωρις ταμπου.Δινω τηλεφωνο με εχεμυθεια.Στειλε προς Λουκια44

Απο Ολγα37
Ζητω εναν αντρα που να μην φοβαται μια τολμηρη παντρεμενη ωραια και σεξυ.Αν θες να το διαπιστωσεις σου στελνω το κινητο μου.Στειλε προς Ολγα37

Απο Αντα
Κανω τολμηρες σκεψεις και θελω να τις κανω πραξεις χωρις τον αντρα μου.Μονο για γνωριμια εκτος μηνυματων με τηλ.και συναντηση.Στειλε προς Αντα.

Εχω και αλλα μηνυματα αλλα βαριεμε να γραφω πρωινιατικα :lol:

Λες να βαλω και εγω αγγελια?Παπι ομορφο ζηταει παρανομη εκφυλη παπια για τρελλες αμαρτιες που να μην φοβαται τις λιμνες! :lol:  :lol:

ROMEO

Βαλε  βαλε  αλά  να  βάλεις  τηλ  090  να  κονομήσεις
  Θα  πιάσει  μην  το  σκέφτεσαι    :idea:  :idea: :P   :twisted:

apol

ζητω συνοδο ομορφη εξυπνη πλουσια με χιουμορ...δηλ μια απλη κοπελα να ελθει εδω  να μου κανει καλη παρεα μεσκοπο τον αιωνιο αρραβωνα καθοτι ολιγον παντρεμμενος......υπαρχει χωρος διαθεσιμος εφοσον γινει εγκαιρως η κρατηση.......................

tristana

Και Κινέζα! ΧΕΧΕΧΕΧΕ!! Μην ξεχνιόμαστε, Απ.
Εξάλλου, δεν ζητάς τίποτε περισσότερο απ'ό,τι ζητούν όλοι οι -ελαφρώς- παντρεμένοι.

Ας βάλω και τη δική μου αγγελία, λοιπόν....

Από τις ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

"Κυρία 82 ετών κατάκοιτος με άφθονο ελεύθερο χρόνο ζητεί νεαρό, ψηλό, εύρωστο, ανθεκτικό στις κακουχίες με σκοπό να κοιμάται μαζί της κάθε βράδυ."

tristana

Για δείτε και αυτές...

ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ που πλήττει, με μεγάλο στήθος, ψάχνει αρσενικά οποιασδήποτε ηλικίας.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ οικογένεια δια να φροντίζει Φιλιππινέζα. να ομιλεί τη γλώσσα και να' ναι τακτική και καθαρή και μισθός εν κοινή συναινέσει.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ μπάρμαν γυναίκα.

ΖΗΤΩ να μου χαρίσουν 10 εθνικές στολές.

33ΧΡΟΝΟΣ, ευκατάστατος, με βελούδινο σώμα, άτριχος, ζητά εσένα, τον δυναμικό, ενεργητικό, τριχωτό και άνεργο.

ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ, τρυφερός, ζητεί γυναίκα από Ρωσία, Βουλγαρία, Αίγυπτο, έως 50 ετών, 85-120 κιλά, με σκοπό το γάμο.

ΚΥΡΙΑ, 60 ετών, αξιοπρεπής, λεπτή, εμφανίσιμη, με πράο και πολύ ευγενικό χαρακτήρα ζητά γνωριμία κυρίου έως 80 ετών για αποκατάσταση.

18ΧΡΟΝΟΣ ζητάει γυναίκα από 65 και άνω για να την κρατήσει για
πάντα (από εφημερίδα της Κατερίνης).

ΚΥΡΙΑ, 48 ετών, πολύ εμφανίσιμη, ζητά να φιλοξενηθεί σε επαρχία το 4ήμερο του Πάσχα από εμφανίσιμο και ευκατάστατο κύριο.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΙΟ μου ζητώ για γνωριμία γάμου, έστω και με μικρή
αναπηρία, μέχρι 30 ετών, ευαίσθητη και ωραία κοπέλα.

ΖΗΤΩ να μου χαρίσουν έγχρωμες τηλεοράσεις, στερεοφωνικά
συγκροτήματα, φωτοτυπικό και εκτυπωτικό μηχάνημα.

TIΡΑΝΤΕΣ για σουτιέν στράπλες ζητούνται προς αγορά.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ φίδι 75 μέτρα στενό, μαύρο φίδι, με βούλες πορτοκαλλιές
και ραβιδώσεις κίτρινες, Αφρικής γνήσθειον, τέως δηλητηριώδη, διά
ζώνες, πορτοφολάκη, μπρατσολέδες ρολογιού. Προσέχετε, μόνο σοβαραί προτάσεις, περίπου 120 τεμαχίων και 63 πόντων έκαστον περίπου όλο μαζί, μεγάλη έκπτωσις, συφέρει και πάρτε τηλέφωνον αυθημερώς, καν Λ.Γ.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ρολό ασφαλείας μαζί με το κατάστημα και με σύστημα συναγερμού.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ μηχανάκι με δυο ρόδες, τρίκυκλο.

