Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 216
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 342
  • Total: 342

αφηνω ενα μηνυμα για τον/την....................

Ξεκίνησε από apol, Οκτωβρίου 16, 2005, 05:37:11 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jcdenton

Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Geo_viper

Afinw ena mhnyma gia ola ta filarakia pou ekana ston a33:

shmera ematha ayto pou ypopsiazomoun apo thn paraskeyh pou milhsame sto chat! eksaitias ayths ths sxeshs pou eixa me thn korh enos melous tou forum h thesh mou edw mesa einai poly dyskolh! aisthanomai oti anoixtika poly k oti ekdhlwsa synaisthimata pou ypo fysiologikes synthikes den tha to ekana! Thelw na zhthsw sygnwmh apo olous sas pou sas apoxairetw m'ayto ton tropo! eiste ena apo ta kalytera forum pou yparxoun!
   proswpika thelw na zhthsw sygnwmh apo olous osous isws prosebala me ton aythormitismo mou k thn symperifora mou, apo thn spellbound gia ayth thn katastash, apo ton ricky gia to an eipame mia koubenta parapanw, apo thn anastasia, k genika ap'olous osous stenaxwrhsa!
Telos thelw na zhthsw apo thn spellbound na prosexei o,ti latrepsa gia dyo xronia pio poly k apo th zwh mou... Lypamai gia ayth thn apoxwrhsh alla den ginetai diaforetika! To myalo mou ayth th stigmh einai se sygxhsh! Isws kapote sto mellon na sas ksanaepiskeftw... panta ws Geo_viper!!!
   panta to myalo mou tha einai se sas
   Na prosexete k na synexisete na xabalediazete!!!
   ANTIO

spellbound

Γιωργο, στο ειπα και στο τηλεφωνο, στο εγραψα και sms.

Βρε συ, περναμε καλα????  Σιγα τα ωα δηλαδη που χωρισατε με τη μικρη!!!

Ελα, συνελθε και κατσε παρεα μας !!!  Ριχναμε τοσο γελιο και μας εφτιαχνες το κεφι .... ]

minoraki

δεν καταλαβαινω τον λογο που θα πρεπει να φυγεις απο το σαιτ.....ολοι ξερουμε οτι ο κοσμος ειναι πολυ μικρος και οτι αυτα που μπορει να συμβουν και εις τας καλυτερας των οικογενειων.....ημουν και εγω προχθες στο τσατ και πραγματικα γελασα παρα πολυ με την πλακα που καναμε μεταξυ μας και παλι πραγματικα μου εφτιαξε η διαθεση μου με αυτα που λεγαμε και γελουσαμε.....
για ονομα του θεου, μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε, δεν εγινε και ο χαλασμος του κοσμου.....μακαρι να υπηρχαν και αλλοι που δεχονται την πλακιτσα μας, για να περναει η ωρα μας, οπως εσυ αγαπητε γιωργο......
(ειδα το ονομα σου απο την απαντηση της σπελλ!!!).....
λοιπον, περιμενω να αναιρεσεις την αποφαση σου.....
και ξανα παλι στο δωματιο τεκνοπιπινια για να κανουμε την πλακα μας.....
 :D  :D  :D  :D .......
υ.γ. στην εποχη που ζουμε θελουμε να κραταμε τους φιλους που βρησκουμε και οχι να χανουμε και αυτους που αποκτησαμε!!!!!

fmas

Με κάλυψαν οι προλαλήσαντες..... Εσείς είστε 2 από Αθήνα και βρεθήκατε να γνωρίζεστε..... Εγώ βρήκα της γειτόνισας της γιαγιάς μου εγγονή στο Τορίνο... Τι να λέμε τώρα.......

Moody

Γιώργο...δεν σε ξέρω αλλά μπόρεσα να καταλάβω κάποια πράγματα από αυτά που έγραψες λίγο πιο πάνω...

Όποια κι αν ήταν η επιλογή σου και όποια η εξέλιξή της...δεν νομίζω οτι αξίζει τον κόπο να χάσεις όσα είχες κερδίσει μέσα από το site.

Είναι ένα πολύ καλό site όπως είπες κι εσύ και είναι κρίμα τα προσωπικά να έρχονται και να χαλάνε όποια ατμόσφαιρα...

Αυτό ισχύει και για τους υπόλοιπους από εμάς εδώ.

Βρες μια ισορροπία και συνέχισε να μπαίνεις γαιτί υπάρχουν πολλοί εδώ που θα μπορούσαν να σε ακούσουν, να σε καταλάβουν και να σε στηρίξουν στα δύσκολα.

Μια από αυτούς είμαι κι εγώ...Μπορείς να βασιστείς και να ζητήσεις οποιαδήποτε βοήθεια....

Χρειάζονται δυο σε μια σχέση...δυο σε έναν χωρισμό...Μην ακούς μόνο εσένα.

