Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 791
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 798
  • Total: 799
  • Leon

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ

Ξεκίνησε από junkie, Οκτωβρίου 18, 2005, 02:43:22 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

junkie

Είναι ένα "σημείο" των καιρών σε μιά κοινωνία που εξουσιάζεται απο το σέξ και τα παράγωγά του.
Οι ρομαντικοί του "το σέξ είναι αποτέλεσμα της αγάπης μου για σένα" έχουν δώσει την
θέση τους στους " ας μήν χάνουμε χρόνο, μια και όλες/ολοι είσαστε ίδιες /ιδιοι"
Είναι ένα θέμα που απασχολεί ΚΑΙ τους άνδρες μια ΚΑΙ εκείνοι πια, έχουν εμπειρία αυτού του είδους απο γυναίκες εξουσίας.

Πολλά άτομα έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης στον εργασιακό τους χώρο ή στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον,
αλλά λίγα είναι αυτά που έχουν προβει σε καταγγελία. Ο φόβος του στιγματισμού του θύματος, της απόλυσης ή
η ανεπάρκεια στοιχείων για την απόδειξη της αλήθειας κρατούν τα στόματα κλειστά. Η σιωπή όμως δεν αποτελεί λύση.
Αντιθέτως, διαινωνίζει το πρόβλημα και ενδυναμώνει τους θύτες.

Ποιά είναι τα σχόλια σας για το θέμα?
Βρεθήκατε ποτέ σ΄αυτή τη δυσάρεστη θέση?
Πως νιώθετε για τα θύματα και για τους θύτες της συγκεκριμένης ενέργειας?

ASSOS

Υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος που δεν την παρουσιάζεις ... το υποτιθέμενο θύμα να κάτσει με την θέληση του στον θύτη και μετά να λεει οτι παρενοχλήθηκε σεξουαλικός.

junkie

Υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο αλλά τις περισσότερες φορές δεν είναι έτσι...
Ένα παράδειγμα αυτού που λες άκουσα στην Ρόδο...  Εκεί όταν μια ξένη κοπέλα τύχει να υποστεί σεξουαλική παρενόχληση ή ακόμα και βιασμό χωρίς τη θέληση της και πάει και το δηλώση στην αστυνομία και την περάσουν από κάποιες εξετάσεις,αν τελικά δουν ότι είναι πραγματικά κακοποιημένη της δίνουν και μία ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλή χρηματική αποζημίωση...Και τι γίνετε τώρα??  Πάνε οι περισσότερες με μεθυσμένους Έλληνες κυρίως ,τους "κάθονται" με την θέληση τους και μετά πάνε και κάνουν καταγγελία και μήνυση για βιασμό....  
:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

minoraki

εχω απαντησει και σε ενα αλλο παρομοιο θεμα που τεθηκε και παλαιοτερα(συγνωμη που το αναφερω και γινομαι κουραστικη..αλλά ετσι ειναι), οτι λογω υστεριας με την <<υποτιθεμενη>> σεξουαλικη παρενοχληση, να κινδυνευουμε να παρεξηγηθουμε ετσι και φλερταρουμε εναν ωραιο αντρα ή το αντιθετο (δλδ ενας αντρας να φλερταρει μια γυναικα)....αυτο νομιζω οτι εχει αναθχει σε υστερια στην αμερικη! δεν φλερταρουν που δεν φλερταρουν πλεον οι ανθρωποι, φανταζεστε τι εχει να γινει εαν μας πιασει και εμας υστερια με τις σεξουαλικες παρενοχλησεις??? παει...καληνυχτα γι αυριο το φλερτ!!! και πειτε μου εαν υπαρχει κατι καλλιτερο...πιο νοστιμο...πιο ανεβαστικο απο ενα χαμογελο ολο υπονοουμενα....ενα τυχαιο αγγιγμα....ενα βλεμμα ερεθιστικο!  :roll:  :roll:

Enia

ε ναι πια, μην φτάσουμε να αποφεύγουμε το φλερτ γιατί κάποιος/κάποια μπορεί να το πάρει σαν σεξουαλική παρενόχληση! θέλει τρόπο και τακτ βέβαια, και αυτός που κάνει την κίνηση να μπορεί να καταλάβει πότε είναι πραγματικά επιθυμητός ή όχι.
το ότι κάποιος με σταμάτησε στο δρόμο και μου είπε 'έχεις ωραία μάτια, θες να πάμε για ένα ποτό?' ΔΕΝ είναι σεξουαλική παρενόχληση! δεν μπορώ τις υπερβολές. σαφώς ανήκω στην πρώτη κατηγορία των ρομαντικών, αλλά δεν μπορώ να καταδικάσω και το 'ας μην χάνουμε χρόνο', είναι πολλοί εκείνοι που θέλουν μια τέτοια αντιμετώπιση.

