Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 2,916
  • Online ever: 2,916 (Σήμερα στις 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 2762
  • Total: 2762

ειναι σωστο να σβηνεται ενα θεμα...........

Ξεκίνησε από apol, Οκτωβρίου 14, 2005, 10:08:54 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

apol

ειναι σωστο να σβηνεται ενα θεμα  που μπορει να εχει ξεφυγει λιγο  ....δεν θα πρεπει να εξαντλουνται τα περιθωρια συστασεων και υποδειξεων......εχουν λογο τα αλλα μελη ......και μια σειρα αλλα ερωτηματα και προβληματισμους που ο καθενας μπορει να βαλει.............

papi

ναι και αν γινετε να το διαγραφουν μια και εξω δλδ να μην υπαρχει ουτε στα διασπαρτα,γιατι στην ουσια αν το βαλεις στα διασπαρτα ειναι σαν να υπαρχει οπως πριν.

See_Me

Η πολιτική/φιλοσοφία του Α33 είναι να μη σβήνεται κανένα θέμα. Σα λύση υπάρχει η μεταφορά του στα διάσπαρτα που θα διαγραφεί από το σύστημα μετά από 33 μέρες. Όλα αυτά είναι γραμμένα στους κανόνες του φόρουμ, που καλό θα είναι να διαβάζουμε πριν να ποστάρουμε για πρώτη μας φορά  ]

freak

εγω παλι δεν καταλαβα το υφος σου see me. που ειναι η περιεργη αντιδραση στο σχολιο του apol? υπηρχε ενα θεμα στο Σχεσεις το οποιο τωρα λειπει. λογικο δεν ειναι να υποθεσει οτι διαγραφηκε κ να ρωτησει αν υπαρχει σχετικη πολιτικη?
καταλαβαινω το να θελετε ως συντονιστες να υπερασπισετε την συγκεκριμενη ιστοσελιδα αλλα οχι κ ετσι...

συντροφικα.

Anonymous

Το θέμα μεταφέρθηκε σε αυτή την ενότητα (από το cafe) ως την πλέον κατάλληλη.

Επί της ουσίας του ερωτήματος.
Ναι πράγματι διαγράφτηκε ένα θέμα από την ενότητα σχέσεις από εμένα επειδή κατά την κρίση μου ξέφευγε από τα επιτρεπτά όρια.

Ενημερωτικά αν δεν το πρόσεξες freekako η see me με δεν είναι συντονίστρια.

freak

δεχομαι την παρατηρηση σου κωστα κ επανορθωνω.

η ουσια παραμενει παντως.. το υφος της see me ηταν λιγο περιεργο σχετικα με την δημοσιευση του apol. αυτα.

υγ. μπηκα σε πειρασμο να κανω quote την απαντηση της see me αλλα θα επεφτε λογοκρισια.. οποτε το απεφυγα.. εφιαλτης πια.. θα σηκωνομαι ιδρωμενος στον υπνο μου κ θα φωναζω ΟΧΙ ΑΛΛΑ QUOTE, ΟΧΙ ΑΛΛΑ QUOTE.

Anonymous

Παράθεση από: "freak"εφιαλτης πια.. θα σηκωνομαι ιδρωμενος στον υπνο μου κ θα φωναζω ΟΧΙ ΑΛΛΑ QUOTE, ΟΧΙ ΑΛΛΑ QUOTE.

Αφού πια είσαι μάστορας στο quote και μπορούμε να σου δώσουμε και πιστοποίηση master

olive

..Πολυ φασιστικη η απαντηση της See_me.... ισως η ηλικια της των 23 χρονων να την διακαιολογει.... εχει πολλα να μα8ει για να γινεται ετσι κριτης της ελευ8ερης γνωμης των μελων αυτου εδω του site.... :!:

See_Me

Παράθεση από: "olive"..Πολυ φασιστικη η απαντηση της See_me.... ισως η ηλικια της των 23 χρονων να την διακαιολογει.... εχει πολλα να μα8ει για να γινεται ετσι κριτης της ελευ8ερης γνωμης των μελων αυτου εδω του site.... :!:

Καλή μου κοπέλα/κυρία, από πότε η έκφραση της ελεύθερης αποψης ενός χρήστη (στη δεδομένηη δική μου) είναι φασιστική  ]

olive

....συνεχιζει να ειναι εκτος απο φασιστικη και ...προσβλητικη η απαντηση της see_me.............o νοων νοειτω. τελειωνει εδω το 8εμα για μενα. (Η see_me μπορει να συνεχισει να εκτι8εται οσο 8ελει...)!!!!!!!!!!!!!

papi

ωχ θα εχουμε τον τριτο παγκοσμιο πολεμο! :lol:

spellbound

8)  τελικα ο ενας ειναι επικριτικος (μονιμως ομως!) και αντιδραστικος, η αλλη εχει πικρια/κακια που την εκδηλωνει (παντου ομως!) ..........

