Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 700
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 726
  • Total: 726

Μια σκέψη...

Ξεκίνησε από gon, Οκτωβρίου 04, 2005, 04:46:39 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

gon

Ονειρεύεσαι να πιεις από τα χείλη της, να μυρίσεις τα μαλλιά της να αγγίξεις το προσωπό της, να της υποσχεθείς ένα ταξίδι στα αστέρια όμως φοβάσαι, φοβάσαι μήπως δεν είσαι το όνειρο που θα 'θελες...

Sotis

καλα  εγω  ειμαι  το  ονειρο.... :wink: σε  ολες  της   γυναικες.... :sonstige:  :knee:

gon

Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΑΓΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ. Η ΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑ ΣΑΝ ΤΟ ΠΕΥΚΟ. ΤΟ ΠΕΥΚΟ ΕΙΝΑ ΜΑΥΡΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΓΡΙΟΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΑΝΘΙΣΕΙ.
ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ????

minoraki

Παράθεση από: "Sotinolka"καλα  εγω  ειμαι  το  ονειρο.... :wink: σε  ολες  της   γυναικες.... :sonstige:  :knee:
λευτεριδιον.....χιχι! ο,τι πεις εσυ κουκλε μου!  :D  :D  :D

apol

εγω δεν ειμαι ονειρο ειμαι σηριαλ με τετραψηφιο αριθμο επεισοδειων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gon

"Ο έρωτας είναι έρωτας, τίποτα περισσότερο και τίποτα πιο λίγο. Αυτό το περισσότερο είναι τόσο μεγάλο, όσο και η δύναμη της ζωής που μας έφερε έως εδώ. Και επίσης το "πιο λίγο" είναι πάλι μεγάλο, ώστε να μη χωράει ούτε μέσα σε μια καρδιά, σε ένα μυαλό ή ούτε έστω στους μυς μας. Είναι αυτό που μας ξεπερνάει σε όλα και ξεχειλίζει από παντού. Είναι αυτό που δεν κρύβεται με τίποτα, ούτε και μπορεί"

726 Επισκέπτες, 0 Χρήστες