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ δύο επιτραπέζιες λαμπατέρ δαπέδου στην τιμή του ενός δαπέδου.

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ περσικά χαλιά παραγωγής μας.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σετ μεταλλικών μπωλ, σχεδιασμένο για να ικανοποιεί τον
μάγειρα, με στρογγυλό πάτο για ικανοποιητικό χτύπημα.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ γραφείο-αντίκα κατάλληλο για κυρία με χοντρά πόδια και
μεγάλα συρτάρια.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σκύλος. Τρωει τα πάντα, ιδιαίτερη αδυναμία στα παιδιά.

35ΧΡΟΝΟΣ, με αυτοπεποίθηση, που ξέρει τι θέλει, επιθυμεί όμορφη
σχέση με αληθινή κυρία, πραγματικά θηλυκού γένους.

ΟΜΟΡΦΗ 25ΑΡΑ τραγουδίστρια ψάχνει για μικρόφωνο.

ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ, επιθυμώ αξιόλογη ερμαφρόδιτη δεσποινίδα. Άνδρες
αποκλείονται.

ΑΝΔΡΑΣ, ειλικρινής, παίρνει τα πάντα. ΕΙΜΑΙ η χρυσοχέρα Έλλη.

Ζυμάρι πιάνω και κολώνα της ΔΕΗ γίνεται. Θα σε κάνω να λιώσεις.

ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ, πάρτε με τηλέφωνο ή δώστε κάποιο μήνυμα, σας
ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά για ό,τι έχετε κάνει για μένα.

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ αυτοκίνητα ; Γιατί να σας εξαπατήσουν κάπου αλλού; Ελάτε πρώτα σε εμάς.

ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ; Γράψτε μας σήμερα κιόλας για να σας βοηθήσουμε.

apol

σ εχω ικανη ναβγαζεις καμμια εφημεριδα αγγελιων στον οικο ευγηριας που μενεις................
ποιος τυφλος δε θελει το φως του........βρες που παει

papi

αχαχαχαχα τρισταναααααααααααααααααα

Απο Δομνα
Ειμαι χηρα 40 χρονων και εχω απιστευτη ορεξη για σεξυ καταστασεις εκτος γαμου.Δινω τηλεφωνο για επικοινωνια και οτι προκυξει.Στειλε προς Δομνα

(αχ αμα ειναι σταθερο κατι γινετε... :lol: )

apol

αγαλμα προσφερει μοναδικες στιγμες στο χωρο σου η στο χωρο της

papi

Απο Λια61
Ξανθια πρασινοματα παιχνιδιαρα αλλα ερωτικα αβγαλτη αναζητω αρσενικο για ομορφες ιδιαιτερες στιγμες,μενω μονη και δινω τηλεφωνο.Στειλε προς Λια61

(αχμ και αβγαλτη ερωτικα και ξανθια και πρασινοματα και παιχνιδιαρα....αχμ αχμ αχμ θα μας τρελλανει;;!! :roll: )

papi

Απο Ντασα68
(εδω δειτε)
ΓΗΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΛΗΣΩ ΜΑΖΗ ΣΟΥ ΜΕ ΛΕΝΕ ΝΤΑΣΑ ΚΡΟΑΤΗΑ ΗΡΘΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΟ ΚΕ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΕ ΧΟΡΟ ΘΕΛΟ ΤΙΛΕΦΟΝΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟ ΤΟΡΑ ΘΕΣ.
Στειλε προς Ντασα68

(και εγω κανω μαρι για μοντελο με την καραμουτσουνα μου...ααααα και χορο με το μουστακι :lol:  :lol:  δεινω και τηλεφωνο να με παρεις!αχαχαχα :lol:  :lol: κοιτα την φατσα μου πως γελαω;;!χαχαχαχαχαχαχαχα)

Argiro

ΠαράθεσηΤο papi είπε:
Καποτε ειχα γραφτει σε ενα απο τετραψηφια κινητα και ελεγε στειλε ονομα στο 4_ _ _ κλπ.Ασε που τα περισσοτερα ειναι αληθινα και βγενεις εξω με την γυναικα και δεν ειναι γυναικες για τα λεφτα!Τωρα βεβαια με εχουν ζαλισει με διαφορα μηνυματα που εξισου ειναι και αληθινα.

Θα σου πω εγώ τι παίζεται με τα τετραψήφια κινητά. Στέλνεις μήνυμα και υποτίθεται μιλάς με μια γυναίκα, ή με άντρα οι γυναίκες ή με γκέι. Όμως πρόκειται για εταιρείες που είναι συνδεδεμένοι με τον υπολογιστή τους με τον κεντρικό server στην Αμερική, δεν σου στέλνουν καν από κινητό, και μιλάς με τον υπάλληλο της εταιρείας που μπορεί να είναι άντρας που παριστάνει τη γυναίκα, γυναίκα που παριστάνει τον άντρα κ.ο.κ.

