Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 192
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 205
  • Total: 206
  • Leon

Με την φυσικη σας κατασταση ασχοληστε ωστε το σωμα σας να...

Ξεκίνησε από papi, Οκτωβρίου 11, 2005, 08:38:00 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Argiro

Ποια γεράματα, καλέ; Έτσι σαν κι εσένα είναι οι γριές; Μην ακούω αηδίες, μια χαρά είσαι...

papi

Λοιπον.Ποιο μερος του σωματος γυμναζεται πιο πολυ;;(γιατι απαντανε μονο οι γυναικες;Αχμ..περιεργα πραγματα!)

minoraki

λοιπον θα απαντησω σε αυτο το θεμα με πολυ μεγαλη ευχαριστηση αφου ο χορος ειναι μεσα στη ζωη μου.....κανω κλασσικο μπαλλετο και μοντερνο χορο εδω και 25 χρονια (οχι μονον εγω αλλά και οι δυο κορες μου) και το να πηγαινω στη σχολη χορου εχει γινει πλεον τροπος ζωης! εκει εκτος απο το σωμα πολυ μεγαλη βαρυτητα δινουμε στην ψυχουλα μας.....αυτη την καημενη την ψυχη μας που τοσο πολυ ταλαιπωρειται με τα πλειστα οσα συμβαινουν γυρω μας.....εκφραζουμε καθε ειδους συναισθημα και ο χορος πλεον εχει αναχθει σε ενα ειδος ψυχοθεραπειας.....ειναι αυτο που εχουμε πει σε αλλο τοπικ οτι το σωμα δεν λεει ποτε ψεμματα! ελπιζω με αυτα τα ολιγα που ειπα να καλυψα μια απο τις αποριες!

papi

πολυ ωραια μινορακι μου...

Λοιπον ας ξεκινησουμε γυμναστικη!Ειστε ετοιμοι;;;παμε;;;παμεεεεεεεεεε

ena duo tria opppp ena duo tria ooooooop

skoinaki me tin glwssa mesa!

Varakia

xoula xoup...kounato mwro mou kounato..yes mwro mou yes!:P

podulataki gia 5 lepta

einai kai auto mia askisi! :lol: mou thimizei trample..... :P

edw mathenoume na petame!(pou ksereis kamia fora..isos xreiastei na petakseis! :P

edw gumnazoume matia kai laimo..prosoxi min san meinei kana tik! :P

an sas aresei na xorevete dhmotika..auth h askisi einai gia esas! :P

edw gumnazoume to podi..oso pio psila toso pio kala..

edw tha sas voithisei na kratate me anesi thn glitsa..mporei na ginete kai tsopanis :lol:

Αυτες ειναι ασκησεις για ζεσταμα...εχω και αλλες που ειναι πιο.....αυτα που λετε :lol: Καλη τυχη :lol:

minoraki

χαχα! παπακι μου σκιζεις! αμα κανεις τετοιου ειδους γυμναστικη θα γινεις και εσυ σαν την μπαλλιτσα απο τις φατσουλες που εβαλες! ευχομαι και σε σενα καλη τυχη με την γυμναστικη σου κουκλε μου!

energizer

...προσωπικα...καθημερινα...αθλοπαιδιες...υψηλης εντασης αναεροβια με παραλληλη αεροβια...
..βεβαια οι υποχρεωσεις εχουν κατεβασει το χρονικο μεσο ορο στην 1 ωρα,πιο νεοι καναμε καταχρησεις!!
...ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 1 ΩΡΑ ΜΕ ΜΕΤΡΙΑΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΕΙΣ...
...ξερετε τωρα υγεια,αισθητικη,ευεξια σωματικη & ψυχικη!(& αλλα....)

:twisted:

selene

Λέω να κάνω αυτό το βήμα κ να ξεκινήσω γυμναστική!!Όχι μόνο για να φτιάξω το σώμα μου, αλλά για να είμαι εώς ενός σημείου υγιής!!

papi

εγω ειμαι σε καποιο γυμναστηριο αλλα(με το αλλα θα μεινω)αλλα αλλα αλλα αλλα αλλα αλλα σπανιες φορες πηγαινω!ουααααααααααααααα :cry: (βαρεμαρα)αν ομως ξεκινησω να πηγαινω για σεμιναρια για το ρεικι,δεν θα βαριεμε μετα....

apol

Eley8eros

Δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από τις πολεμικές τέχνες οι οποίες γυμνάζουν και νου εκτός από το σώμα. Το πλεονέκτημα ακόμα είναι πως μαθαίνεις κάτι χρήσιμο όσον αφορά την αυτοάμυνα και αχρείαστο να είναι... Όπως όταν παίρνεις την ομπρέλα όταν υποψιάζεσαι πως θα βρέξει....

eye_

nai.. asxoloumai erasitexnika me to podosfairo..anellipws

papi

Οντως με τις πολεμικες τεχνες γυμναζεις τα παντα και ειναι μια τεχνη που ακομα και αγυμναστος την θυμασε,δλδ εννοω στην αυτοαμυνα κλπ.

eye_

polemikes texnes??? mpa??? peace... kai min akousw peri autoamina kai tetoia.. de pei8omai..

fmas

Την διαιτησία την ξεκίνησα λόγω τρέλλας αλλά τελικά την συνεχίζω γιατί την γουστάρω... Κουραστικό μεν αλλά ωραίο......

riaghul

ναι αθλουμαι..
Ειναι ενας τροπος γενικωτερης ισορροπιας.. :)
Προσπαθω τουλαχιστον να εκπαιδευω ολα τα κεντρα..
και το νου, και το σωμα και το συναισθημα..

:):)

205 Επισκέπτες, 1 Χρήστης