Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 686
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 713
  • Total: 714
  • Leon

Aν ο/η πρωην σας φλερταρε μπροστα σας με τον/την..Θα σας...

Ξεκίνησε από papi, Οκτωβρίου 10, 2005, 12:14:10 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papi

χμ σκεφτομαι οτι αν λετε οτι υπαρχει φιλια μετα απο μια σχεση ε?σωστα?πως θα το βλεπατε αν ο/η πρωην σας φλερταρε μπροστα σας με τον.../την.....

Θα σας πονουσε αυτη η σταση?και μιλαω για ενα δυνατο φλερταρισμα με παθος.Ποια θα ηταν η αντιδραση σας?
Εγω ειλικρινα δεν ξερω πως θα αντιδρουσα...θα μου ερχοταν καπως περιεργα...και να σου λενε κατσε και κοιτα!(για φαντασου!)

fmas

Πρώην?????? Δεν με νοιάζει... Ας ασχοληθεί με ότι θέλει....... Αν όμως ήταν νυν εκείνη την στιγμή θα το έπαιζα κινέζος αλλά μετά θα περνούσε την έξοδο της πόρτας με κατεύθυνση το σπίτι της μητέρας της ή όπου αλλού επέλεγε.....

papi

fmas δεν λεω για την νυν,αλλα για την πρωην που τυνχανει να ειναι φιλη και σου παιζει παχνιδι μπροστα στα ματια σου.(Η νυν και βεβαια θα φαει σουταρισμα!μα ο καθενας το ιδιο θα εκανε βρε fmas)
Αλλα εδω μιλαμε για αλλη περιπτωση.

kathreftis

pws  8a   i8eles  na  niosi  i  prwin  sou  an  se  eblepe  na  flertaris  
kapia  ali  mprosta  tis  ?

oxi  biastikes  kai  di8en  apantisis .

ite  mas  aresei  ite  oxi  o/h  prwin  einai  prwin  kai   h  zwh  sinexizete
exei  ta  idia  dikeomata  me  esena  stin  diekdikisi  tis  eftixias  i  esto  
tis  efimeris  xaras  .

egw  nomizw  oti   an  den  enio8a  oti  8elw  na  eimaste  mazi   akoma  
8a   xeromouna  pou  sinexizei  tin  zwh  tis  kai  an  mporousa  na  tin  
boh8isw  8a  to   ekana

an  pali  den  tin  eixa  kseperasi  8a  ponaga  pou  blepw  oti  psaxni  
alou  ayto  pou  exei  anagki   aporiptontas  emena  .....
alla  .......................   sinexizw   panta  .

kaneis  den  einai  kanenos .-

papi

μαλλον δεν το εγραψα σωστα?αχμ!ισος.Λοιπον.
Πως θα το βλεπατε αν ο/η πρωην σας φλερταρε μπροστα σας,που εννοειτε οτι εκεινη την στιγμη ειναι μαζι σας και που εννοειτε οτι ειναι ΦΙΛΟΣ/ΦΙΛΗ σας.

Πχ να το φερω πιο κοντα το θεμα.
Ειστε σε ενα παρτυ,και βλεπετε την/τον πρωην (που τωρα ειναι φιλη/φιλος σας)να φλερταρει Παθιασμενα καποιον/καποια,πως θα αντιδρουσατε?Που στην ουσια ειχατε δεσει την ζωη καποτε μαζι Επισεις δεν μιλαω για τις νυν σχεσεις σας!

freak

με καλυψε ο καθρεφτης απολυτα.. κ για το συγκεκριμενο δικο μου παραδειγμα δεν με ενοχλει καθολου. ισα ισα που χαιρομαι να την βλεπω κ ευτυχισμενη. μαλιστα με οσους απο αυτους που φλερταρε η την φλερταραν ταιριαζε η ταιριαζει κ η ιδιοσυγκρασια μας καναμε η κανουμε παρεα...  

συντροφικα.

apol

μια ψιλοενοχληση μπορει νατην ειχα

avra

Αν πραγματικά είναι πρώην...και είχε φύγει τέλείως από μέσα μας....τότε κανένα πρόβλημα.....
Το θέμα είναι οτι πολλές φορές το κάνουν οι νυν......εκεί τι κάνεις?

papi

το θεμα ειναι αν πονας που βλεπεις ολο το σκηνικο μιας και ειναι πρωην και να φιλιετε παθιασμενα και εσυ τυνχανει να κοιτας.Σιγουρα η ζωη συνεχιζεται οπως ειπαν ο καθρεφτης και φρεακ,αλλα οσο να'ναι ποναει,απλα δεν θελουμε να το παραδεχτουμε.

pingo

Avra συμφωνώ μαζί σου...όταν το κάνουν οιο νυν...τότε τί κάνεις άραγε;

papi

χμ.....πχ ενας ειδε την κοπελα του να φλερταρει με καποιον αλλον και την στραγγαλισε!!τωρα ειναι στην φυλακη ο τυπος!

chriastina

για νυν ...... δεν σηκώνω κουβέντα,φυλακή μπορεί να μην πάω αλλά κάπου θα αφήσω την "υπογραφή μου"  :evil:
για πρώην .....έχεις δίκιο papi πονάει γμτ, γι αυτό και σε άλλο topic επιμένω πως φιλίες με πρώην δεν τις μπορώ (εγωιστικότατο,το ξέρω,αλλά κι έτσι μ΄αγαπώ)

junkie

Αν ήταν πρώην ποιός ο λόγος να με πειράξει??  Και στην περίπτωση που με ενοχλούσε δεν θα έκανα τίποτα, απλώς θα έφευγα από εκεί για να μην βλέπω τί κάνει...Αλλά για να είναι πρώην σημαίνει πως κάτι δεν μου άρεσε οπότε κα έγινε πρωην,ετσι δεν θα με ένοιαζε αν ήταν με ά΄λλη ή κολουσε σε άλλη,δικαίωμα του στο κάτω κάτω.
Αλλά αν ήταν νυν και το έκανε ...Αφήστε καλύτερα να μην πω τί θα είχε γίνει.......
 :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

gbyzf1000

minoraki

κακα τα ψεμματα.....και τους πρωην και τους νυν ποναει.....βεβαια η ενταση του πονου εξαρταται απο το ειδος της σχεσης που υπηρχε/υπαρχει.....εξαρταται απο τα συναισθηματα και κατα ποσον η σχεση ειναι ή ηταν δυνατη!

713 Επισκέπτες, 1 Χρήστης