Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 276
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 223
  • Total: 223

αφηνω ενα μηνυμα για τον/την....................

Ξεκίνησε από apol, Οκτωβρίου 16, 2005, 05:37:11 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

naiada05

ΠΡΟΣ ΤΡΙΣΤΑΝΑ  ΣΑΡΑ  ΚΑΙ ΓΑΥΡΙΝΑ...................ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??????????????ΟΕΟ.................ΝΑΞΕΡΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΑΤΕ............ΟΕΟ

purple

Παράθεση από: "jcdenton"Αφήνω μήνυμα για τον purple:

Κατεβαίνω Αθήνα 14 έως και 17 Απριλίου (Λαζάρου και Βαΐων). Ετοιμάσου, πάρε και τα cd σου και πάμε.

kalo taksidi  8)

spellbound

...εισαι πολυτιμη ανασα στη ζωη μου ...

ξερεις εσυ  :wink:

spellbound

αγκαλιτσα μου, καληνυχτα... νυσταλεα και χαρουμενα...

η θαλασσα  :hug2:

Moody

Θα είμαι ένα λευκό πουπουλένιο σύννεφο....γύρω σου...για να μην πονάς...για να γελάς....και να βγαίνει ο ήλιος.... :wink:

jcdenton

Σωκράτη είμαι δημοκρατικός. Θα έρθεις θες δεν θες  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Moody

minoraki

Παράθεση από: "spellbound"...εισαι πολυτιμη ανασα στη ζωη μου ...

ξερεις εσυ  :wink:
:roll:  :roll:  :roll: τα ιδια λεμε..... :shock:  :shock:

fmas

Ανακοίνωση.... 25 - 27 θα είμαι Αθήνα κατα 95%. Τα λέμε τότε.....

xhmeia

καλη παρεα, κεφι, κοσμος, φωτα, χαμογελα, ζευγαρια, Θεοδωριδου(δωρο Θεου η φωνη της ) να σε κανει να κοβεις φλεβες και ξαφνικα το μονο συναισθημα.... απιστευτη μοναξια ......μεσα σε τοσο κοσμο......κ το μονο που θελεις  .........να φυγεις .........να φυγεις........να πας στη μοναξια σου........να κλαψεις με την ησυχια σου  κ να φας μια ΙΟΝ αμυγδαλου απο χερι αγαπημενο...............

Enia

Παράθεση από: "fmas"Ανακοίνωση.... 25 - 27 θα είμαι Αθήνα κατα 95%. Τα λέμε τότε.....

άιντε, κάνε το 100% να κανονίσουμε για επίσημη συνάντηση που είναι και η γιορτή μου!
τι θα λέγατε για φαί κυριακή μεσημεράκι?  :roll:

:blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:

[size=24]ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΗ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Η ΑΣΩΤΗ ΘΥΓΑΤΕΡΑ!
ΣΤΡΩΣΤΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΦΑΧΤΕ ΤΟ ΜΟΣΧΟ ΤΟ ΣΙΤΕΦΤΟ![/size]

:blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:

papi

xhmeia

με το καλο κοριτσαρα μου να σε υποδεχτουμε  :D

chriastina

Τρις,
μου λείπεις.....

naiada05

Παράθεση από: "naiada05"ΠΡΟΣ ΤΡΙΣΤΑΝΑ  ΣΑΡΑ  ΚΑΙ ΓΑΥΡΙΝΑ...................ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??????????????ΟΕΟ.................ΝΑΞΕΡΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΑΤΕ............ΟΕΟ

Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΜΗΤΗΡ ΜΑΘΗΣΕΩΣ..............μονο η ΣΑΡΑ φανερώθηκε τα αλλα δυο θηλυκα που γυρνοβολούν??????????εεεεεεεεε??????οεο :wink:

223 Επισκέπτες, 0 Χρήστες