Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 918
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 534
  • Total: 534

τι αναζητουμε στο δικτυο περα.................

Ξεκίνησε από apol, Οκτωβρίου 11, 2005, 03:25:47 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

apol

τι αναζητουμε στο δικτυο περα απο τις επιστημονικες , επαγγελματικες και γενικωτερα  πασης φυσεως πληροφοριες..........γιατι σερφαρουμε ατελειωτες ωρες.....................τι ψαχνουμε...............τι αναγκες προσπαθουμε να καλυψουμε....τι ειδους σχεσεις αναπτυσσουμε με τα αλλα μελη ............  ποσο αληθεια υπαεχει........τι μενει στο τελος........
ας καταθεσουμε τις αποψεις μας σχετικα με το θεμα με διαθεση να εξαγουμε χρησιμα συμπερασματα.........

papi

Το νετ ειναι εθισμος και ετσι καθομαστε με τις ωρες και σερφαρουμε...ασε που σου περναει κατι απο το μυαλο και αμεσως τρεχουμε σε μια μηχανη αναζιτησης να το βρουμε...που αυτο μπορει να ειναι ειτε πονηρο ειτε επιστημονικο ειτε κατι αλλο.Βεβαια εκτος απο ολα αυτα ψαχνουμε παραλληλα να μιλησουμε και να γνωρισουμε ανθρωπους απο ολη την γη,στο να μπουμε σε ενα τσατ που θα εχει καμερα και φωνη ή σε απλα τσατ.

[θελω να γραψω και αλλα δεν προλαβενω...ισος αργοτερα]

Argiro

Αν ψάχνεις κάτι το επιστημονικό ή κάτι άλλο καλά είναι. Αν ψάχνεις όμως κάτι  πονηρό, το μόνο που θα βρείς είναι τίποτε dialers, οι οποίοι θα πάρουν τηλέφωνο στο Τιμπουκτού από το δικό σου τηλέφωνο και μετά, όταν έρθει ο λογαριασμός του ΟΤΕ, θα πέσεις κάτω ξερός...

papi

αν εχεις adsl δεν σου ερχετε τπτ απο τα παραπανω!χιχιχιχι :P  :lol:

Argiro

Έχω το spybot και το Αd-Aware και δεν μένει τίποτα μέσα στον υπολογιστή από τέτοια τρελά.

apol

μονο αυτα αναζητουμε.........

Bijoux

απολ σε εμπνέω ε;;;

μα φυσικά σεξ χεχεχεχε

και αν σοβαρευτώ ίσως απαντήσω κάποτε :P  :P

apol

οντως την ιδεα για το θεμα μου την εδωσες εσυ................ομως συνεχιζεις να με μπερδευεις......................σ αρεσουν τα παιχνιδακια  μου φαινεται......

Bijoux

Παράθεση από: "apol"οντως την ιδεα για το θεμα μου την εδωσες εσυ................ομως συνεχιζεις να με μπερδευεις......................σ αρεσουν τα παιχνιδακια  μου φαινεται......

apol μπορεί να ψάχνεις την έκπληξη του απρόβλεπτου
αλλά για μένα έχουν γίνει όλα προβλέψιμα
οπότε τη δεδομένη στιγμή δεν ψάχνω τπτ
παλιότερα κάτι γύρευα, μπορεί να το βρήκα αλλά δεν με κάλυψε
και δεν με κάλυψε γιατί έψαχνα σε λάθος κατευθύνσεις
{ ανάθεμα και αν κατάλαβες } χεχεχεχε
φυσικά θα συνεχίσω να σε μπερδεύω
Ναι όντως μ αρέσουν τα παιχνιδάκια
και κυριολεκτικά και μεταφορικά...κρύβω ένα παιδί μέσα μου..

Αναρωτιέσαι λοιπόν, τι ψάχνουμε στο διαδύκτιο γενικά
ή μέσα σε φόρουμ και τσατ;
το ένα με τ άλλο έχει διαφορά

energizer

...η πλειοψηφια που σερφαρει σε site,οπως τουτο,ψαχνεται...
...συνηθως ερωτικες οι αναζητησεις & δευτερευοντως αναζητηση "φιλων"(επικοινωνιακα!),ανταλλαγη πληροφοριων...βαρεμαρα....
1 υποκαταστατο θα ελεγα της κοινωνικης απομονωσης που βιωνει(αλλα δεν μαρτυρα!)μεγαλο κομματι του πληθυσμου!
...οχι δεν μας βριζω...απλα ειναι πιο ευκολο (& πιο ασφαλες) να συζητας πισω απο 1 πληκτρολογιο μεσα στο σπιτι σου με ανθρωπους αγνωστου ταυτοτητας/προελευσεως!
...δεν το βρισκω καθολου επιληψιμο & επιπλεον θεωρω οτι αποτελει επανασταση στην επικοινωνια!
...ναι χανεται το φυσικο/υλικο κομματι 1 εκ του κοντοθεν επαφης,αλλα αποτελει συναμα οπλο της μαζας για 1 πιο ουσιαστικη διασυνδεση απαλλαγμενη απο λογοκρισιες & διαπλεκομενα συμφεροντα!
...ως γνησιος υπερμαχος της πολυ-επικοινωνιας τασσομαι υπερ του διαδικτυου  & των νεων ωφελιμων επικονωνιακων οριζοντων.(sic!)
...επιγραμματικα το φιλοσοφειν εστι Ελληνιζειν!
 :idea:

