Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 649
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 617
  • Total: 618
  • Leon

riaghul....η υπεροχη γυναικα....

Ξεκίνησε από minoraki, Οκτωβρίου 10, 2005, 09:29:43 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

:D που ηλθε απο την πατρα για την συναντηση του σαββατου 8/10/05!
και ηταν ετσι ακριβως οπως την ειχαμε φανταστει απο τα γραφομενα στο φορουμ και ολοι οσοι ειχαμε την τυχη να επικοινωνησουμε τηλεφωνικα μαζι της! ηρεμη, αξιοπρεπης, μια πραγματικη κυρια!θεωρω τον εαυτο μου πολυ τυχερο που την γνωρισα και που ανταποκριθηκε στην φιλια μας! ειναι αξια σεβασμου, αφου δινει την αγαπη της, την προσοχη της, το ενδιαφερον της σε παιδια, γυναικες, απορους και γενικα σε ανθρωπους που εχουν αναγκη απο ανθρωπιστικη βοηθεια! ειδαμε στα ματια της την αγωνια της για τον σεισμο των 7.5 ριχτερ που επληξε πριν απο δυο ημερες το πακισταν! ειναι η περιοχη που η μαρια μαζι με τους <<ελληνες εθελοντες>>, επισκεπτεται καθε καλοκαιρι! και ποσα δεν μας ειπε για τους μακρινους αυτους συνανθρωπους μας που τοσο δοκιμαζανται καθε λιγο και λιγακι! για την φιλη των καλάς.....που θεωρουνται απογονοι του μεγαλου αλεξανδρου.....για το εργο που προσφερουν οι ελληνες εθελοντες εκει!
 : μαρακι μας, ηπιαμε στην υγεια σου απο το ποτο που μας εφερες.....το υπολοιπο το φυλαξα μεχρι την επομενη φορα που θα ελθεις για να το αποτελειωσουμε μαζι.....νασαι παντοτε καλα και παντοτε τοσο δυνατη για να δινεις βοηθεια και ανακουφιση σε αυτους τους δυστυχους ανθρωπους.....πολλα φιλια απο ολους οσους βρεθηκαμε το σαββατο μαζι και ειδικοτερα απο μενα! Π Ο Λ Λ Υ!

chriastina

.....και για τον μαγικό σάκο,τι έχεις να πεις?
Από την ώρα που ήρθε μέχρι που έφυγε μας είχε και μια έκπληξη!
Όσοι δοκίμασαν την μουσταλευριά της θα την θυμούνται για πάντα!
Όλοι συγκινηθήκαμε με τα πολύχρωμα πλεκτά ζωνάρια που μας έφερε απο τους Καλάς και όπως χαρακτηριστικά μας είπε : "τα φτιάχνουν τα παιδιά μου"......
Φεύγοντας μας άφησε και ένα μπουκάλι Πατρινό ποτό.

Η σκέψη σου και η ολοφάνερη διάθεσή σου να μας ευχαριστήσεις πραγματικά μας σκλάβωσε!
Να΄σαι πάντα καλά.......

Anonymous

Παράθεση από: "chriastina".....και για τον μαγικό σάκο,τι έχεις να πεις?
Από την ώρα που ήρθε μέχρι που έφυγε μας είχε και μια έκπληξη!
Όσοι δοκίμασαν την μουσταλευριά της θα την θυμούνται για πάντα!
Όλοι συγκινηθήκαμε με τα πολύχρωμα πλεκτά ζωνάρια που μας έφερε απο τους Καλάς και όπως χαρακτηριστικά μας είπε : "τα φτιάχνουν τα παιδιά μου"......
Φεύγοντας μας άφησε και ένα μπουκάλι Πατρινό ποτό.

Η σκέψη σου και η ολοφάνερη διάθεσή σου να μας ευχαριστήσεις πραγματικά μας σκλάβωσε!
Να΄σαι πάντα καλά.......

Tentoura to lene, chistina kai einai monadiko  :)  :)  :)  :)

minoraki

κρις! αφησα και κατι να γραψει και καποιος αλλος! δεν ηθελα να τα γραψω ολα εγω, η πολυλογου!  :D

chriastina

ricky
είχα πιεί αρκετά για να θυμάμαι και την ονομασία του.....ευχαριστώ για την πληροφορία......όσο για την μοναδικότητά του "αν δεν παινέψεις το σπίτι σου....."

Argiro

Πάρα πολύ καλή. Ελπίζω να την ξαναδούμε συντομα.

riaghul

Παράθεση από: "chriastina".....και για τον μαγικό σάκο,τι έχεις να πεις?
Να΄σαι πάντα καλά.......

