Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 610
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Τι εχετε να πειτε για τους Κριούς?

Ξεκίνησε από papi, Οκτωβρίου 03, 2005, 09:50:36 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

Παράθεση από: "papi"ασε που οταν τσακονομαστε ειμαστε και οι πρωτοι στο να συνχωρισουμε..ειτε ειναι δικο μας το λαθος ειτε ειναι του αλλου....
και ασε που ποναμε πολυ και στεναχωριομαστε...μπουχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ (ποιος με ακουει;;ουααααααααααααααααααααααα μπουχουυυυυυυυυυυυυυυυυυ) :cry:  :evil:
εγω σε ακουω παπακι μου....και βεβαια εσεις οι κρυοι συγχωρειτε αμεσως....και στενοχωριοσαστε παρα πολυ! αυτο ειναι κατι που ξεχασα να αναφερω πιο πανω.....ξερω πολυ καλα το ποσο τρυφερη καρδουλα εχετε.....ποσο πονατε και λυπαστε τον συντροφο σας....οταν ομως τον αγαπατε πραγματικα! και αληθινα....βαθεια! τα συναισθηματα σας ειναι μοναδικα τοτε!

papi

Anonymous

Παράθεση από: "Αργυρώ"Καλοί είσαστε. Λίγο παρορμητικοί, λίγο εγωιστές, λίγο τα παίρνετε στο κρανίο πολλές φορές και παρασύρετε τα πάντα στο πέρασμά σας, κατά τα άλλα, είστε ειλικρινείς, ευθείς και αληθινοί, δεν παίρνετε τα πράγματα και πολύ στα σοβαρά, με λίγα λόγια, είστε αληθινοί.

Με κάλυψες με τα παραπάνω...και όντως έτσι είμαστε.

Παράθεση από: "minoraki"και ξερολες.....

Όχι όλοι γλυκιά μουυυυυ .....  ]

kitty!

Λιιιιιιιιιγο ξεροκέφαλοι θα έλεγα...( αν πάρω από τον πατέρα μου... ]

Labrokratis

Καλοί ειμαστε....
Σε μικρή ηλικία θέλουμε να μεγαλώσουμε γρήγορα και σε μεγαλύτερη αποφασίζουμε να γυρίσουμε στα παιδικά μας χρόνια...

Ο 20αρης με την 32αρα? Κριός είναι
Ο 40αρης με την 20αρα? Κριός ειναι

Και φυσικά τα ξέρουμε όλα και έχουμε άποψη. Και φυσικά, με συνοπτικές διαδικασίες, θάνατος σε όσους δεν συμφωνούν μαζί μας.

Ολοκληρώνοντας, οι άντρες Κριοί έχουν ξαδέλφους τους Σάτιρους της Αρχαιότητας ενώ οι γυναίκες την Μεγ. Αικατερίνη του Βυζαντίου!

apol

papi

μην ακουω τρελλα!ακου εκει απιστοι!Οτι μας κερατωνουν καργα,αυτο πες.

Labrokratis

Απιστοι; Οι Κριοί άπιστοι;
Τα έχεις μπερδέψει. Οταν ο Κριος δεσμευεται, είναι εκει.
Η σαρκική απιστία ειναι χαρακτηριστικό των ζωδίων του αέρα και η πνευματική απιστία χαρακτηριστικό των ζωδίων του νερού.
Οι πλέον πιστοί ειναι τα ζώδια της Γης και "ιδιόρρυθμα" πιστοί είναι τα ζώδια της φωτιάς.

Anonymous

Συμφωνώ!!
Άπιστοι δεν είμαστε όλοι αλλά κάποιοι από μας ]

Argiro

ΠαράθεσηO Lambrokratis είπε:

Και φυσικά τα ξέρουμε όλα και έχουμε άποψη. Και φυσικά, με συνοπτικές διαδικασίες, θάνατος σε όσους δεν συμφωνούν μαζί μας.
[/b]

Τότε θα πρέπει να εξαφανίσετε τους Λέοντες. Ξέρεις πως διατείνονται ότι υπάρχει μόνο η δική τους γνώμη και η λάθος...

Prozac

Βασικά, να σου πω...

...υπομονή κάνουμε  :D

minoraki

Παράθεση από: "apol"kai apistoi
απιστοι? τι λες καλε! καμμια σχεση οι κριοι με την απιστια....τουλαχιστον αυτο εχει αποδειξει η μεχρι τουδε πειρα μου στην συναναστροφη μου με εναν κριο!

apol

δημοσκοπηση  ερευνα με δειγμα ενος ατομου δε νομιζω να ειναι και τοσο αντιπροσωπευτικη.........

tristana

Απ, αν και έχεις δίκιο... επειδή δεν μας συμφέρει δεν δεχόμαστε την άποψή σου με συνοπτικές διαδικασίες. ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ!

(Ψιτ, εσύ... εσένα λέω. Τα βλέπεις; Πιστή λέει το ζώδιό μου. Επιστημονικά πράγματα όχι αηδίες. Οπότε σταπ δε γκρίνια, ΟΚ; ΧΕΧΕΧΕ)

pingo

Κάντε καμιά ερώτηση για τους δίδυμους να αρχίζω να κράζω  (είναι η μέρα σήμερα του κραξίματος)   :lol:  :lol:

579 Επισκέπτες, 2 Χρήστες