Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 862
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 766
  • Total: 767
  • Leon

Τι εχετε να πειτε για τους Κριούς?

Ξεκίνησε από papi, Οκτωβρίου 03, 2005, 09:50:36 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papi

barby

ειναι λιγο εγωιστες και ξερολες.....αλλά απο την αλλη ειναι πολυ τρυφεροι, καλοκαρδοι, ερωτιαρηδες, καλοπερασακηδες και λατρεις της περιπετειας και των αυτοκινητιστικων αγωνων!  :wink:   :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

barby

spellbound

Νικολ...

ΣΥΝΕΛΘΕ!  :twisted:

Labrokratis

Οτι και να λέμε, ο κατάλληλος Κριός  στην ζωή σου, θα μεινει μέσα σου ως η ποιο ζωντανή σου ανάμνηση. Καλή ή κακή εξαρτάτε...

tristana

Αν υποψιαστώ ότι ο Παναγιώτης Τόκος ο ίδιος ανήκει στο τιμημένο μου ζώδιο... ε, θα συνεχίσω να μη πιστεύω στα ζώδια  :P  :twisted:  :lol:

heinrich

από την μεγάλη μου εμπειρία σε κριάρια, έχω βγάλει την εξής γνωμάτευση:

Πρέπει να έχεις την ευκινησία ενός σκιέρ ώστε να αποφύγεις τα κερατά του την κατάλληλη  ωστε να βρει τοίχο.
Kατά τα άλλα πολύ τους γουστάρω. Iδίως όταν παίρνουν αυτό το βλέμμα της αναγνώρισης του λάθους τους

Sophia

Παράθεση από: "heinrich"από την μεγάλη μου εμπειρία σε κριάρια, έχω βγάλει την εξής γνωμάτευση:

Πρέπει να έχεις την ευκινησία ενός σκιέρ ώστε να αποφύγεις τα κερατά του την κατάλληλη  ωστε να βρει τοίχο.
Kατά τα άλλα πολύ τους γουστάρω. Iδίως όταν παίρνουν αυτό το βλέμμα της αναγνώρισης του λάθους τους

Αναγνωρίζουν και τα λάθη τους ????
Ρε τι μαθαίνει κανείς.......

heinrich

Παράθεση από: "Sophia"
Παράθεση από: "heinrich"από την μεγάλη μου εμπειρία σε κριάρια, έχω βγάλει την εξής γνωμάτευση:

Αναγνωρίζουν και τα λάθη τους ????
Ρε τι μαθαίνει κανείς.......

μην το παρατραβάμε....
παίρνουν το ύφος, έχουν το βλέμμα....
οχι και να το παραδεχτούν..... :D  :D  :D

papi

οτι και να λετε μια ζωη απο κατω μας θα ειστε :clown:

766 Επισκέπτες, 1 Χρήστης