Για τη Μary Poppins......λετε??

Τι λετε βρε παιδια??
Εγω χαρηκα που σας γνωρισα....
Κι εσεις να ειστε καλα...

Εγω εξ'αρχης ειπα..
Κατα πρωτον δηλωσα καταγωγη...(μουσταλευρια,ποτο)
Μετα δηλωσα ενδιαφεροντα...(ζωνες και πληροφοριες)
Και μετα απηλθον ΚΑΤΑευχαριστημενη...!!!
Γιατι η ομορφια ...Ναι η ΟΜΟΡΦΙΑ...ειναι αυτη που δεν κρυβεται...
 :)  :)  :)
κι ας λενε αλλοι για τον παρά...ή για το βηχα...γιατι αυτα ερχονται και παρερχονται...ακομα κι ο ερωτας..
Η ΟΜΟΡΦΙΑ ομως...ειναι κατι που μενει μεσα μας και μας χαρακτηριζει..αναβει μια σπιθα..
Να ειστε ολοι καλα..
Φιλακια ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ

chriastina

κάθε άνθρωπος κρύβει μια ομορφιά μέσα του,
η διαφορά με εσένα riaghul είναι πως δεν φοβάσαι να την δείξεις,δεν την κρύβεις,την μοιράζεσαι απλόχερα με όλους........και η ομορφιά σου αποκτά δύναμη και πραγματική αξία!

minoraki

Παράθεση από: "chriastina"κάθε άνθρωπος κρύβει μια ομορφιά μέσα του,
η διαφορά με εσένα riaghul είναι πως δεν φοβάσαι να την δείξεις,δεν την κρύβεις,την μοιράζεσαι απλόχερα με όλους........και η ομορφιά σου αποκτά δύναμη και πραγματική αξία!
:D  γι αυτο ειναι ομορφο το μαρακι....γιατι ολη της την ομορφια την βγαζει προς τα εξω.....λαμπει ολοκληρη!

xhmeia

τωρα που διαβασα πως ηρθε κ η ria.........που δεν ειναι ευκολο να τη συναντησεις?
τι κριμα που δεν ηρθα  :cry:

μινορακι περαστικα κοριτσι  μου .....ευτυχως δεν χανεις το χιουμορ σου

minoraki

ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου βρε τζουτζουκα μου για τα περαστικα μου.....ενα απλο στραμπουληγμα του ποδιου μου και μια "ελευθερη" πτωση (οπως ειπε και η κρις, η οποια δεν καταλαβε πως βρεθηκα απο την μια στιγμη στην αλλη τεζα στον δρομο.....η φουκαριαρα εβαλε μια φωνη "δεν το πιστευωωωωωωω" και τρομαξε παρα πολυ!) δεν θα με κανουν να χασω το χιουμορ μου.....αντιπετωπιζω πολυ σοβαροτατες καταστασεις, οποτε αυτο ειναι μονον ενα πταισματακι!

:arrow: και παγματικα εχασες που δεν γνωρισες την ρια μας! ας ελπισουμε οτι θα την συναντησουμε και παλι το συντομωτερο δυνατον!

papi

αν και δεν την ξερω απο κοντα την Ρια μας...εχω να πω οτι ειναι μια ΥΠΕΡΤΑΤΗ Κυρια...(Μια λεξη τα λεει ολα)Να’σαι παντα καλα ριακιιιιι μουυυυ(helpppppppp ριαααααα θελωωωωω θελωωω το σκαφος :twisted: )πολλα πολλα φιλιααα Μαρακι :oops:  :D

Argiro

Καλή μου riaghul,  πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σου; Σε θέλω σχετικά με τα προσπέκτους που μας έδωσες, αυτά για τους Καλάς. Προσπαθώ να σου στείλω μήνυμα, αλλά δεν έρχεται και σε θέλω οπωσδήποτε γι αυτό το θέμα.

papi

ριααααααααααααααααααααααααα παμε για ρεικιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μακιααααααααααααααα :oops:  :D

riaghul

παπακι μου...γλυκο...
ειναι εκεινο το σκαφακι που λεγαμε...κι ολο με θυμασαι..και με φωναζεις...
ε?.. :)  :)

Ακου..στο Ρεικι.....εχω παει...

αλα αν θες..παμε για ..ρεικια.... :)

εκδρομουλα κανεις και για αυτα..
σε ποταμακια και ρυακια... :)
και θα σε προσεχω πολυ....σου λεω...για να μη σε παρει το ποταμακι...

φιλακια... :)  :)

617 Επισκέπτες, 1 Χρήστης