Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 225
  • Total: 226
  • Leon

Σεξουαλικές ιδέες.

Ξεκίνησε από gon, Οκτωβρίου 14, 2005, 12:08:22 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

gon

Sex 9½ εβδομάδες:Αλήθεια, σας ανάβει η ιδέα να γεμίσετε το στήθος της   με μέλι, σαντιγί ή μερέντα; Δεν θέλω να σας...χαλάσω  τη φαντασίωση, αλλά το μέλι δεν βγαίνει ούτε με το τέταρτο ντους, η σαντιγί μετά από λίγο μυρίζει γαλατίλα (μπλιαχ) και η μερέντα, κρίμα δεν είναι να σας χαλάσει την παιδική ανάμνηση;

Enia

ΚΑΡΑΛΟΛ !!!

:lol:  :lol:  :lol:

ένα έχω να δηλώσω: φαί και σεξ δεν πάνε μαζί!!!
ο συνδιασμός απόλασης με απόλαυση είναι άκρως επικίνδυνος και καταστροφικός!
βλέπε:
ποτό και οδήγηση
τσιγάρο και ύπνος
κλπ.
για να μην σχολιάσω τα φαγητά πάνω στο κρεβάτι! λεκέδες, ζουμιά, ψίχουλα!.. μπαααα!! άσε καλύτερα, δε θα πάρω! :tongue:

παρεπιπτόντως, ποιός απαίσιος ανακάλυψε το πρωινό στο κρεβάτι?!  :evil:  

:tongue: :tongue: :tongue:

apol

το μελι δεν το βαζουμε για να το πλυνουμε..........αλλα για να............

minoraki

Παράθεση από: "Enia"παρεπιπτόντως, ποιός απαίσιος ανακάλυψε το πρωινό στο κρεβάτι?!  :evil:  

:tongue: :tongue: :tongue:
γιατι βρε λιλουκο μου να τον πουμε απαισιο αυτον που ανακαλυψε το πρωινο στο κρεβατι? δλδ εαν πιναμε σαμπανια και τρωγαμε χαβιαρι ενα πρωι στο κρεβατι μας μολις εχει ανοιξει ο ματης μας (βλεπε τζοαν κολλινς  :wink:  :wink: ) μαζι με ενδιαφερουσα παρεα..ασχημα θα ηταν? εεεεεεεε? ασχημα?  8)  8)

:arrow:  :arrow: το σικαγο με εξτρα δοση αμυγδαλου και λιωμενη σοκολατα..πιανεται?? :roll:  :oops:  :roll:  :oops:  :roll:  :oops:

chriastina

minoraki, όπως γράφεις "τα καλύτερα είναι αυτά που δεν έχω ακόμα γευτεί"......πιάνεται,πιάνεται κι αν είναι απο τα καλύτερα.....ακόμα καλύτερα!
enia, καταλαβαίνω την άποψή σου για το φαι και σεξ δεν πάνε μαζί,αλλά κοπέλα μου τι σου φταίει το πρωινό στο κρεβάτι? σου πρότινε κανείς πρωινό και σεξ ταυτόχρονα?......ή μήπως θα σε χάλαγε "μετά" να σου ετοίμαζε ένα πρωινό και να στο έφερνε στο κρεβάτι....και μην μου πεις για τα ψίχουλα,τινάζεις μετά τα σεντόνια κι όλα τέλεια.....όσο για τους λεκέδες να είναι καλά τα πλυντήρια!.......χάλια το πρωινό στο κρεβάτι είναι όταν είσαι άρρωστος ή πολύ γέρος,τότε δεν λέει.....

.........μους σοκολάτα!

minoraki

:D  :D κρις! ευχαριστω φιλεναδαααααααα.....ουφ ουφ μου εφυγε ενα βαρος τωρα αφου εγκρινεται το σικαγο.....και μαλιστα οταν αυτο προερχεται απο συγκεκριμενο ζαχαροπλαστειο.....στο φαληρο.....δεν λεω ονομα για να μην θεωρηθει διαφημιση.....ξερεις εεεεεε???? ειναι αυτο που βρισκεται στην γωνια ποσειδωνος & αχιλλεως.....στη στροφη του τραμ! 100% εγγυηση!  try it!