και μην τρελαθούμε, οι ειδικοί ξέρουν να ξεχωρίσουν ένα βιασμό! (δείτε και λίγο CSI! :P xexexe!)

freak

αυτο το θεμα δεν εχει ξαναμπει παλιοτερα? χμμμ....

Enia

μπράβο καλό μου που παρακολουθείς και συμμετέχεις ενεργά.
αλλά αφού το ήξερες, χάθηκε ο κόσμος να την κάνεις την ρημάδα την αναζήτηση να σου γκρινιάξω λίγο λιγότερο!? (πιστεψέ με, δε χρειάζομαι λόγους, τους εφευρίσκω και μόνη μου!)
karalol & smoutses

και ιδού το περι ου ο λόγος link:
http://www.a33.gr/viewtopic.php?t=2787

(Wow! how did she do that?!) :P

freak

Παράθεση από: "Enia"αφού το ήξερες, χάθηκε ο κόσμος να την κάνεις την ρημάδα την αναζήτηση να σου γκρινιάξω λίγο λιγότερο!? (πιστεψέ με, δε χρειάζομαι λόγους, τους εφευρίσκω και μόνη μου!)
karalol & smoutses

Υou don't say...

Παράθεση από: "Enia"και ιδού το περι ου ο λόγος link:
http://www.a33.gr/viewtopic.php?t=2787
(Wow! how did she do that?!) :P

well, you dont cease to amaze me.

ROMEO

Είναι  αλήθεια  πως  υπάρχουν  θύματα  αλά  είναι  πόλη  λίγα
Είναι  μετρημένα  στα  δάχτυλα  δεν  παύουν  ωμός  να  υπάρχουν  
Εγώ   προσωπικά  δεν  αισθάνθηκα  θύμα  όταν  μου  έτυχε  κατή  παρόμοιο :roll:  :roll:  :roll:  :hah:  :hah:  :hah:  :hah:  :hah:

ROMEO

Παράθεση από: "ASSOS"Υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος που δεν την παρουσιάζεις ... το υποτιθέμενο θύμα να κάτσει με την θέληση του στον θύτη και μετά να λεει οτι παρενοχλήθηκε σεξουαλικός.

:blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :git:  :git:  :git:  :moonwalk: -
Είναι  αλήθεια  πως  υπάρχουν  θύματα  αλά  είναι  πόλη  λίγα
Είναι  μετρημένα  στα  δάχτυλα  δεν  παύουν  ωμός  να  υπάρχουν  
Εγώ   προσωπικά  δεν  αισθάνθηκα  θύμα  όταν  μου  έτυχε  κατή  παρόμοιο

junkie

Σταυρώστεμε που έβαλα πάλι θέμα που υπάρχει ήδη αλλά όπως έχω πει δεν κάνω αναζήτηση παλαιών θεμάτων ,έχω αυτό το κακό συνήθειο...

Όμως δεν γράφω τα ίδια με την Αθλήτρια..Αν υπάρχει όμως πρόβλημα πετάξετο στα διάσπαρτα δεν με πειράζει ούτε και αυτό...Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα ....Μαρία....Μαράκι...Μαριώ...  
:wink:  :wink:  :lol:  :)

freak

δεν το ειπα για αυτο ... βαλε οποιο θεμα θες.. κανενα προβλημα.. αλλου πηγαινε το σχολιο μου.

Enia

junkie μου, σιγά μην σου κάνει κανείς και βασανιστήρια!!  :)
ουσιαστικά το link το έδωσα για όποιον πραγματικά τον ενδιαφέρει το θέμα και θέλει να πάει να διαβάσει και άλλες γνώμες.
και αν παρόλο ο τίτλος είναι ίδιος εσύ το βλέπεις αλλιώς το θέμα εδώ είμαστε να σε ακούσουμε και να πούμε γνώμες/ σχολιάσουμε/ συμπληρώσουμε...

apol

η σεξουλιακη παρενοχληση στους χωρους εργασιας ειναι δυστυχως ενα νοσηρο φαινομενο στην ελληνικη κοινωνια που   ευδοκιμει  και φυσικα κατακριτεο........πιθανον να προτιμω την υπερβολη ορισμενων προηγμενων χωρων  οπως USA καναδας που αμα κυταξεις επιμονα μια γυναικα θα θεωρηθεις ως παρενοχλων παρα την εκβιαστικη χυδαιοτητα της ελληνικης πραγματικοτητας...............

jcdenton

Η σεξουαλική παρενόχληση πρέπει να τιμωρείται, με μοναδική εξαίρεση όταν παρενοχλώ εγώ τις υπαλλήλους μου!
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

798 Επισκέπτες, 1 Χρήστης