copyright energizer:φιλοσοφειν εστι Ελληνιζειν!
 :salut:

apol

πραγματικα νομιζω οτι η συξητηση αποκτα ενδιαφερον και ουσια......εγω εχω εναν προβληματισμο ...το δικτυο  μας βγαζει απο την κοινωνικη απομωνοση, μας λυνει προβληματα μοναξιας,μας χαλαρωνει   η  μας απομωνονει ακομη περισοτερο μας τονιζει τη μοναξια και μας σπρωχνει εστω σε ελαφρες ψιλοπαθογενειες..................
τωρα οσον αφορα την Ατμα .......δε ξερω αν φθανει καποια στιγμη που ολα γινονται προβλεψιμα η νομιζουμε οτι ειναι προβλεψιμα  εγω μεχρι τωρα εχω μαθει οτι  δε μπορεις να πεις .....οτι αυτο σε θα συμβει ποτε σε μενα.......
οσο προβλεψιμη και να ειναι η ζωη καποιου υπαρχουν χαραμαδες για να δραπετευσει κανεις και να βρει διεξοδους στην κακη η αδιαφορη καθημερινοτητα του........στο χερι του ειναι .....
με σεβασμο στον εαυτο του , τους αλλους και αποφευγωντας να πληγωνει ανθρωπους...το τελευταιο λιγο δυσκολο....
αυτα για την ωρα.............μπορει ναναι και πολλα για το χωρο ..θα δειξει.....

papi

πες και αλλα...τσαμπα ειναι :lol:

Labrokratis

Στο διαδίκτυο αναζητούμε άλλη μια διέξοδο της μοναξιά μας. Η οποία δεν ειναι απαραίτητα πραγματικοί: Πολλοί, είναι εγκεφαλικά μονάχοι και στο διαδίκτυο ελπίζουν να βρουν συμβατά μυαλά

Και φυσικά πολλοί ψάχνουν σεξ. Ναι, το βρίσκεις, αλλα μόνο με μπάζα (και τον δύο φύλων). Για να βρεις ποιοτητα σε αυτό το θέμα, πρέπει να ψάξεις τοσο όσο και εκτος διαδικτύου

Εγώ το λέω χρόνια τώρα: Βγάλτε ένα κονδύλι αν ψάχνετε το σεξ! Μη χάνετε χρόνο στο διαδίκτυο!
Με ένα ευτελές ποσό γύρω στα 200 ευρώ το μήνα, έχεις 4 - 5 εκτονωτικά βράδυα, παρέα με την Αφροδίτη της Μόσχας (κάτι που δεν θα το βρεις online ...). Και ως θεά που ειναι, θα δεις οτι μπορεί να κάνει καλύτερα απο τις κοινές θνητές και το άλλο, που δεν πάει το μυαλό σου: Να μιλήσει και να εκφραστει με βάθος.....

Bijoux

Παράθεση από: "apol"τωρα οσον αφορα την Ατμα .......δε ξερω αν φθανει καποια στιγμη που ολα γινονται προβλεψιμα η νομιζουμε οτι ειναι προβλεψιμα  εγω μεχρι τωρα εχω μαθει οτι  δε μπορεις να πεις .....οτι αυτο σε θα συμβει ποτε σε μενα.......
οσο προβλεψιμη και να ειναι η ζωη καποιου υπαρχουν χαραμαδες για να δραπετευσει κανεις και να βρει διεξοδους στην κακη η αδιαφορη καθημερινοτητα του........στο χερι του ειναι .....
με σεβασμο στον εαυτο του , τους αλλους και αποφευγωντας να πληγωνει ανθρωπους...το τελευταιο λιγο δυσκολο....
αυτα για την ωρα.............μπορει ναναι και πολλα για το χωρο ..θα δειξει.....

προβλέψιμοι είναι οι χρήστες του διαδυκτίου
τις ίδιες ατάκες, τα ίδια λόγια, το ίδιο λαβείν
τα ίδια παντελάκι μου τα ίδια παντελή { που λένε }
και όχι μπρε απόλ η ίδια η ζωή...

energizer

...προβλεψιμοι;
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.
 :shock:
...προσωπικα εχω ποικιλλες διαδικτυακες εμπειριες...
ΔΕΝ νομιζω οτι δυναμαι να καταταξω τους χρηστες στη α η την β κατηγορια!
ΕΙΔΙΚΑ αυτην τη μειοψηφια που δεν ανταλλασει γραμματα(mails) & δεν (chat-αρει ασυστολα!).
...ειλικρινα πιστευω οτι περιστασιακα αλλα & πιο διαχρονικα κυκλοφορουν στα site απιστευτοι τυποι/τυπισες & με τεραστιο ενδιαφερον!
& για να μην παρεξηγουμαι προσυπογραφω στην αποψη του labrokratis(!)...
...καλυτερα 1 κονδυλι στον χρηματιζομενο ερωτα,παρα ματαιες αναζητησεις στον εικονικο κοσμο του διαδικτυου!(οχι οτι αποκλειεται...)
...για δε κατι πιο ουσιαστικο επι προσωπικου οι πιθανοτητες αγγιζουν το
 - απειρο!
 :twisted:

534 Επισκέπτες, 0 Χρήστες