Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 486
  • Total: 486

Aν ο/η πρωην σας φλερταρε μπροστα σας με τον/την..Θα σας...

Ξεκίνησε από papi, Οκτωβρίου 10, 2005, 12:14:10 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

victoria

Για τον/την νυν ειναι πονος καρδιας
για τον/την πρωην ειναι πονος εγωισμου
Τωρα αν εξακολουθει να μας ενδιαφερει ο/η πρωην ειναι ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ (που εξακολουθουμε να ειμαστε μαζι εστω και σαν φιλοι)

papi

Enia

λοιπόν, θα δώσω μια άλλη διάσταση στο θέμα...

[size=18]αν ο/η πρών σου φλέρταρε με την/τον κολλητή/ό σου!!??[/size]

ένα ελάχιστο δείγμα του παραπάνω μου είχε τύχει και το σκεφτόμουν καιρό τώρα να το βάλω θέμα, αλλά κάπου ξεχάστηκε...
στην περίπτωσή μου μάλιστα δεν ήταν καν φλερτ, απλώς μια προσπάθεια προσέγγισης από μέρους του πρώην.
και να διευκρινίσω πως ήταν πολύ κοντά στον χωρισμό μας, και αφού εκέινος μου είχε δώσει τα παπούτσια στο χέρι -επομένως και με πονούσε ακόμα, και ούτε είχα δει εκείνο το κάτι που δεν μου άρεσε όπως λέει και η junkie.
σαφέστατα με πείραξε που δεν σήμαινα για εκείνον ότι εκείνος για μένα, και με είχε πληγώσει, αλλά το να ψάχνει να βρει κάτι άλλο ήταν δικαίωμά του. μου είχε δηλώσει ευθαρσώς πως δεν του κάνω, και του είχε γυαλίσει η φίλη μου. ε, τι να κάνω, δεν είχε κάνει και κάτι κακό, πώς να τα βάλω μαζί του!? από μέσα μου όμως έβραζα με την πιθανότητα να γίνει κάτι! και αυτό που με τρόμαζε περισσότερο ήταν η αντίδραση της φίλης μου! νομίζω πως αν είχε γίνει κάτι δεν θα της το συγχωρούσα εύκολα! φυσικά η συγκεκριμένη είναι λογικός άνθρωπος, και όχι μόνο δεν ενέδωσε, αλλά με βοήθησε να δω και εκείνο το κάτι που με χάλαγε στον σθγκεκριμένο άνθρωπο. και από τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα αν φλερτάρει με οποιανδήποτε, ακόμα και μπροστά μου. ίσα ίσα που του εύχομαι να βρει σύντομα αυτό που ψάχνει.

chriastina

πολύ πολιτισμό βλέπω και δεν αντέχω....
εγώ θα συγχιζόμουν αν φλερταρε την καλύτερή μου φίλη,ακόμα και τον καλύτερό μου φίλο!
 :wink: τα δικά μου τα "καλύτερα" είναι ΔΙΚΑ ΜΟΥ! :evil:
(κι αυτό εγωιστικό το βρίσκω,αλλά.....κι έτσι μ΄αγαπώ!) :lol:

selene

Εξαρτάται από τη χρονική στιγμή που γίνεται το σκηνικό!!Αν είμαστε χωρισμένοι κάνα μήνα μόνο, θα είχα αφρίσει κ θα ήθελα να τον σπάσω στο ξύλο!!Αν ήταν μετά από κάνα εξάμηνο ή χρόνο, όλα ΟΚ κανένα απολύτως πρόβλημα!!Αρκεί να είχε ξεπαραστεί η κατάσταση!Κ σε ένα μήνα δεν ξεπέρνας τον άλλον!!Μη λέμε μπούρδες τώρα!Άμα φλερτάριζε τη φίλη μου, θα έσπαγα τα δικά της μούτρα αν ενέδιδε σε εκείνον!! 8)  8)

486 Επισκέπτες, 0 Χρήστες