Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 586
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Ξεχνατε ευκολα...και τι ξεχνατε?

Ξεκίνησε από papi, Οκτωβρίου 03, 2005, 09:47:35 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

sonia

Παράθεση από: "papi"αφου ξεχνας και ξεχναω η λυση ειναι το σεξ...τωρα που τα λεμε κανει καλο και στην καρδια και το αιμα πηγαινοερχετε...δεν μενει μονο σε μια θεση...εμ ετσι ειναι αυτα  :wink:

mallon den exeis kanei sex toso edona me kapoia wste na se ftasei sto shmeio na ksexaseis kai t onoma sou!!!! :lol:  :lol:

spellbound

εγω φροντιζω επιμελως να ξεχναω αυτα που δε με συμφερουν να τα θυμαμαι   :roll:  :lol:

papi

Παράθεση από: "sonia"
Παράθεση από: "papi"αφου ξεχνας και ξεχναω η λυση ειναι το σεξ...τωρα που τα λεμε κανει καλο και στην καρδια και το αιμα πηγαινοερχετε...δεν μενει μονο σε μια θεση...εμ ετσι ειναι αυτα  :wink:

mallon den exeis kanei sex toso edona me kapoia wste na se ftasei sto shmeio na ksexaseis kai t onoma sou!!!! :lol:  :lol:

nai egw eidika katourisa sto pigadi kai den kserw apo sex :evil:

sonia

den pisteuw pws yparxei logos na neuriazeis :evil: apo th stigmh pou kanoume xioumor!

papi

εγω νευριαζω???ε δεν ειμαστε καλα!!ΕΓΩ ΝΕΥΡΙΑΖΩ :?: ΠΑΩ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΩ :kremala:  :roll:

fmas

Εγώ πλέον θυμάμαι ότι θέλω να θυμάμαι...... Τα υπόλοιπα τα σημειώνω κάπου.....

papi

χμ οσο καπνιζω,ξεχναω :cry:

tristana

Παρ'όλο που η μνήμη μου είναι... μνημειώδης, σβήνω τους κακοήθεις, τους πονηρούς, τους κακοπροαίρετους και γενικώς τη Σάρα, τη Μάρα (όχι τις γνωστές χεχεχε) και το μπεντ μίτιν και κάνω ντιλίτ στα σκουπίδια που θα λέρωναν το μυαλό μου. Αλέ ιστ της γης οι πικραμένοι, οι αξιοθρήνητοι και κακομοιριασμένοι. (Να περάσω και από τις Ρίμες τώρα που το θυμήθηκα χεχεχεχε)  :lol:  :twisted:  :P  :)

spellbound

Ουσα πρακτικη και ξενερωτη ξεχναω οτι με συμφερει να ξεχασω.. :roll:

sonia

Argiro

Βλέπω πως τελικά κανείς δεν ξεχνάει κατά λάθος. Όλοι επιλεκτική μνήμη έχουμε, άρα δεν μασάμε όταν κάποιος μας λέει "αχ, συγνώμη... το ξέχασα..." :twisted:

papi

ρε γμτ το πρωι εψαχνα να βρω το αυτοκινητο!κλεφτεςςςςςςςςςς :evil:

mourmouritsas

αυτο το αμαξι ολο το χανω!!!!!!!!!!θα παω να παρω καμια δεκαρια να εχω απο γωνια σε γωνια!! :evil:  :hit:

Shadowlord

Τις προαλες ξεχασα οτι ειχα παρει το αμαξι και πηρα ταξι να παω να το παρω...  :shock: :oops:
looooooooooooooooooooooooooooool

Maniat

για θύμισέ μου τ'όνομά σου πρώτα πρώτα
να μη μιλάω με μιαν άγνωστη στην πόρτααααααααααα

ά ρε Καφάση...

534 Επισκέπτες, 1 Χρήστης