το "παντα φιλικα" μου αρεσει  :wink:

δεν ξανασχολουμαι ουτε και εγω με το θεμα. ο νοων νοειτω. απλα μου κανε και εμενα εντυπωση το ολο υφακι  :shock:

Serfer

"Διαφωνώ με όσα λές, αλλα θα υπερασπίζομαι μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να τα λές..." (Βολταίρος)

Καλή μου "See_Me", χωρίς να θελω να εμπλακω στην αντιπαράθεση για το θέμα, εγώ θα προσπαθήσω -μόνο- να σου δείξω ποιο είναι -κατα τη γνώμη μου- το λαθος που εκανες..

Παρακολούθησα του "apol" τον προβληματισμό για τις φωτό,  και μολονότι δεν συμμερίζομαι καθόλου τις ανησυχίες του (το αντίθετο μάλλον), πρόσεξα εντούτοις οτι το άψογο και πολιτισμένο ύψος που χρησιμοποίησε (ακόμα και οταν προκλήθηκε)

Αν συμφωνούσαμε όλοι -γλυκειά μου- θα ηταν τοσο ανιαρή η ζωή μας... και αυτό το site δεν θα είχε λόγο να υπάρχει...  μα η αντιπαράθεση των ιδεών προάγει τις ιδέες...

Το φάουλ που έκανες καλή μου... είναι στα λογια και το ύφος το δικό σου... εκεί μονάχα... θές να το δούμε μαζί? (θα καταλάβεις, γιατί είσαι ΕΞΥΠΝΗ)... είπες λοιπόν...

"Εφόσον βλέπω ότι διαφωνείς .... γιατί παραμένεις?"

Δηλαδή, καλή μου, όποιος διαφωνεί πρέπει να φεύγει? ΛΑΘΟΣ !

"Και εφόσον δε συμφωνείς με τις παρεκτροπές των θεμάτων των χρηστών, γιατί συνεχίζεις και ποστάρεις τα μάλα καθημερινά"

Να σταματήσει να μιλάει, δηλαδή?

"Εγώ αν κάπου δε νιώθω καλά, ... αποχωρώ"

Εδώ ερμηνεύεις την διάθεση του απολ, αυθαίρετα ("δεν νοιωθει καλα... είπε κατι τετοιο? "... Και τι του προτείνεις? "να φύγει" ???

"Εκτός αν έχεις τόσο πολύ ανάγκη να βγάζεις την αντιδραστικότητα και να κατευθύνεις εσύ τον κόσμο, σύμφωνα με τα δικά σου υποκειμενικά (προσωπικά) κριτήρια"

Εδώ τον βρίζεις, καλή μου... ευθέως και καταμουτρα. Αθελα σου υποθέττω... Υποκειμενικοί είμαστε όλοι μας, εξάλλου... (οτι κι αν "λεμε")

Αλήθεια, προς τι όλος αυτός ο ψόγος, για τον απολ? Επειδή εξέφρασε -ευγενικά- ενα προβληματισμό... ("ειναι σωστο να σβηνεται ενα θεμα που μπορει να εχει ξεφυγει λιγο?")

Γλυκεια μου... αν και είμαι βεβαιος για τις καλες προθεσεις σου... υπήρξες απρόκλητα άδικη με τον απολ (τον οποίο δεν γνωρίζω).. γιαυτό κι οι αντιδρασεις των άλλων υπήρξαν δικαιολογημένες...

"Μια συγνωμη θα εβαζε τα πραγματα στη θεση τους (όπως συμβαίνει πάντα, σε όσους σφάλουν)... δείχνει ανοιχτό μυαλό, και πίστεψε με... και θα αναδείκνυε την αξιοπρέπεια που ξερω οτι έχεις... και την καλή διάθεσή σου που παρεξηγήθηκε...."

φιλικα, Pady (***)

Serfer

Θα σου ζητήσω και εγώ συγνώμη, See_Me, για το σχόλιό μου...

Και θα ομολογήσω οτι ήμουν φορτισμένος... για άλλο λόγο... και για άλλο άτομο...

Δεν θα απασχολήσω -ελπίζω- παλι την καλή παρέα σας, στο μέλλον... (αποχωρώ... "για παντα", άλλωστε)

"Συγνώμη"...αν καποιον...ή κάποια.. έθιξα... δεν ήταν -πάντως- στις προθέσεις μου..

Pady (***)

freak

το σχολιο του serfer τα λεει ολα.. ακριβως σε αυτα ηταν κ η δικη μου ενσταση.

συντροφικα.

2762 Επισκέπτες, 0 Χρήστες