Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 255
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 227
  • Total: 228
  • Leon

Ζήλια και πάθος

Ξεκίνησε από snoopy, Απριλίου 17, 2004, 05:20:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

snoopy

Να ένα ωραίο θεματάκι που βρήκα κάπου και σας το ρωτώ λοιπόν............

1.Είναι η ζήλια ένδειξη πάθους;
2.Το πάθος έχει σαν συνακολούθο την (σε νορμάλ πλαίσια) ζήλια;
3.Αν κάποιος δεν σε ζηλεύει, σημαίνει και πως δεν σε θέλει;
4.Όταν κάποιος σας κάνει σκηνή (ή σκηνάρα) ζήλιας κολακεύεστε ή θέλετε να εξαφανιστείτε και δεν αντέχετε καθόλου;
5.Εσείς όταν (και αν) ζηλεύετε, το εκδηλώνετε ή τέτοια ..ποταπά συναισθήματα δεν είναι της ..κλασης σας;

Για να δω πόσοι από εσάς είναι τόοοοοοσο υπεράνω................

Teo

Με πληγωνει η ζηλεια. Σημαινει ότι καποιος αμφισβητει την εννοια της εμπιστοσυνης. και αυτό είναι κατι που με απομακρύνει. Προτιμώ την ευθυτητα στην αντιμετωπιση τετοιων προβλημάτων και οχι τις σκηνές ζηλοτυπίας.

snoopy

Παράθεση από: "Theodore Giannopoulos"Με πληγωνει η ζηλεια. Σημαινει ότι καποιος αμφισβητει την εννοια της εμπιστοσυνης. και αυτό είναι κατι που με απομακρύνει. Προτιμώ την ευθυτητα στην αντιμετωπιση τετοιων προβλημάτων και οχι τις σκηνές ζηλοτυπίας.

Αμφισβητηση της εμπιστοσυνης υπαρχει οταν η ζηλια ειναι αρρωστημενη. Δεν πιστευω να σου αρεσε να ειχες διπλα σου μια κοπελα στην οποια θα λες...θα παω για καφε η για ποτο με την Κατερινα, τη Μαρια, τη..... , τη ......, τις οποιες ολες αυτες τις Κατερινες, Μαριες να μην τις ξερει και να σου λεει οκ..σαν να πηγαινες ας πουμε στη δουλεια...με τοση ανεση να σου λεει το ΟΚ. Μια , δυο , τρεις.... μετα ειμαι σιγουρη οτι 8α σου περασει απο το μυαλο...:" μα καλα.....ακουει Μαριες, Κατερινες κτλ...και δεν ανυσηχει...?"
Και ειμαι σιγουρη οτι και να της εχεισ πει της κοπελας σου οτι η Μαρια,Κατερινα κτλ ειναι παιδικες φιλες....η τελος παντων τις ξερεις καιρο.... δεν θα σου αρεσε να παραειναι cool...ετσι πιστευω.....πιστευω οτι να παραεισαι cool κατανταει απαθια

1 &2
 πιστεύω ότι άμα η ζήλια δεν είναι αρρωστημένη είναι ένδειξη πάθους.....

3. Δεν πιστεύω ότι υπαρχει ανθρωπως που να μην ζηλευει....εστω και λιγο...αν και ο αλλος δεν σου δειχνει οτι ζηλευει...και ειναι cool σε ολα....δεν ξερω.κατι μου λεει οτι παρα-ειναι cool γενικοτερα :?  :?
4. ναι,με κολακευει οταν μου κανει σκηνη και ΟΧΙ ΣΚΗΝΑΡΑ......και φυσικα προτιμω να την κανει σε private στιγμες..... γιατι μετα απο μια ενταση.... υπαρχει πιο πολυ παθος........ και ξαναλεω οχι σκηναρα και αρρωστημενα πραγματα.....μια σκηνουλα ρε παιδι μου.... :wink:  :wink:  :wink:

5. ειναι και παραειναι της κλασης μου...ειμαι αρκετα κτητικη....και εκδηλωνω συχνα τη ζηλια μου......οχι με υπερβολες.....αλλα την εκδηλωνω..... :D  :shock:  :D

tristana

Εγώ κάνω αντίσκηνο! Μόνο.

Tsaxpina

Η ΖΗΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΙΧΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΛΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΙΝΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΟΡΙΣΜΟ!!!!!!!!!!!ΕΧΩ ΤΡΑΒΙΞΕΙ ΖΗΛΙΕΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ!!!!!!!!!!!!

skou70

my middle name is "zilwtis" xexexe
i zileia einai kolakeutiki otan den se ksenerwnei teliws...se vathmo na nomizeis oti exeis 50 kila parapanw stin plati sou...etsi lew egw twra... :roll:

snoopy

Παράθεση από: "skou70"my middle name is "zilwtis" xexexe
i zileia einai kolakeutiki otan den se ksenerwnei teliws...se vathmo na nomizeis oti exeis 50 kila parapanw stin plati sou...etsi lew egw twra... :roll:
Giauto eipa zilia mesa sta logika plaisia........ telika arxizw ka sumfwnw mazi sou skou :?  :shock:

227 Επισκέπτες, 1 Χρήστης