Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 700
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 689
  • Total: 690
  • Leon

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ..........

Ξεκίνησε από Evitaki, Οκτωβρίου 07, 2005, 12:02:28 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Evitaki

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΖΩΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑς Κ ΓΙΑΤΙ????????????????

papi

pingo

Μπορώ να κράξω;;;;;;Ωραία  :lol:

Οι ΔΙΔΥΜΟΙ μακράννννννννννννννν
Είναι διπρόσωποι...μπορεί να αργήσουν, αλλά 100% θα στην κάνουν την λαδιά...είτε σε φιλικό είτε σε ερωτικό επίπεδο...
Και δεν το λέω έτσι...έχω στοιχεία...όλοι οι δίδυμοι που έχω γνωρίσει μου την έχουν φέρει σε κάποια φάση, και δεν είναι λίγοι...αν θυμάμαι καλά είναι 5 (αρκετοί όμως για την ζωή μου)...και από τότε ακούω δίδυμοι και φεύγω...ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ  :twisted:  :evil:  :twisted:  :evil:  :twisted:  :evil:

apol

δεν νομιζω οτι φταιει το ζωδιο οταν καποιες ανθρωπινες συμπεριφορες ειναι κακες...............

junkie

Παράθεση από: "pingo"Μπορώ να κράξω;;;;;;Ωραία  :lol:

Οι ΔΙΔΥΜΟΙ μακράννννννννννννννν
Είναι διπρόσωποι...μπορεί να αργήσουν, αλλά 100% θα στην κάνουν την λαδιά...είτε σε φιλικό είτε σε ερωτικό επίπεδο...
Και δεν το λέω έτσι...έχω στοιχεία...όλοι οι δίδυμοι που έχω γνωρίσει μου την έχουν φέρει σε κάποια φάση, και δεν είναι λίγοι...αν θυμάμαι καλά είναι 5 (αρκετοί όμως για την ζωή μου)...και από τότε ακούω δίδυμοι και φεύγω...ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ  :twisted:  :evil:  :twisted:  :evil:  :twisted:  :evil:

Συμφωνώ απολύτως!!!!!!!!!!!!!  Προπάντων στο ότι είναι διπρόσωποι...

Argiro

Δεν υπάρχουν καλά και κακά ζώδια, παρά μόνο ζώδια που ταιριάζουν με το δικό μας ή όχι. Όσο για τους Διδύμους δεν είναι διπρόσωποι, απλώς έχουν την τάση να μην μπορούν να κατασταλάξουν εύκολα σε μια γνώμη και μια συμπεριφορά. Είναι δηλαδή μεταβλητοί χαρακτήρες. Αν όμως δεν υπήρχαν άνθρωποι μεταβλητοί, τότε ο κόσμος θα ήταν μονότονος και δεν θα μπορούσε να έχει καμία εξέλιξη. Ο προορισμός δηλαδή των μεταβλητών, είναι να αλλάζουν τις παγιωμένες καταστάσεις, να τις μεταβάλλουν και να τις εξελίσσουν.

eye_

an kai den polipisteuw se auta... ka8e ti diproswpo einai kai apokroustiko.. sinepws.. oi didimoi???

Argiro

Αυτά τα λέει κάθε Κριός που σέβεται τον εαυτό του και δηλώνει: "αυτός είμαι και σε όποιον αρέσω". Όμως τα μεταβλητά δεν ξέρουν καταβάθος ποιοι είναι και ούτε είναι κάτι συγκεκριμένο. Πώς λοιπόν να συμπεριφερθούν έτσι; Αν δεις το θέμα λίγο πιο πλατιά, θα καταλάβεις πως έτσι είναι η φύση τους, δεν είναι διπρόσωποι. Απλώς δεν ταιριάζουν με άτομα απόλυτα.

eye_

san krios adiaforw gia tetoia atoma.. de mou kanoun.. kai egw ekptwseis sta pisteuw kai sta idanika mou de kanw..

papi

θα συμφωνισω οτι δεν ειμαστε ετσι οπως λεγοντε αλλα ξερετε κατι?
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΖΩΔΙΟ!!!χαχαχαχα

ΚΑΙ ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! (δεν το βαλανε τυχαια!χιχιχιχι)

Φιλακιααααααααααααααααααα πολλαααααααααα

fmas

Λίγα λόγια για τα κριάρια μην το κάνω καλοκαιρινό εδώ μέσα!!!

Evitaki

διδυμακια  ενα γνωρισα κ τον παντρευτηκα  ως ποτε εμενα δεν με χαλασε καθολου
κριαρια μια λεξη απαπαπαπαπαπαπαπ τα ανισορροπα
κ το τριτο κ το χειροτερο μακρυα απο τοξοτες
αποφυγη οπως ο διαολος το λιβανι σε τετοιο σημειο μιλαμε

gon

Καλησπέρα  εγώ νομίζω ότι είναι ο υδροχόος

Sotis

τα  τιγρακια....... :wink:

Evitaki

κ εγω ποθ νομιζα οτι ηταν τα νιαουριδια......... :P  :P  :P  :P  :P  :P

689 Επισκέπτες, 1 Χρήστης