Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 610
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 524
  • Total: 524

αφηνω ενα μηνυμα για τον/την....................

Ξεκίνησε από apol, Οκτωβρίου 16, 2005, 05:37:11 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

όσα έχει το πακέτο!  8)  :lol:

κάπου είδα για 28, κάπου για 80... οι απόψεις διείστανται... οπότε βάλε όσα έχεις!  :wink:

Athinoula

Παράθεση από: "Enia"όσα έχει το πακέτο!  8)  :lol:

κάπου είδα για 28, κάπου για 80... οι απόψεις διείστανται... οπότε βάλε όσα έχεις!  :wink:

merci :wink:

Anonymous

..........οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια......
Μη κρινεις αυτα που δεν μπορεις να χεις εσυ, γιατι καποιοι βαριουνται να σου τα προσφερουν. Εχεις χερακια κ καντο εσυ....να δεις τη διαφορα...

sevenseas

αφηνω ενα μηνυμα για την Ενια που την βδομαδα που περασε εψαχνε με την μαμα της ταξι στο Συνταγμα και παρ΄οτι επεσε πανω μου δεν με γνωρισε

sevenseas

αφήνω μήνυμα σε καποιαν (ξερει αυτή)
μου χρωστας τα κλειδια μου

και μην ξαναπας σπιτι μου και με εκβιαζεις ψυχολογικα ενω ειμαι με φιλους μου εξω

τα κλειδιαααααααααααααααααααααααααααααααα μου ρεεεεεεεεεεεεεεεε

Anonymous

Που εισαι συ τα πρωινα? Μη κοψεις αλλα  εναλματα...κανε λευκη απεργια...κ ελα να τα πουμε. Φευγω τωρααα...παωωω  ζαγοροχωρια.

Athinoula

Παράθεση από: "sevenseas"αφηνω ενα μηνυμα για την Ενια που την βδομαδα που περασε εψαχνε με την μαμα της ταξι στο Συνταγμα και παρ΄οτι επεσε πανω μου δεν με γνωρισε

nai mas to eipe kai mas...psonizane...kai ego 8elo :oops:

Athinoula

Παράθεση από: "sevenseas"αφήνω μήνυμα σε καποιαν (ξερει αυτή)
μου χρωστας τα κλειδια μου

και μην ξαναπας σπιτι μου και με εκβιαζεις ψυχολογικα ενω ειμαι με φιλους μου εξω

τα κλειδιαααααααααααααααααααααααααααααααα μου ρεεεεεεεεεεεεεεεε

kala den sta dose akoma bebi? bre koukla dostou ta kleidia giati 8a alaxei kleidaria meta...

kai ondos hmastan exo piname to potaki mas me gnosti parea..2 gynaikes kai 4 andres kai ton pernane sunexeia thlefono...lisaxane!!!!

Sotis

ναι  μας  τα  εκανε  τσουρεκια  με  το  τηλ..γμτ... :P  :P

Sotis

περαστικα  στο,...μωρο  μου...ευχομαι  και  γρηγορα

Enia

Παράθεση από: "Athinoula"nai mas to eipe kai mas...psonizane...kai ego 8elo :oops:

ΣΥΓΝΩΜΗ?! whaaat??? σε εσένα εγώ δεν είπα τπτ τέτοιο... σε άλλον εντός α33 έτυχε να αναφέρω κάτι παρεμφερές, κι έτσι και υποψιαστώ ότι τα νέα κυκλοφορούν τόσο γρήγορα και μάλιστα διαστρεβλωμένα...  :shock:  θα αρχίσω να κόβω καλημέρες μου φαίνεται!  :evil: τς τς τς...

σέβεν... σε είδα ωρέ, δεν είμαι στραβή...  8) αλλά εκείνη την ώρα έκανα την κινέζα για να αποφύγω τις εξηγήσεις... :wink:  :D ήξερα ότι δε θα μου κρατήσεις κακία... :P  :lol:

sevenseas

Athinoula

Παράθεση από: "Enia"
Παράθεση από: "Athinoula"nai mas to eipe kai mas...psonizane...kai ego 8elo :oops:

ΣΥΓΝΩΜΗ?! whaaat??? σε εσένα εγώ δεν είπα τπτ τέτοιο... σε άλλον εντός α33 έτυχε να αναφέρω κάτι παρεμφερές, κι έτσι και υποψιαστώ ότι τα νέα κυκλοφορούν τόσο γρήγορα και μάλιστα διαστρεβλωμένα...  :shock:  θα αρχίσω να κόβω καλημέρες μου φαίνεται!  :evil: τς τς τς...

σέβεν... σε είδα ωρέ, δεν είμαι στραβή...  8) αλλά εκείνη την ώρα έκανα την κινέζα για να αποφύγω τις εξηγήσεις... :wink:  :D ήξερα ότι δε θα μου κρατήσεις κακία... :P  :lol:

O seven mou to eipe oxi esu...eipa ego mou eipes esu? ston sevenouko

mou milousa...paraponiara :lol:

Sotis

ειμαι  πολυ  ευτηχησμενος...

Athinoula

το ξερουμε...κατι αλλο νιωθειςςςς? :D

524 Επισκέπτες, 0 Χρήστες