Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 649
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 612
  • Total: 613
  • Leon

riaghul....η υπεροχη γυναικα....

Ξεκίνησε από minoraki, Οκτωβρίου 10, 2005, 09:29:43 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papi

αααααααααα ωραιααααααααααα γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τον αλλο μηνα λεω να παω Καστορια στην κολλητη μου για πσκ.Παμε?εκει να δεις ομορφα τοπια!ασε που εκει θα εχουν αναψει τα τζακια χιχιχιχι μακιαααααααααααα  :oops:  :D

minoraki

επανερχομαι παλι στη μαρια.
το σαββατο πηρα ενα μηνυμα στο κινητο μου απο το μαρακι μας, το οποιο με πληροφορουσε οτι, στις 1.30 το μεσημερι του σαββατου η ΕΤ3 θα προεβαλε κατι ενδιαφερον.
πραγματι καθησα μπροστα στην τηλεοραση και περιμενα με ανυπομονησια να δω περι τινος επροκειτο. ηταν ενα αφιερωμα στους ελληνες εθελοντες. το ονομα της μαριας μας αναφερθηκε αρκετες φορες. οι ελληνες εθελοντες, αυτοι οι ανθρωποι που με κινδυνο της ζωης τους, αφειλοκερδως και χωρις καμμια κρατικη μεριμνα, ξεκινουν για το ταξειδι τους στα συνορα του αφγανιστα με το πακισταν, για να δωσουν την βοηθεια τους στα παιδια που ζουν εκει και γενικως σε ανθρωπους που χρειαζονται φαρμακα, φαγητο ακομα και νερο. ενιωσα πολυ μεγαλη συγκινηση. οι ανθρωποι που ζουν εκει υπερηφανευονται οτι ειναι απογονοι του μεγαλου αλεξανδρου. με την σειρα μου ενιωσα και εγω, εκτος απο την συγκινηση, ενιωσα υπερηφανη πρωτον για τους ελληνες εθελοντες και ειδικωτερα για την μαρια μας και δευτερον για τους ανθρωπους αυτους που ζουν τοσο απομακρυσμενοι, ξεκομενοι απο τους παντες και τα παντα και ομως συνεχιζουν να επιμενουν στην ελληνικη καταγωγη τους.
μαρακι μου, σε χαιρομαι και σε ζηλευω λιγο.....
μακαρι να ειχα τα κοτσια σου και το κουραγιο σου να κανω και εγω κατι τετοιο.....εγω κανω κατι πιο ευκολο.....εθελοντικα δινω την βοηθεια μου στο "χαμογελο του παιδιου", οποτε και οταν μπορω.....τωρα που θα παρω συνταξη ελπιζω και ευχομαι να εχω περισσοτερο χρονο.
η μαρια μας, τις παραμονες των χριστουγεννων φευγει για την υεμενη για να δωσει και παλι την βοηθεια της στους εκει ανθρωπους.
μαρακι μου, σου ευχομαι καλο ταξειδι, καλο κουραγιο, και καλα χριστουγεννα.
πολλα φιλια
Π Ο Λ Λ Υ!

Bijoux

Παρόλο που λείπει η ανθρώπινη επαφή
μέσω του α33
παρατηρώ μια υπέροχη κυρία
που την εκτιμώ πολύ..

νιώθω την ανάγκη να σου πω { και για αυτά που γραψε το μινοράκι }
ένα μπράβο σου
και ένα γμτ υπάρχουν ακόμη άνθρωποι :)

612 Επισκέπτες, 1 Χρήστης