Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 493
  • Total: 493

αφηνω ενα μηνυμα για τον/την....................

Ξεκίνησε από apol, Οκτωβρίου 16, 2005, 05:37:11 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

xhmeia

ασε να λενε  :P
ασε να πουν  :twisted:
να ταν η ζηλια ψωρα, θα χε θησαυρισει  η χωρα  :wink:

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ / ΕΣ  :D

barby

heinrich

θέλω να το ξέρεις...
πέφτωντας στο κρεβάτι κατάκοπος για ύπνο χτες το βράδυ, μπήκε στο στόμα μου μια τρίχα σου....
τα πήρα κανονικά τώρα!!!!!

E, λοιπόν φτάνει!!!!

[size=18]σου φτιάχνω ένα σωρό φαγητά και τα πετάω γιατί δεν τα τρως
σου μυρίζει η παπλωματοθήκη μου
σου φταίει το ολοκαίνουργιο πάπλωμα μου
πέταξες στα σκουπίδια το σιδερόπανό μου
μπουκωσες την ηλεκτρική μου σκούπα με τις κατσαρότριχές σου
μου χεις σπάσει τα νεύρα με τις υποχόνδριες νευρώσεις σου
[/size]

και μετά  λες εμένα σπαστικό, ανέραστο, μονόχνωτο και γκρινιάρη!!

Alabastro

:shock: eee kati tha kserei para pano... :wink:

heinrich

αυτό που ξέρει είναι να σπάει τα νεύρα των άλλων χωρίς ιδιαίτερο λόγο...
γκράπα - γκρούπα
γκράπα - γκρούπα

Alabastro

heinrich

μ και οι νευρώσεις της νύχια έχουν

kuria

Παράθεση από: "heinrich"θέλω να το ξέρεις...    :arrow:  κι εγω θελω να κοψεις την κρεβατομουρμουρα...
πέφτωντας στο κρεβάτι κατάκοπος για ύπνο χτες το βράδυ, μπήκε στο στόμα μου μια τρίχα σου....    :arrow:   αφου συνηθιζεις να κολας πισω μου...
τα πήρα κανονικά τώρα!!!!!    :arrow:   φερτα!!!!

E, λοιπόν φτάνει!!!!      :arrow:    εσυ εισαι που ζητας συνεχεια κι αλλο!!!!

και μετά  λες εμένα σπαστικό, ανέραστο, μονόχνωτο και γκρινιάρη!!    :arrow:  δε σε λεω... ΕΙΣΑΙ!!!  
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

joking

Πρωταγωνιστές (Isabella,Pappas), κομπάρσοι (χαρέμι του Ρακένδυτου και άγνωστος περαστικός) , παρακαλώ πολύ περάστε από το γραφείο του κου Hein για την εξόφληση σας!!  ]

heinrich

Παράθεση από: "kuria"
Παράθεση από: "heinrich" τέτοιο κοπρόσκυλο είσαι και εσύ[/color]
σου μυρίζει η παπλωματοθήκη μου    :arrow:   αφου ακομα δεν εσωσες να την πλυνεις και αν την πλύνω θα σου μυρίζει το νερό
σου φταίει το ολοκαίνουργιο πάπλωμα μου     ]και νόμιζα πως επιτέλους άρχισες να κουνιέσαι εσύ [/color]
πέταξες στα σκουπίδια το σιδερόπανό μου     :arrow:   οχι θα σ' αφηνα να μου ψοφησεις και να τρεχω μετα σιγά μην έτρεχες. Eυκαιρία θα έψαχνες να ανοίξεις την μπαλκονόπορτα για να ξεμυρίσει  το πτώμα
μπουκωσες την ηλεκτρική μου σκούπα με τις κατσαρότριχές σου     ]..και εμένα μου κατσάρωσες τα αυτιά [/color]
μου χεις σπάσει τα νεύρα με τις υποχόνδριες νευρώσεις σου    :arrow:   ποσες φορες σου χω πει να μη μιλας μονος σου στον καθρεφτη; ...σε παρακολουθούσα κρυφά για να μαθαίνω πως το κάνεις

kuria

Παράθεση από: "heinrich"
Παράθεση από: "kuria"
Παράθεση από: "heinrich" τέτοιο κοπρόσκυλο είσαι και εσύ[/color]   :arrow: την τελευταια φορα που θελησες να με ξεμοναχιασεις με εβαλες να τα μοιρασω στην πολυκατοικια
σου μυρίζει η παπλωματοθήκη μου    :arrow:   αφου ακομα δεν εσωσες να την πλυνεις και αν την πλύνω θα σου μυρίζει το νερό  ]και νόμιζα πως επιτέλους άρχισες να κουνιέσαι εσύ [/color]   :arrow:  σαματις μ' αφηνεις να κουνηθω ετσι που με δενεις (και καλα μην πεσω απο το κρεβατι) ; ισα που ψιλανασαινω
πέταξες στα σκουπίδια το σιδερόπανό μου     :arrow:   οχι θα σ' αφηνα να μου ψοφησεις και να τρεχω μετα σιγά μην έτρεχες. Eυκαιρία θα έψαχνες να ανοίξεις την μπαλκονόπορτα για να ξεμυρίσει  το πτώμα    ]..και εμένα μου κατσάρωσες τα αυτιά [/color]  :arrow: εσυ φταις που ηθελες να σε χαϊδεψω την ωρα που ανοιγοκλεινα την τοστιερα
μου χεις σπάσει τα νεύρα με τις υποχόνδριες νευρώσεις σου    :arrow:   ποσες φορες σου χω πει να μη μιλας μονος σου στον καθρεφτη; ...σε παρακολουθούσα κρυφά για να μαθαίνω πως το κάνεις   ]

εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

mauroula

Μην επαναλαμβάνετε τα ίδια και τα ίδια - και μάλιστα στην ίδια σελίδα!

Παρακαλώ να μην γίνεται άσκοπη χρήση των quotes.

heinrich

Παράθεση από: "mauroula"

Μην επαναλαμβάνετε τα ίδια και τα ίδια - και μάλιστα στην ίδια σελίδα!

Παρακαλώ να μην γίνεται άσκοπη χρήση των quotes.
[size=24]διατάξτε στρατηγέ μου[/size]

heinrich

Παράθεση από: "kuria"εγω εγινα κολλητη σου και σε βλεπω και σενα ισοβιο εργενη... Razz

δεν θέλω τέτοιους εφιάλτες...

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

493 Επισκέπτες, 0 Χρήστες