Άκου και μας....
Πολύ φιλικά ]

chriastina

geo.....
σε αντίθεση με τους άλους δεν θα προσπαθήσω να σου αλλάξω γνώμη. Δικαίωμά σου να θέλεις να αφήσεις αυτή την παρέα για λίγο ή για πολύ
και όσοι πρόλαβαν να σε "γνωρίσουν" θα σε καλωσορίσουν και την
επόμενη φορά,γιατί (από όσα κατάλαβα) είσαι καλοδεχούμενος στο a33.
Να είσαι καλά.

black_velvet

Αναμφισβήτητα είναι δικαίωμά σου Geo_viper να θέλεις να αφήσεις την παρέα μας.   ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Anonymous

Συμφωνώ με την προλαλήσασα
Εσύ θες να φύγεις εμείς δεν σ αφήνουμε

Το αίτημα σου απορρίφτηκε όποτε κατς κάτω

Και κάτι άλλο μη χαλάς την ζαχαρένια σου για οποιαδήποτε αγάπη.
Όσο κι να αξίζει η επόμενη αξίζει περισσότερο και στο τέλος της διαδρομής θα ξέρεις τι άξιζε στ αλήθεια.
Έχεις πολλές ακόμα να γνωρίσεις μέχρι να φτάσεις σε τέρμα διαδρομής

Anonymous

Geo_viper

Ο λαός τους Α33 σε θέλει εδώ.. !!!

]

kasy

Γιωργο μου φυσικα σαν η αιτια του κακου που σε τυρρανησε στα τεκνοπιπινια,,,,θελω να σου πω οτι συμφωνω με ολες τις κοπελες πιο πανω και οτι εισαι ακριβως οτι ειμαι και γω (το ζωδιο βλεπεις) ξερεις να αγαπας και αγαπας πραγματικα και στο τελος αυτη χανει που σε χανει.
εισαι μικρος και ακομα θα βρεις μπροστα σου την αληθινη αγαπη που θα σε λατρεψει και αυτη πραγματικα και οχι μονο εσυ!!!
οτι και αν εγινε μεταξυ σας και με την σπελ που εχω καταλαβει αρκετα θελω να σου πω οτι εμεις η  υπολοιπη παρεα που σε βαλαμε στην καρδια μας απο την αρχη που σε γνωρισαμε δεν σου φταιμε σε τιποτα να μας απογoητευσεις  γιατι γελασαμε ,μαζι σε βασανισαμε, σε γδυσαμε, σε γαργαλισαμε ,ειδαμε ολα τα αποκρυφα σημεια σου, σε δεσαμε  :lol:  :lol:
οποτε θελουμε να εισαι εδω μαζι μας και για αλλες πλακες !!!
βασικα ηθελα το τηλεφωνο σου να σου μιλησω γιατι ειμαι στην θεση σου και σε καταλαβαινω απολυτα τι περνας ,,,,οποτε ξερω καλα τι σημαινει αυτο.και ηθελα σου μιλησω αυτοπροσωπος και οχι μεσα απο εδω!
με λιγα λογια θελουμε να γυρισεις πισω να εισαι μαζι μας μια παρεα και να σε βοηθησουμε να ξεπερασεις την σχεση που ειχες με ολη μας την δυναμη ,,,,μονο ετσι καπως θα νιωσεις καλυτερα,,,μονο μαζι μας !!! :P
αν δεν εχεις και αυτο εδω, να τα πεις καπου και να κανεις πλακα να ξεδινεις και λιγο κλαφτα χαραλαμπε,,,,,,
οποτε σε παρακαλω παρα πολυ να γυρισεις πισω γιατι δεν ειχα τελειωσει εκεινη την μερα ,,,θελω να σε βασανισω κι αλλο!!! :D
αληθεια τωρα σε παρακαλω γυρνα κοντα μας να ειμαστε μια παρεα που αλληλοβοηθιομαστε!!!!εμεις δεν φταιμε σε κατι για μια ψυχη οπως ουτε και η σπελ...(κατερινα μας) μας
σε ζαλισα ε?,,,καλα  σε εκανα,,,,,!!!!!ετσι μπας και εισαι ηδη εδω!!!!!!
λοιπον κοιτα να γυρισεις και γρηγορααααααααα!!!!! σε θελουμε κοντα μας
                               φιλακια πολλα!!!!
                                         kasy :)  :)  :)  :)  :) !!!!!!!!!!

Geo_viper

sas eyxaristw olous! den kserw giati mphka shmera... lypamai alla den mporw na allaksw ayth th stigmh thn apofasi mou... einai h prwth fora pou anoixthka toso poly k mou gyrise boumerang! niwthw oti afinw ena kommati ths psyxhs mou edw mesa k isws kapoia stigmh epistrepsw... oxi twra omws... proexei na hremhsw k na ksexasw gia na mporw na eimai aytos pou gnwrisate... sas agapaw me ton tropo mou... filakia polla!!!!

spell   :hug2:  :53:  :53:

spellbound

Μηνυμα εληφθη, η αποφαση σεβαστη ...
οταν με το καλο ηρεμησεις εδω ειμαστε, θεοτρελλοι ως συνηθως !!!!

φιλακια μικρο, λοβ γιου  ]

anastasia

Kalhspera Geoviper

se parakalo min feugeis apo to A33
se theloume oloi mas edw sto A33
gyrise pisw se parakalo :)
filika Anastasia

chriastina

απόψε είμαι φέσι........(για πάρτη σου)

342 Επισκέπτες, 0 Χρήστες