Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,969
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 1128
  • Total: 1128

τι αναζητουμε στο δικτυο περα.................

Ξεκίνησε από apol, Οκτωβρίου 11, 2005, 03:25:47 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Bijoux

ΥΣ αυτή η υπογραφή μου είναι πολύ ματς χμχμχμ

energizer άποψη σου και άποψη μου

για μένα ναι είναι προβλέψιμοι..από τις πρώτες κουβέντες του άλλου
μπορώ να καταλάβω που θα πάει η κουβέντα.. σε αυτές τις περιπτώσεις
την αφήνω να κυλήσει..απλά παρατηρώ ..δεν την βοηθώ..

εσύ ανήκεις στην μειοψηφία;; :P

freak

ειναι που ολοι αντιλαμβανομαστε κ καταλαβαινουμε τα παντα.

αληθεια γιατι να βγαλεις ενα κονδυλι 200 ευρω για 4-5 βραδια με την αφροδιτη της μοσχας? (αφηνω ασχολιαστες τις συνθηκες εργασιας της συγκεκριμενης κοπελας που απο μονες τους αποτελουν λογο για να αποφυγει κανεις τετοιες συνευρεσεις)...
πρεπει να πληρωσεις για να συνευρεθεις με καποια/ο? η μηπως πατε μονο με μοντελους/ες? η μηπως το ωραιο ειναι αντικειμενικο κ ουχι υποκειμενικο?
ευτυχως που δεν ειναι ολες οι γυναικες κ ολοι αντρες σαν του Marie Claire.. ειναι ομορφοτεροι/ες.

συντροφικα.

Bijoux

ειναι που ολοι αντιλαμβανομαστε κ καταλαβαινουμε τα παντα.

όχι τα πάντα ψυχή μου, κάνουμε και λάθη στην αντίληψη μας

S222

Εκτός από τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε, είναι μια καλή παρέα , έτσι απλά να  βρείς κάποιες φωτογραφίες που θα σε ταξειδέψουν, να μπείς σε ένα σάιτ να διαβάσεις κάποια θέματα που απασχολούν και τους άλλους όπως και εσένα, να δεις τις σκέψεις και τις απόψεις τους.
Σίγουρα η μοναξιά είναι μεγάλη και ένα μέρος του συναισθηματικού κενού  καλύπτει και η επαφή μας με τον χώρο αυτό.
Το να μιλήσεις με άλλους, το να ανταλάξεις έστω κάποιες απόψεις, το να μιλήσεις έστω κάπως πιό ανάλαφρα δεν σημαίνει ότι ψάχνεσαι.
Ισως  να δημιουργήσεις κάποιες συμπάθειες, δεν ξέρω ίσως και κάποια φιλία άσχετο με το πόσο θα κρατήσει.
Είναι σημαντικό να πείς κάποιες λέξεις σε κάποιον που ίσως τις χρειάζεται , αλλα και μπορεί να βρεθεί κανείς να σε ακούσει αν έχεις κάτι που σε απασχολεί.
Οχι ότι τα προβλήματα λύνονται αν υπάρχουν , αμβλύνονται οι γωνίες όμως όταν βλέπεις πόσο κοινά είναι με αυτά των άλλων ανθρώπων.
Οσο για τις περιπέτειες που πολύ ψάχνουν μεσα απο καταχωρημένα μηνύματα ή μέσα απο το τσατ, στο χέρι του κεθενός είναι να παγώσει κάποιον που θα τον ενοχλήσει.
Αυτά τα λίγα  :roll:
Πολλοί ίσως αναγνωρίσουν τον εαυτό τους σε αυτά.
Αλλοι θα γελάσουν.
Καλή καρδιά.
 :)  :)

papi

εγω παντως περναω πολυ καλα!!χιχιχιχι

apol

κι εγω δε περναω ασχημα ειδικα αυτη τη περιοδο που ειναι και λιγο περιεργη

Anonymous

Egw basika mpainw gia na katebazw kana mp3, kana videaki  ]

riaghul

Ρίκυυυυ

εγω αναρωτιέμαι τι κατεβάζεις... :wink:
εκείνα τα μ και π και 3..... :roll:  :roll:

απο που τα κατεβάζεις???
 :roll:  :roll:  :roll:

papi

ελα εμενα αναζητουν στο νετ :oops:  :roll:  :oops:

Anonymous

Παράθεση από: "riaghul"Ρίκυυυυ

εγω αναρωτιέμαι τι κατεβάζεις... :wink:
εκείνα τα μ και π και 3..... :roll:  :roll:

απο που τα κατεβάζεις???
 :roll:  :roll:  :roll:

Ria,  :P  :P  :P  oti anebainei..........katebainei.......... :D  :D  :D  :D  :D  :D

apol

τελικα ολοι κατι θελουν να κατεβασουν,ολοι κατι να παρουν,κατι να βρουν ......δινει κανεις τιποτα...

papi

ελα ντε!μαλλον κερδιζει τιποτα?μαλλον κερδιζει την καλη παρεα απο την ταχα μοναξια και τις διαφορες στεναχοριες που εχει στο προσωπικο του περιβαλον.Ετσι με αυτον τον τροπο ξεφευγεις καπως απο τα διαφορα προσωπικα...ξεχνιεσε....πχ με εμενα που εχασα ξαφνικα τον πατερα μου στα 68του πριν απο 7 μηνες ειναι μια μεγαλη απολια για εμενα οταν με αυτον τον ανθρωπο μιλουσα ολες τις ωρες...γιατι ο πατερας μου ηταν ο καλυτερος ας το πουμε φιλος μου.....για να μην τα πολυλογο ειναι για μενα μια καλη παρεα να μιλησω,να γραψω,να ανταλλαξω διαφορα,ειτε ειναι συναισθηματικο,ειτε ειναι χιουμοριστικο,ειτε τεσπαν κατι το πονηρο σε χιουμοριστικη βαση.Δεν ψαχνω κατι παραπανω απο την καλη παρεα(την παπια θα την βρω εξω απο το νετ :oops: )

[απολ εισαι ωραιος τυπος τελικα! :D βαζεις ωραια εξυπνα θεματακια...να'σαι καλα φιλαρακι]

apol

νασαι καλα παπι και την παπια που θα βρεις ξεπουπουλιασε τη

Nikos28

Αναζητούμε ό,τι αναζητούμε και στην καθημερινή ζωή: Φιλία, σχέση, σεξ (με ή και χωρίς έρωτα) ή, απλώς, επικοινωνία. Η μόνη διαφορά είναι το ότι εδώ δεν υπάρχει προσωπική επαφή, μπορεί δηλαδή κάποιος να τσατάρει ή να γράφει στο φόρουμ χωρίς να τον έχει δει/ ακούσει ποτέ κανένας. Κι αυτό είναι και καλό και κακό, ανάλογα με την περίπτωση...

energizer

...ΠΟΤΕ με την περιπτωση φιλτατε!
...ΠΑΝΤΑ η προθεση αξιολογειται!!!
 :twisted:

1128 Επισκέπτες, 0 Χρήστες