Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 610
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Τι εχετε να πειτε για τους Κριούς?

Ξεκίνησε από papi, Οκτωβρίου 03, 2005, 09:50:36 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papi

εγω παντως καλα περναω με το ζωδιο μου!χιχιχι...δεν εχω παραπανω!Ζητω τα κριάριααααααααααααααααααα :lol:

olive

...kai egwwwwwwwwwww!!!!! :bounce:  :bounce:  :bounce:

tristana

Τι έχουμε να σου πούμε; Μα φυσικά τα καλύτερα! Εντελώς αντικειμενικά πάντα! Α, ρε τρελάρα! ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΧΕΧΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ!

Ζήτω μας, λοιπόν! Και ζήτω και στους αποδέλοιπους για να μας χαίρονται!

Πάνω απ'όλα, αλτρουιστές!  :twisted:

papi

πανω απο ολα ειμαστε ΥΠΕΡΑΝΩ!!Ασε που ειμαστε το πρωτο ζωδιο στην κατηγορια και μετα πανε ολα τα αλλα!(δεν το βαλανε τυχαια πρωτο!ζηλειαααααααααααααα τους!χααχαχα :lol: )

olive

........nai...eimaste......prwtoi....xaxaxaxa  : :lol:  :bounce:  :bounce:  :bounce: :

Anonymous

PARA PARA PARA PARA POLY KALO ZODIO!!!!
 :lol:  :lol:  :lol:  :shock:  :lol:  :lol:

pingo

Δεν έχω να πώ τίποτα... :lol:

tristana

Πίνγκο χεχεχεχεχεχεχχεχεχεχχε! Με κάλυψες!

riaghul

εσεις...
αν και πρωτοι.....καλυφθηκατε....( :roll: )

εγω ομως ..αποκαλυπτω!!!

καποιος μου ειπε..οτι η ψυχη μου ειναι ..κριος..

απεραντη ψυχη!!!
Δεν καλυπτεται με τιποτα!!!!!
 :)  :)  :)

chriastina

μια χαρά παιδιά είμαστε
κι επειδή η μια χαρά πάει σετάκι με τις δυό τρομάρες:
πειράζει που είμαστε εγωιστές? ΟΧΙ
και ψιλοαρχηγικούς μας βρίσκω,πειράζει? ΟΧΙ
την κτητικότητά μας που την πάτε? ΔΕΝ πειράζει
να μην πω για την ζήλεια ε?
είμαστε και λίγο πεισματάρηδες?(γαιδουροκέφαλοι είναι το σωστό) ΔΕΝ πειράζει
κ.τ.λ κ.τ.λ κ.τ.λ

ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!

Argiro

Καλοί είσαστε. Λίγο παρορμητικοί, λίγο εγωιστές, λίγο τα παίρνετε στο κρανίο πολλές φορές και παρασύρετε τα πάντα στο πέρασμά σας, κατά τα άλλα, είστε ειλικρινείς, ευθείς και αληθινοί, δεν παίρνετε τα πράγματα και πολύ στα σοβαρά, με λίγα λόγια, είστε αληθινοί.

apol

εγωιστες πολλοι και ξερολες

minoraki

μπορω και εγω να εκφρασω την γνωμη μου για τους κριους, αφου ζω μαζι με εναν κριο πολλα πολλα χρονια.....

:arrow: ειναι λιγο εγωιστες και ξερολες.....αλλά απο την αλλη ειναι πολυ τρυφεροι, καλοκαρδοι, ερωτιαρηδες, καλοπερασακηδες και λατρεις της περιπετειας και των αυτοκινητιστικων αγωνων! (το τι ραχουλες, ποταμακια, βουνα και λαγκαδια εχω περασει τρεχοντας πισω απο τα διαφορα ραλλυ και στην ελλαδα και στο εξωτερικο..δεν λεγεται!)....αυτο ομως ειναι που λατρευω στον εν λογω κριο! το ατιθασο και φιλελευθερο πνευμα του!

papi

ασε που οταν τσακονομαστε ειμαστε και οι πρωτοι στο να συνχωρισουμε..ειτε ειναι δικο μας το λαθος ειτε ειναι του αλλου....
και ασε που ποναμε πολυ και στεναχωριομαστε...μπουχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ (ποιος με ακουει;;ουααααααααααααααααααααααα μπουχουυυυυυυυυυυυυυυυυυ) :cry:  :evil:

Argiro

Ναι, για σας η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται ζεματιστό. Δεν καταλαβαίνετε αυτά περί κρύων πιάτων και τα τοιαύτα...

567 Επισκέπτες, 2 Χρήστες