Μην περιμένεις να βγεις ραντεβού. Ο υπάλληλος θα κάνει τη βάρδια του και μετά θα πάει στο σπίτι του και δεν θα ασχοληθεί μαζί σου, άλλωστε στη βάρδια του μιλάει τουλάχιστον με εκατό άτομα. Όσο για τα μηνύματα που εξακολουθούν και σου στέλνουν, θα σου στέλνουν μέχρι να πάψεις να στέλνεις εσύ για ένα χρονικό διάστημα, ή μέχρι να βαρεθείς και να αλλάξεις αριθμό τηλεφώνου.

Οι εταιρείες αυτές είναι απόλυτα νόμιμες, δεν μπορεί κανείς να τους κάνει το παραμικρό, και παίρνουν και επιδοτήσεις από τον ΟΑΕΔ για πρόσληψη υπαλλήλων, οι οποίοι πληρώνονται με βάση τα μηνύματα που στέλνουν και στον ΟΑΕΔ δηλώνουν πως παίρνουν 600 ευρώ το μήνα.

Θα μου πεις πού το ξέρω; Ήμουν άνεργη ένα διάστημα και πήγα εκεί από αγγελία, χωρίς να ξέρω τι ακριβώς είναι. Μόλις πήρα χαμπάρι τι γίνεται, πήρα δρόμο και ακόμη τρέχω...

papi

Αργυρω δουλευα και απο αυτο.....ξερω πως ειναι τα πραγματα...αλλα στο συγκεκριμενο εχω βγει εξω χωρις να πληρωσω μια...απλα για μια γνωριμια.
Το κολπο ειναι να δωσεις το νουμερο στην ταδε ή στον ταδε με μηνυμα.Αν σου αρχισει και σου λεει απο το τετραψηφιο πως σε λενε ή τα χαρακτηριστικα σου,τοτε αλερετουρ την κανεις.Μετα σου λεει γιατι δεν μου μιλας?Απαντηση,σου εδωσα το νουμερο μου,οποτε περιμενω το δικο σου για να μιλησουμε και οχι να δινουμε 2 ευρω με το ΦΠΑ το καθε sms.Και ετσι ή σε γραφει ή γνωριζεστε δια μεσω των κινητων σας και βγαινετε  εξω.Πιο απλα δεν γινετε. :D

Argiro

Ναι, έχεις δίκιο σ' αυτό. Οι περισσότεροι που στέλνουν εκεί ξέρουν τι παίζει και ελπίζουν να γίνει κάτι τέτοιο που λες. Και όλοι λένε το ίδιο πράγμα: "σου έδωσα το τηλέφωνό μου και δεν πρόκειται να ξαναστείλω μήνυμα, αν θέλεις πάρε". Όμως, απ' ό,τι ξέρω τουλάχιστον, δεν γίνεται ποτέ κάτι τέτοιο. Όχι μόνο γιατί ο υπάλληλος που δουλεύει εκεί δεν γίνεται να βγει με όλους αυτούς που του στέλνουν μηνήματα κατά τη διάρκεια του οκταώρου, ούτε γιατί μπορεί εσύ να νομίζεις ότι μιλάς με γυναίκα και να μιλάς με άντρα. Υπάρχει και το θέμα του εργοδότη, που ελέγχει τα μηνύματα που στέλνουν οι πελάτες και τους υπαλλήλους που τα παίρνουν. Είναι  πολύ εύκολο να διαπιστώσει αν βγεί κανείς με πελάτη και τότε γίνεται χαμός. Και ξέρεις τι μούτρα είναι αυτοί που έχουν τέτοιες εταιρείες;...

papi

Εγω μιλαω ως πελατης οτι γνωρισα τις ταδε κοπελες και οχι ως υπαλληλος.Ως υπαλληλος ετσι και καναν την κινηση να μου δωσουν το τηλεφωνο στον αερα,εκλεινε η γραμμη.Παντου ειναι τα μουτρα Αργυρουλα και οχι μονο σε αυτες τις εταιρειες...νομιζουν οτι με το χρημα μπορουν να σε κανουν οτι θελουν.Ολα ελενχονται ακομα και στα κινητα που μιλαμε,ακομα και στα σταθερα τηλεφωνα..οτι πεις καταγραφετε ασχετως αν ειναι ολα πριβε δια νομου.Και στις σελιδες που μπαινουμε στο νετ και αυτες καταγραφοντε μεσα στους σερβερ.

Argiro

Ναι, βέβαια, έτσι είναι... Και σε πιστωτικές κάρτες που έχω δουλέψει, είδα πολύ καλά πόσο τηρούνται αυτά τα προσωπικά δεδομένα. Άσε που σε παίρνουν στο σπίτι σου μεσημεριάτικα για να σου πουλήσουν δάνειο και πιστωτική κάρτα και πολλοί αναγκάζονται να κάνουν τα τηλέφωνά τους απόρρητα. Όμως ούτε κι έτσι δεν τη γλιτώνουν. Ακόμη και τα απόρρητα τηλέφωνα, οι εταιρείες πιστωτικών καρτών τα ξέρουν πολύ καλά.

488 Επισκέπτες, 0 Χρήστες