Ramos

Παράθεση από: "apol"το μελι δεν το βαζουμε για να το πλυνουμε..........αλλα για να............

Σωστοςςςςςςςςςςςςς

Sotis

μηπως  και  εδω  το θεμα  ειναι  σαν  της  ατμας...

apol

αφηστε τα θεματα να εξελιχθουν  στο 2005 ειμαστε οχι στο μασαιωνα....................

apol

ομως εχει παρει λιγο απο ατμα..........

chriastina

φαγωθήκατε με το θέμα της atma.......ζητήθηκε να το αφαιρέσουν κι έγινε......αληθινά αν ήμουν η atma δεν θα ήθελα να βλέπω σε όλα τα topics μια συνεχεί αναφορά για κάτι που πάει έληξε.....

(atma,συγνώμη που μιλώ για κάτι που σε αφορά και ίσως να μην σε εκφράζουν τα λόγια μου,αλλά βαρέθηκα πιά!)

και κάτι ακόμα
αν σας ενοχλεί κι αυτό το θέμα ζητήστε να το αφαιρέσουν κι αυτό.....

Enia

Παράθεση από: "minoraki"γιατι βρε λιλουκο μου να τον πουμε απαισιο αυτον που ανακαλυψε το πρωινο στο κρεβατι? δλδ εαν πιναμε σαμπανια και τρωγαμε χαβιαρι ενα πρωι στο κρεβατι μας μολις εχει ανοιξει ο ματης μας (βλεπε τζοαν κολλινς  :wink:  :wink: ) μαζι με ενδιαφερουσα παρεα..ασχημα θα ηταν? εεεεεεεε? ασχημα?  8)  8)

Πόλλυ μου... έχω κι εγώ τις τραυματικές μου εμπειρίες, για να το λέω κάτι ξέρω!! (για να μην ξεχνιόμαστε.. γκουχ γκουχ!!! χεχεχε! )
όσο για το χαβιάρι δεν μου αρέσει καθόλου! καλέ αφού βρωμάει ψαρίλα, τι του βρίσκουν!? ειδικα για πρωινό!? μπλιαχ! θα προτιμούσα την σαμπάνια με φράουλες αργά το βράδυ μπροστά σε ένα τζάκι, πάνω σε μια λευκή φλοκάτη...  :roll: (ουψ! :oops: )
Καλό το χουζούρεμα, καλό όοοτι άλλο κάνει κανείς στο κρεβάτι, αλλά το πρωινό θέλει την ιεροτελεστία του και άμα δεν σηκωθείς δεν το απολαμβάνεις! γνώμη μου...

Bijoux

Παράθεση από: "chriastina"φαγωθήκατε με το θέμα της atma.......ζητήθηκε να το αφαιρέσουν κι έγινε......αληθινά αν ήμουν η atma δεν θα ήθελα να βλέπω σε όλα τα topics μια συνεχεί αναφορά για κάτι που πάει έληξε.....

(atma,συγνώμη που μιλώ για κάτι που σε αφορά και ίσως να μην σε εκφράζουν τα λόγια μου,αλλά βαρέθηκα πιά!)

και κάτι ακόμα
αν σας ενοχλεί κι αυτό το θέμα ζητήστε να το αφαιρέσουν κι αυτό.....

όταν κάτι σε οδηγεί στο να πεις : βαρέθηκα πια!!
περνάς μετά στο : έπαθα ανοσία πια!!

αλλά ο Λευτέρης καταλαβαίνω τον τρόπο που το είπε
οπότε δεν τρέχει κάτι..

και σένα σε κατανοώ, και δεν τρέχει κάτι :D

κάτι άλλο δεν καταλαβαίνω όμως αλλά χριστίνα δεν είναι της παρούσης..

chriastina

....το τελαυταίο το είπες τώρα για καλό?.....δηλαδή πιστεύεις πως δεν θα "σκάσω" με το οτιδήποτε άφησες να πλανάται στον αέρα?......
δεν μπορώ τα μισόλογα!
(και κάπου αλλού το έγραψα αυτό,που όμως?......-Βρε καλώς τον Αλτσχάιμερ!)

TetiQ

Mia eikona xilies le3eis...

einai kai autos enas tropos  :lol: :twisted: ...swstaaa :!:  :!:  :!:

225 Επισκέπτες, 1 Χρήστης